Gaujā rāda +1.7m, darīt tur nav ko. Šeit labi izfiltrējās foruma tritonētāji. Vienīgā upe, kur +- ir ok tā ir Lielupe pašlaik.
:D var redzēt ka neķeras Gaujā
Man vakar Daugavā uz delfīna valis pagrāba...tik nedabuju ārā šis zem akmeņa palīda...
kristers24@inbox.lv [08.04.18]: Šodien no 10 - 18 nogrunterēts uz vimbu. Pagaidām ļoti švaki, zivis iet, bet maz, var jau būt, ka zāle traucējā, bet nav vel īstais laiks!
Zāle var traucēt tik tad, ja pa stipru iepīpēts! :D Rīt jāšauj Vimbu ķert! Tiekās pie ūdens!!!
kvoks [11.04.18]: Netic nevaig ..tas kaiminjs tik pa upi vien dzivo staiga tirgodams apkart
Jurasasaris, 11.aprīlis 2018, 18:44
Iedod kontaktus,es ar gribu breksi nopirkt!
Brauc uz valmieru izstastisu kur dzivo
Netic nevaig ..tas kaiminjs tik pa upi vien dzivo staiga tirgodams apkart
Jurasasaris, 11.aprīlis 2018, 18:44
Iedod kontaktus,es ar gribu breksi nopirkt!
Netic nevaig ..tas kaiminjs tik pa upi vien dzivo staiga tirgodams apkart
biju tikko piebraucis pie gaujas tilta apjautāties što i po čom.vietējais tantuks jau piekto dienu sēžot,pagaidām copes neesot bijušas.
ko dariji?laidi vaļā?
kurjers6, 11.aprīlis 2018, 11:42
Sačoks nebija līdzi, bet tādus bīstami tāpat ņemt var paraut līdzi, visi kā viens - tranzītā uz jūŗu.
Savukārt pie Murjāņu tilta ņēma melnozoli, nebija lieli - nu tādi ap 300 kilo, kā teikt - standarts.
Tigris, 11.aprīlis 2018, 11:34
ko dariji?laidi vaļā?
Savukārt pie Murjāņu tilta ņēma melnozoli, nebija lieli - nu tādi ap 300 kilo, kā teikt - standarts.
Jā,jā!Daugavā pie ciemupes arī traki-pat daži zuši tika izvilkti!Vienam pat store uzsēdās tik nedabūja laukā-kātu salauza un viss!
vakar,jā...gaujā pie valmieras brīnumu lietas darijās...i butes bij,i mencas vilka...
Man vakar Daugavā trīs sami,septiņi zandarti un norma ar asariem!
Vakar gauja ap Valmieru,kaiminjam 12 breksi.lielakais,,2.1kg
Gauja pamazam mostas, vimbas pa vienai dodas uz narsta vietam,bet vel japagaida kadu nedelu ka minimums
Sodien Valmiera pie slimnicas tilta vechi pilns ..viens kko vilka ar ,cik redzeju a mašīnu braucot
Šodien no 10 - 18 nogrunterēts uz vimbu. Pagaidām ļoti švaki, zivis iet, bet maz, var jau būt, ka zāle traucējā, bet nav vel īstais laiks!
Sveiki.Kāds uz vimbu ir mēģinājis?
zaraks, 6.aprīlis 2018, 20:56
Šodien kaimiņš vimbas bildi atsūtīja. Starp Vangažiem un Murjāņiem. Ja neskaita to vienu, tad klusums.
Sveiki.Kāds uz vimbu ir mēģinājis?
zaraks, 6.aprīlis 2018, 20:56
Ir bet neveiksmīgi!
Līmenis sāk celties viss duļķī
Šodien visu dienu pie mājām āķi samesti,bet ne copes.