Morteli,ne par to ir runa,ta cope ir asa un atra,ja tu nepaspej piecirst,vinjsh vienkarshi izspljauj ara tavu esmu,uzsezhas tikai laimes gadijuma
sushnjaks, 31.maijs 2015, 08:10
Mulkibas,nevajag jau iet meza senes meklet sedi pie kata un vero vinu..... man neviens vel del copes nav aizgajis,ja ir noravusies pa celam vai kokos iegajusi...
Morteli,ne par to ir runa,ta cope ir asa un atra,ja tu nepaspej piecirst,vinjsh vienkarshi izspljauj ara tavu esmu,uzsezhas tikai laimes gadijuma
merkja zivs tur nevar but,tas feeders jatur rokas tad,lai to sapalpuiku dabutu:)
sushnjaks, 30.maijs 2015, 21:15
iegadajies ar baituneru spoli uzliec un sedi piep kats vienmer bus uz vietas ;)
Varbūt rīt aizbraukšu pamēģināt, vienīgi lietu sola, bija labs leciens ceturdien vēlu vakarā pa virsu pludinot baltmaizi, bet nekā...
merkja zivs tur nevar but,tas feeders jatur rokas tad,lai to sapalpuiku dabutu:)
raksti Mortelim,vinjsh ir specs uz feederi,uz sapaliem,normali cilveki tos kjer savadak-vabole,krenki uz spininga un tt.
sushnjaks, 30.maijs 2015, 20:51
Gribi teiks kas fideri ir mudaki? :) pasedi parove ir ok kad uz 0,010 pitenes ar 0,014 pavadu jaizvelk 2 kg papucis ;)
mortelis, 30.maijs 2015, 21:07
blin nu sarakstiju ka 5klasnieks
raksti Mortelim,vinjsh ir specs uz feederi,uz sapaliem,normali cilveki tos kjer savadak-vabole,krenki uz spininga un tt.
sushnjaks, 30.maijs 2015, 20:51
Gribi teiks kas fideri ir mudaki? :) pasedi parove ir ok kad uz 0,010 pitenes ar 0,014 pavadu jaizvelk 2 kg papucis ;)
Kāds nevar pastāstīt par sapalu copi ar fīderi, piemēram kādai jābūt copes vietai (zāļainai, akmeņainai, u.t.t) kādas ēsmas izmantot, utt. ?
Kāds nevar pastāstīt par sapalu copi ar fīderi, piemēram kādai jābūt copes vietai (zāļainai, akmeņainai, u.t.t) kādas ēsmas izmantot, utt. ?
Sveiki. Kāds ir ķēris sapalus Misā? Ja, kāds ir pastāsta kā veicās..
M.Snikeris, 26.maijs 2015, 23:26
Maija sākumā biju aizbraucis eksperimenta pēc. Ap Pēterniekiem. Vienu ap 300gr dabūju(galerijā ir), bet tas arī bija viss, vairs nevienas copītes, kādu 5 stundu laikā. Pa lielam, posmā "Stūri-ieteka Iecavā" nav ko darīt, augštecē ir nedaudz labākas vietas. Bet tas posms ar krācēm ir ļoti īss + vietējie tur darbojas...Secinājums: nav vērts apneklēt šo upi. Ja intresē tikai sapali, tad dubultā nav vērts. Izņēmums: ja dzīvo netālu no upes.
35mm, 26.maijs 2015, 23:53
Man lauki Plakanciemā ;) katru gadu tur mētāju brienu ar gumijniekiem, bet parasti tik pa kādai līdakai(lielāka 3kg bijusi) un asarēnam, pagāšgad izvilku arī pirmos sapalus. Pirmstam, nekad nebija trāpijušies..
M.Snikeris, 26.maijs 2015, 23:26
Maija sākumā biju aizbraucis eksperimenta pēc. Ap Pēterniekiem. Vienu ap 300gr dabūju(galerijā ir), bet tas arī bija viss, vairs nevienas copītes, kādu 5 stundu laikā. Pa lielam, posmā "Stūri-ieteka Iecavā" nav ko darīt, augštecē ir nedaudz labākas vietas. Bet tas posms ar krācēm ir ļoti īss + vietējie tur darbojas...Secinājums: nav vērts apneklēt šo upi. Ja intresē tikai sapali, tad dubultā nav vērts. Izņēmums: ja dzīvo netālu no upes.
Es pludinot gan pa augšu, gan apakšu arī izbaudu zivi, uz gruntsmakšķeres mēģināju- man nepatika, varbūt nepareizi daru to, nav kas pamāca par gruntenēm :(
tad labāk ar ultra light kātiņu ;D
nu tas jau skaidrs,ja čerot citas zivis pieķeras sapals,bet apzināti iet ar feederi uz sapaliem nav vajadzības,jo sīku copīšu sapalam nebūs
cojs, 25.maijs 2015, 21:55
Tapat keru sapalus uz fidera ;D kokam 2 gali,man patik izbaudit zivi vinas speku nevis ar speku izraut krasta.......
Vakar pēc darba biju upē, galīgs izmirums, neleca ne pēc maizes, ne pēc vabolēm.
nu tas jau skaidrs,ja čerot citas zivis pieķeras sapals,bet apzināti iet ar feederi uz sapaliem nav vajadzības,jo sīku copīšu sapalam nebūs
neredzu jēgu copēt sapalus ar feederi,tie tak nau brekši vai raudas,copīšu tur nau.ka do pa kātu spēj tik satvert lai neierauj upē
cojs, 25.maijs 2015, 15:25
Nu nez es tikai uz fidera keru sapalus jo vini dzivo kopa ar raudam un baltajiem sapaliem(stiepaciem) taka ir ok uz tada katina pastiveties ar kadu 2 kg ,bet parsvara standartiem lidz 1 kg sapalpuikiem ;)
neredzu jēgu copēt sapalus ar feederi,tie tak nau brekši vai raudas,copīšu tur nau.ka do pa kātu spēj tik satvert lai neierauj upē