Var kāds pateikt , kā ir ar spinningošanu Gaujā?
Līdaka pašsaprotami atkrīt, bet kā ir ar citu zivi ?
Vari dabūt kādu pumpaino.
kura vieta Gauja tu copeji,pirms Cesim vai aiz?
Pirms cesim - pusceļā!
Var kāds pateikt , kā ir ar spinningošanu Gaujā?
Līdaka pašsaprotami atkrīt, bet kā ir ar citu zivi ?
Shodien ! no 9- 14.30 nulle ! viena cope nerealizeeta! toties sveetdien divas dabuuju! preteejaa krastaa veciem arii nulle
Tagad laikam viņas lēnā garā sāk nākt iekšā, es aizvakar arī 1 dabūju.. Nu , toč kā tikko no jūras ienākusi. :)
Priekš mazsaprotošajiem- biju Gaujā no 10:00 lidz 17:00, copēju uz sarkano tārpu, dabūju 4 vimbas , kolēgim bija 2 vimbas. Salīdzinot ar pagājušo nedēļu- zāles nes mazāk un ūdens arī nokrities. :)
opusums, 18.marts 2015, 09:30
kura vieta Gauja tu copeji,pirms Cesim vai aiz?
Viss skaidrs - roc tālāk Štirlics tu mūsu!
Priekš mazsaprotošajiem- biju Gaujā no 10:00 lidz 17:00, copēju uz sarkano tārpu, dabūju 4 vimbas , kolēgim bija 2 vimbas. Salīdzinot ar pagājušo nedēļu- zāles nes mazāk un ūdens arī nokrities. :)
Varbūt - pamēģini iemācīties rakstīt ar garumzīmēm, lai labāk Tevis teikto var saprast un atskaiti izlasīt:D
Redzes ko sodien gauja sanaks nokert, krenki vai zivi.vakarpuse aizbrauksu pameiginat.
Man 4 , čomam 2 , taka viņas jau ir otro nedēļu, zāli gandrīz nenes, udens kritas.
Vakar no 9 līdz 14 vimbu nedabūju, toties bonusã 2,16 kg sapals. Ēsma - garnele.
Sestdien Valmierā pie slimnīcas tilta - tukšums. Veči neviena pēc pusdienas. Ēsma - motilis un baltais. Zāles ātri aiz.irš ēsmu un auklu, varbūt tur tā vaina. Varbūt vajadzēja garneli provēt. Nezinu- tāda sajūta ka vēl ziema upē
No 9.00 lidz 13.00 pilnīgi NEKAS.
Citiem gan liekas ka labi ķeras..
Man ēsma bija garnele...slieku nepamegināju.
Tas Rāmkalnos..
Vakar Valmierā pie krācēm sēžot uz vēdzelēm, reņģi iekāroja vimba. Vēdzeli tā arī nevienu nedabūju. Visu laiku 1-2 uzsitieni un galā nekas nav.
udens tirs , nu nav jau kaa vasaraa vai rudenii, bet ttiiiraa kafija ar pienu nav , driizaak bez piena! tas viss netaalu no Vangaziem
shodien Gaujaa no 7 liidz 13 . divas vimbas , viena aizgaaja un paris nerealizetas cope!
Biju Gaujā. No 7 lidz 11 neviena cope
Vakar biju pie Carnikavas. Gruntene. Ūdens duļķains, līmenis paaugsts. Vietējais teica, ka tajā vietā vimbas neķeras?!
jankapat, 13.marts 2015, 16:26
Esmu arii tur izmeegjinaajies,tikai milziigi plichi un sapali
Vakar vakara.2 vala laizamas vimbinas.1 vedzele.kuru ar atlaidu, ka nav ta nav. Bet ar iebarosanu copes diezgan.tas pie smiltenes cela tilta.katra zina zivis diezgan aktivas.