Vabolit,nedomaju,ka tās ir tās vietas kas būtu jaslepj,zivis (baltas) tur ir tik daudz ka nav liela starpiba kur tu sēd,bet nu jums jau pierasts,tas ka gribat tik visu zināt,bet kad japadalas ar citiem tad nākas visas tas stulbas tizlibas dzirdet,ko lai saka padomju laika cilveki ir un paliks tadi :) ka tik pašam.Man nav žēl lai brauc un velk.
Un paņemiet vēl kādu jaunu copmani līdzi lai izbauda jaunu vietiņu,tad visi zinās ne to vien:)))
Ielādējiet google maps.Visi copmaņu bari būs kā uz delnas.Par stāvlaukumiem nemaz nerunājot.
:)))
Un tur vienmēr ir fišiņas tās lielākās:)))
Jenot,tās labākās(POPULĀRĀKĀS)vietas jau viegli saskatīt braucot pāri tiltam...
Nu tur kur Tonis saka esmu ar bijis,ja godigi nav tā labaka vieta,bet nesaku ka tur nav zivis :)
jabrauc kadi 500m +/- man liekas,ka pirma iebrauktuve,tur vispar taa sarežģitak par parastu krustojumu,bet nu gan sapratisi.Nu paņem peipa mormiškas un būs ok.Atkarigs baigi no straumes,dažreiz ir tik liela ka grunti grūti sataustit.Nu es ķeru uz balto+paris motili.Vietejie jau 70% ķer uz škersenem,nu bet tas ir tā vairak uz cemeri un izvelk viņi par 80% mazak kā parejie :)
Es gan ieteiktu aiz tilta griest pa labi,tad pēc~500m turpat upes malā ir stāvvieta.Vietējie cemmerē uz šķērsenēm,bet sportiskāk uz palielas mormiškas ar balto un motili,var arī īpaši neraustīt,-noliec uz āliņģa malas un skaties uz sardziņu...
asarus pieņem tikai no paziņām - 2.eiro kg
lācuk-teici pēdējais jautājums, bet uzdevi 3 gab.:))
pēdējais jautājums :D no tilta nogriežoties cik tālu apmēram jabrauc?
uz ko tur meiģinat? bļitka darbojas?
Redzes :) 25m augsts apmeram :)
jenot liels paldies! tumsā to skursteni redzes?
uzpērk tokai ķīšus. ne mazākus par 12 cm
Vai Pērnavas līča asarus vietējie uzpircēji uzpērk arī no mūsējiem?
Ja jā, tyad interesanti par cik?
lacuk,brauc tā ka uz tallinu tad parbraucot tiltam jabrauc pa kreisi un vāle taisni,sanak gar upi braukt un skaties otraja upes krasta būs liels skurtenis (sauc to vietu laikam par bijuso slepju fabriku ja nemaldos) un tai preti ari vari nolikt mašinu.Un pa kalniņu janokap leja un esi jau uz upes.Tur tad arī meklē zivi.Bet mans personigs skatijums pagaidit vel 2 ned. un tik tad braukt,jo vēl uz vimbu par atri.Domaju ka ledus jau vēl būs.:)
Kur ieteiktu uz pernavas upi aizlaist? Kur var normali piebraukt? Aptuvenu rajonu vai vietu?
paldies.... tas laikam sanāk 42 km no Audru krusta
palasīju Estiņu saitos, ka veči mauc iekšā no šaijpus Pērnavas, Voistes, Tahkuranna....
kādas Jums domas ? gribētos aizbraukt pārbaudīt to līci, tikai nevar saprast uz kurieni braukt, neesu tur gadus 5 bijis :)
42km atrodas aiz tostama vel uz prieksu, vieta nosaucas kastna, cela mala stabins 42.