atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Cope Pērnavas līcī un Pērnavas upē.

bums 11.01.13
Bums
30 grami būs pa smagu,pēc manas pieredzes ejošais svars 18-22 grami.

Baltais62, 11.janvāris 2013, 18:36

Baltais62 Kad lieku sagatavi uz presi es varu variēt no 12-32 grami :DD Būs tā Milo prese /60 t /jānobildē Rearitāte 1932 gads Krupa rūpnīca Izvesta no fričiem kā kontribūcija -pagaidām neko parocīgāku neesmu sastapis Sitienu variēju no 1 gr līdz 60 tonnām
jeeska 11.01.13
snipers
kam Tev noteikumi....nopērc atļauju makšķerēšanai Igaunijā, asaris 19cm, vimbai, zandartam ...apskaties te...www. kalastusinfo.ee
snipiens 11.01.13
Kur ,,iemest lūriņus"par noteikumiem,kuri jāzin braucot uz Pērnavas līci?:)
Juris57 11.01.13
Vai kāds nezin;vai sniega daudz? Kā ar iekšā iešanu? Paldies.
Jā, man arī iepriekšējie ir ap 20 gr.
Baltais62 11.01.13
Dzīve iet uz priekšu:) Es tur ķēru pirms 5 gadiem.
Tikko nosvēru savējo 13.4 gr
Tagad pat no 12-18 gr
Baltais62 11.01.13
Bums
30 grami būs pa smagu,pēc manas pieredzes ejošais svars 18-22 grami.
A....sM 11.01.13
Falck - Sāša - Voblermans, tur viss ir kārtībā, cilvēks ar lielu pierededzi!!
jeeska 11.01.13
A kāds ir bijis arī Pērnavas upē? Kas un kā tur ķeras?
falck 11.01.13
ir tads meistars SAŠA, dzivo Pernava, gan jau ka kads ir dzirdejis. Ko sakat par vina izstradajumiem? Kadas atsauksmes.
bums 11.01.13
Atradu savu veco 27 gadīgo cirīti bez āķa ,ko no Igauņu krieviņa iemainīju Toreiz strādāja perfekti
Visas vibrācija samērīju izmēri 1:1 svars 29- 31 gr Materiāls melhiors Tagad man ir jāzin vai iesākto formu turpināt Cirīšu aptuvenā cena būs 4-5 ls Ja partija būs 70 cirīšu darbu turpināšu -ja ne tad uzbūvēšu čomakiem Visi cirīši būs pilnīgi vienādi -ne lieti bet štancēti -tas ir lai no melhiora iegūtu vajadzīgo skaņu un vibrāciju Ja kādam vēlme sudrabs -nav problēmu svars būs 33-35 gr Tas ir par šo Cirīšu bildes vakarā būs manā topikā Visi bez ākiem Varēsiet mēģināt testēt un kritizēt Pats diemžēl procesā nepiedalīšos jo uz Pērnavas līci nebraukšu :DD
Veiksmi meklējumos Es tehnoloģiju akan sapnī nosapņoju Viena cirīša sagataves izgatavošana aizņem 2.3 sek Ja gribat paši patūnēties varu arī dot sagatavēs -jūsu brīvs fantāzijas lidojums -praktiski viss cirītis paši izsvarojat un nopulējiet pēs savas patikas :DDD
mions 11.01.13
Ir viena vieta brīva uz līci, izbraucam rīt 5.00. Ja kādam ir interese- rakstiet.
jeeska 11.01.13
Brālīt
Paņbem pagarāku atsperi. vienu galu uzver uz naglas, otrā iebāz da jebko(drātiņu, kociņu ar karodziņu un strādās.:-)
Kas Tev Siguldā mašīnu maz, ka nevari logu tīrāmos dabūt...:-)
To bralt.
Izgriez no spriit pudeles. Mums bīja tādas. Nekāda vaina.
Bralitis 11.01.13
Urmās nu ti ļapnul !!! :)) Sameklē krievu laika pulksteni !!! Kur bļin ??? Man visapkārt 21 gadsimts - viss strādā uz baterijām ,visur mikroshēmas ,visur internets !!! :))
Ješka jā !! Tieši karodziņmakšķerei . Stigrumu 5 minūtēs ar fleksi samazināšu ,svarīgi lai atsperīga .Paldies Ješka - ko es bez tevis ,citādi jau uz antikvāra veikalu sataisījos pēc vecā pulksteņa ! Urmās zin cik maksā vecie pulksteņi !!! :))
urmaas 11.01.13
Dady tad tie bij lucīši. kā tu pateici par acīm uzreiz sazīmēju :)) Vēl viena lieta : Varbūt kādam tagad pie rokas ir auto logu slotiņa nevajadzīga.Lūdzu izārdiet viņu un pārbaudiet vai tā atspere -plāksnīte ir pietiekoši amortizējoša . Gribu uztaisīt uz fikso to atsperi makšķerei bet kaut kā baigi žēl autiņu atstāt bez slotiņas :)) Lūdzu dodiet te ziņu .

Bralitis, 11.janvāris 2013, 14:39

Bračiņ
Slotiņas plāksnīte nederēs gan-tā ir par cietu.Labāk sameklē kādu vecu RU laiku uzvelkamo modinātāju. :))
jeeska 11.01.13
Brālīt
Viņa baigi atsperīga bet stingra. Ja domāji karodziņmakšķerei.
Bralitis 11.01.13
Dady tad tie bij lucīši. kā tu pateici par acīm uzreiz sazīmēju :)) Vēl viena lieta : Varbūt kādam tagad pie rokas ir auto logu slotiņa nevajadzīga.Lūdzu izārdiet viņu un pārbaudiet vai tā atspere -plāksnīte ir pietiekoši amortizējoša . Gribu uztaisīt uz fikso to atsperi makšķerei bet kaut kā baigi žēl autiņu atstāt bez slotiņas :)) Lūdzu dodiet te ziņu .

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs