atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu
raivo022 14.05.13
Un nu brīnās- kurš maita izkāsis visus ūdeņus ;(((((
Bagira 13.05.13
Gaujā nēģi jau sāk rudenī ienākt!!
Šodien, pie siguldas uz ņur** pa čakārniem nodevām, pilniigi tukšums, pat ne copiites!!!
Gribēju noskaidrot,vai gaujaa NĒĢI nav sanākuši..?
Un vai šitādaa limenī vimbas ķerās,un kur viņas jāmeklē..?
Kalns111 13.05.13
Izskatās, ka te 90% expertu, pie labas copes ātri vien aizmirst par makšķerēšanas noteikumiem. Jācer, ka vismaz bērni to neredz un netiek mācīti, ka izkāst upes ir normāli..
ratins21 13.05.13
Gaujā pie CĒSĪM cope teicama,vimbas ņem smukas.
silpeiv 13.05.13
Nekas dižs divi mazi lasēni un viena vimba... Cope švaka ūdens līmenis vispār pa nedēļu pa metru nokrities
cukurniedre 12.05.13
Sodien Gauja 101 vimba, tik vel nezinu ko ar vinam darit, ja kadam dikti sagribas rakstit PM!
garins 10.05.13
Vakar vakarā pie LDZ tiltiem, pirms negaisa (lietus nebija,bet vējš gan) 18-21 2 vimbas,1 atāķējās ņemot šo ciet,copes bija,bet tādas viltīgas. Nolēmu no rīta pacopēt no 5 līdz 9 (10.05.13).Ierodoties vietā,sīks lietiņš un 3 vīri jau bumbo. Viens bija pazīstams no Sedas.Palūdzu izbrīvēt mazu kaktiņu,ne to labāko.Man mēslu slieciņa un termiski apstrādātas garneles,šiem svaigas(nosacīti) no Maksimas ledus šālēm. Cope bija neaktīva,man 2,kaimiņam 9,kas par vainu? Atklājās ,ka viņš uz svaigās dragā. Pusdienas laikā pieskrēju pie Gaujas mājas tuvumā,2 smukas vimbas uz to pašu sarkano garneli. Vakarpusē Maksimā paņēmu svaigās G. ,rīt jāmēģina skaitu palielināt līdz kūpinātavas sieta lielumam.
ainic 10.05.13
man diemzel kadas 2 nedelas nebus laika. ja nu vienigi pec lidakam uz stundinju!
garins 08.05.13
Šodien copēt nebiju, vakarpusē nokūpināju divu dienu normu,paša razojums pašlaik labi iet pie sirds.
Ainic,ja laika apstākļi atļaus, nebūs briesmīga suta vai lietusgāze,tad rītvakar jāaizšauj uz zināmo vietu.
opusums 08.05.13
Pie Siguldas viss notiek , pie peldeetavas, vimbas keras, cik neteiksu , lai dabasmiili nekomentee.Baltais un sarkanais.
ainic 08.05.13
tie tris no valmieras kopa dabuja 12 vimbas!
garins 07.05.13
Vakarā pēc darba normu 5gb. vimbas savilku bez problēmām. Snipiens,mātes valodu nevajadzēja lietot,ņēma tāpat,turklāt blakus bija 3 Valmieras vīri,tie saprata latviski.
opusums 07.05.13
Rit es arii braucu uz vimbam uz Siguldu, kaa gaaaja uzrakstiisu riit,....:)
snipiens 07.05.13
Cerams, ka tos badakāšļus, kas ņem vairāk par 5 vimbām, reiz uzvilks uz zara ar atbilstošu sodu!

šakāļi.

Tie kas ņem normu un saprot, ko nozīmē norma, mani sapratīs, pārējie 100% ka ries.

Un tad jau manīsim, kuri ir tie šakāļi!

silver_737, 6.maijs 2013, 23:50

Tie kas pagāšgad ņēma līņus no 25cm. bija šakāļi,bet kas Tavuprāt viņi būs šogad,jo likums ar šogadu ļauj no 25cm.!Nākošgad varēs desmit vimbas...ko tad sauksi par šakāļiem?!!!:)))Tev zivju trūkst vai kāds ir noķēris Tavu,ja tāda obida...?!!!:)))
powerpro 07.05.13
Vakar pa pāris stundām 3 vimbas un 2 aizgāja. Šovakar 4 vimbas un 1 vēdzele.
Pele_mele 07.05.13
Vakar vimbas Gaujā pilnīgi aptrakušas,ņēma kā negudras.Pa visu dienu ar pārtraukumiem salasīju 19 gb.laba izmēra skaistules.Līdz divdesmitajai neiznāca izsēdēt vēls jau palika.
silver_737 06.05.13
Cerams, ka tos badakāšļus, kas ņem vairāk par 5 vimbām, reiz uzvilks uz zara ar atbilstošu sodu!

šakāļi.

Tie kas ņem normu un saprot, ko nozīmē norma, mani sapratīs, pārējie 100% ka ries.

Un tad jau manīsim, kuri ir tie šakāļi!
raivo022 06.05.13
Ādaži-divas vimbas+sapals.Vēl pāris copītes, bet...

Kur ir pie Ādažiem var pasēdēt ? Nesen pārcēlos uz šito kraju, tāpē vēl nezinu.
tobago 06.05.13
Ādaži-divas vimbas+sapals.Vēl pāris copītes, bet...

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs