Cirvis,it kā radot to frekfenci kas nāk no lučiem nārstojot,tādēļ tas piesaista ašuku no attāluma un tas kampj uz tiem kukaiņiem...
Ar to cirvi jeb t.s.kombainu cope ir rezultatīva,bet nesportiska.Man labāk patīk uz murmuli,kaut gan Pērnavas asaris bieži vien to ignorē...
Pa kādu nedēļu ? tas ir dienas loms Labam asarim un asam cirim :)
bums, 22.janvāris 2017, 18:49
Es to cirvi nēesmu sapratis līdz galam. Cik saprotu tad vińam ir liela nozīme veiksmīgai copei. Vai atšķirība un galvenā panākuma atslēga slēpjas tai vibrācijas frekvencē, ko tas rada to dancinot?
Nu super! Man tas pagaidām šķiet kaut kas no zinātniskās fantastikas! Nu ne kas. Es patrenēšos un pēc kādiem nieka 10-15 gadiem ar tā vilkšu!:-)
Fishmens, 22.janvāris 2017, 19:05
O seedoo par5ādījās ... A mani ignorēja PM visu rudeni ... Nu nekas ... Es kā kaķis - staigāju, kur pašam patīk ...
diametrs, 22.janvāris 2017, 19:13
:)) Tepa vien I.
Nu super! Man tas pagaidām šķiet kaut kas no zinātniskās fantastikas! Nu ne kas. Es patrenēšos un pēc kādiem nieka 10-15 gadiem ar tā vilkšu!:-)
O seedoo par5ādījās ... A mani ignorēja PM visu rudeni ... Nu nekas ... Es kā kaķis - staigāju, kur pašam patīk ...
Es arī nesaprotu,m kā to var dabūt gatavu. Paskaitīju un piefiksēju, pa stundu 100 gabalus izrāvu, bet tāpat nesanāk tie kvantumi....... Da nui nahh tādu copi, kādai fizuhai ir jābut:)))
Es buju līča tālākajā malā. Rezultāti no 10-93 kg. Ja pajuks ziema un uznāks vējš ledu salauzs, tāda garoza vien ir. Ne asakas.
P.S. ar tehniku uzmanās, nelieniet melnajos caurumos 3 cm biezums!!!
seedoo, 22.janvāris 2017, 18:20
Personīgi redzēju vietējam matadoram divi cukurnieki līdz lūpai! O kāā'. Protams pa dienu!!!
seedoo, 22.janvāris 2017, 19:01
Wow
Es buju līča tālākajā malā. Rezultāti no 10-93 kg. Ja pajuks ziema un uznāks vējš ledu salauzs, tāda garoza vien ir. Ne asakas.
Personīgi redzēju vietējam matadoram divi cukurnieki līdz lūpai! O kāā'. Protams pa dienu!!!
Vismaz Fishmens godīgi atzinās par to vidējo izmēru
100-150 gr... Man jau pašam ar tā gadās ,-kad izvelk ,liekas uz pusi lielāki...:)
Pa kādu nedēļu ? tas ir dienas loms Labam asarim un asam cirim :)
93 kg!? Tas pa nedēļu??
Vakar un šodien bija kāds līcī? Kādi rezultāti?
Interesanti,kas notiek Tahkurannā,nav kāds cīnījies?
pensis, 21.janvāris 2017, 14:17
Ir cīnijies,tālāk par 2km neaiziesi,lauzumi.
Varbūt kas mainījis tas 1,5 ned.atpakaļ!
Interesanti,kas notiek Tahkurannā,nav kāds cīnījies?
Kā jau mēdz gadīties, tad tas vidējais izmērs mājās nosverot lielākos "eksemplāru" stipri saruka! Uz dīķa tas likās stipri lielāks!:)
Diemžēl, šodien tīrot un sverot, jāatzīst, ka pārsvarā štrunti, svarā no 100 līdz 150 gr, kādus vasarā nedomājot mestu atpakaļ. Daži "izcilnieki" aizvilka līdz 190-200 gr, bet tādi bija uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmi. Tā tad...vai nu nemāku, vai arī neatradu lielākus...vai arī divi vienā!
Par kopējo, mājās aizvesto svaru, ko iepriekš rakstīju, gan nav samelots.
Bet vienalga forši, jo cope bija pietiekami intensīva un vilkt bija patīkami, un tas pats pasākums...tas jau arī kolosāls un vilina braukt atkal! Tik šodien kājas sāp no lielās staigāšanas. Tas tev naf caurām dienām darbā pie datora sēdēt..! :)
Uhh.Šodien personīgais rekords -mazliet virs 50kg.Kaut kas nenormāls.Mazliet zem Liu.
Tiešām zem Liu? Tautas daudz?
Jā... Labi ka biju paņēmis līdzi radzes zābakiem! Ja to nebùtu....tad gan būtu sū......! Ledus kā spogulis!
Man šodien Valgerannā rezultāts ne tik ražens, kā citiem, bet vienalga esmu ļoti apmierināts. Izstaigājām ar kājām līdz 4-5 km. Zivi atradām. No rīta puses bij uznāciens tāds, ka mugura stīva!:-)
Tad pieklusa, meklējām jaunus punktus, atradām tuvāk krastam, tur atkal pavilkām. Izmērs visāds, bet bonusu nebija. Ļoti daudz zemmēru un knapmēru, ko laidu atpakaļ. Mājās nosvēru...16.2 kg.
Laiks super, labāku grūti vēlēties! Vakarā gan iegriezās vējš un pacēlās migla. Noderēja navigācija, lai trāpītu krastā vēlamajā punktā. Bija arī viens igaunis, kurš iznāca krastā labu gabalu no savas mašīnas!
Ledus...nu tas gan man personīgi nepatika. 10 cm un mazāk. Baigo uzticību manī neraisīja, lai gan nekādu čp nebija.
Rīt būs garšīgais kūpiņš!
Ne asakas!