atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu
powerpro 11.12.10
P.S. Tas pie Cēsīm
powerpro 11.12.10
Gauja visa pārklāta ar ledu. Par ledus biezumu gan nezinu :))
Wild_Carp 11.12.10
kas šodien ar ledu???

ir kāds lietas kursā, ceturdien bija kā bija, bet vēl varēja:DDD
Copmann 08.12.10
forelzelli,esi tolerants pret puisi,gan jau sapratīs ka jāraksta latviski;)
daks 08.12.10
forelist met mieru ,a ja puika nemāk?
forelzellis 08.12.10
buba4ka, a pa latviski slabo, lepnums neļauj? Te visi raksta, diskutē latviski ja būsi ievērojis. Domā mani saprastu ja ieietu kādā krievu saitā un tā nekaunīgi latviski uzprasītu- davai man infu žigli? ;-)
andreyea 08.12.10
Думаю на днях съездить, половить на сей речке.
Ребята , есть у кого-то инфо насчёт льда? Уж оочень хочетсья покидать спиннинг.))
Wild_Carp 07.12.10
ir jau ok

var atkal rullēt:DDD

pat bonas nevajag
sivens 06.12.10
Ve'ci :) J'AIELAIZ PIRMS BEDRES BONAS(TADAS kuras lieto naftas aizturei upes) un ledus pats nosprudis un vares copet bez ledus :)
Wild_Carp 06.12.10
vakar biju, Siguldas apkaimē, trīs metieni ar pīto un tad pārgāju uz mono:DDD bet virs tilta ir ok var, zem nevar, jo zem tilta visi lielie gabali salūst un tālāk nav ko darīt, bet virs tilta starp lieliem lediem mierīgi var vālēt
raihs 06.12.10
Kad pēc pītās uzlieku monofīlo,tad sajūta tāda,it kā būtu uztinis gumiju uz spoles-spaipās zacepos,vizuli nejūtu,zivs sitieni arī amortizējas...bvēēē... Labāk jau ar kaut ko smērēt...
Modzha 06.12.10
Viepli, paldies. Man jau ar bija nojauta, ka mīnusos varētu būt labāk monofīlo.
vieplis 05.12.10
Modža, nemocies. Mīnus grādos ~0,30mm labu mono un uz priekšu.
:)
akmens 05.12.10
Nupat apstrādāju auklu rītdienas copei.Izstrādājumu precīzi sauc "vazelīneļļa".Kā jau teicu šādi apstrādāta aukla -6 grādos ir litojama apmēram 0,5 stundas tad nedaudz jāpatīra pirmais riņķis.
Modzha 05.12.10
Akmens - Ar pīto auklu. 5 min un visi riņķi ciet, aukla iesalst tā ka nevar iemest. Laikam jau ka tomēr jāpagaida ka paliks siltāks.
p.s. es biju Daugavā spiningot...
chiga83 05.12.10
Vižņu vēl dah.....a.
raihs 05.12.10
Modzha
Kas tur šodien Gaujā ar vižņiem notiek?
akmens 05.12.10
Modzha,ar kādu auklu darbojies.Es pīto apstrādāju ar šķidro vazelīnu kuru var iegādāt aptiekā līdz -6 tur, lielākos mīnusos ar monofīlo.
Modzha 05.12.10
Kā Gaujas speci tiek galā ar spininga riņķu aizsalšanu ? Šodien pamēģināju paspiningot, bet baigi salst ciet riņķi...
lacuks007 04.12.10
tur tak nav ko darīt! :D vižņi un ledus kā pavasarī! katoč bez izmaiņām!

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs