atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Zandartu cope

kilka 12.07.11
Čau eMKa, saproti, brekši ir tādi, kā pahani, vismaz Daugavā, bet zanderi ir tiem šesķorkas - ķip piedzen paiku, meičas sagādā, labākās atpūtas vietas atrod. Ne jau velti pat par cilvēkiem saka "tas ir baigais breksis"! Vai tad esi dzirdējis, ka kāds teiktu - "tas i baigais zanders"?? Nu, respektīvi, kur brekši šālē savās kingu darīšanās, pakalpiņi zanderi vienmēr līdz skraida. Tāda ir tautas teika "Par breksi un zanderu".
;)))
sagittario 12.07.11
:DDD
eMKa 12.07.11
Esmu zanderu tik bildēs redzējis, bet var uzdot jautājumu? Kāda mārrutka pēc zanderam ir jāseko brekšu baram...Tam ir kāds lūriķa sindroms vai kā??!!
kola 12.07.11
Gint, malacis ! Brauc tik katru dienu. Kad sāks ņemt, dod ziņu :) Vispār es tādus sīkuļus (zandartus) nekad tur neesmu ķēris. Man pat šogad ir bijis nedaudz lielāks par plaukstu. Redz, visi lielie ir Ķīsezerā, pie Zivnieka :)
gintsgg 12.07.11
Kola , tā tas ir , es vakar vakarā atkal biju un atkal nekā , un neredzēju ne vienu , kuram kas būtu bijis , tos zivju barus , ko rāda eholots , droši vien ir brekši , bet parasti brekšu baram seko zanderi .
kola 12.07.11
Gint, tur pašlaik nevienam nekas neņem. LPR forumā arī pilnīgs klusums, kaut pāris nedēļas atpakaļ tādus zanderus vilka no laivas :) Žēl, ka eholots nenosaka sugas, Gint :)
imzis 12.07.11
vīri, pastāstiet labākos veidus kā "iesmelt" dzīvās vislabāk?! teikšu kā ir, čakarēties ar makšķeri īsti negribētos...
Akella 10.07.11
..par Daugavu...Domaaju - Mārupes effekts,,,Lielupi un Buļļupi savulaik neatgadinaa...
Mož kāds uzraksta, kas eholotaa??????
megitons 10.07.11
FRENKIJ TU TACU ESI BADA!!!!!!ATRADIS AR KO ZIMETIES!!!!!!!!!!!!!!
BUTU PARIS GADUS PAGAIDIJIS LAI IEDZIVOJAS-IZNARSTO UN TAD VILKTU ARI LIELAKUS!
UN NAHUJ TU VISPAR REKLAME PLAUDI.....
gintsgg 10.07.11
Kola , es vakar gan ap Tavām vietām krāmējos , gan uz augšu aizlaidu ne tik tālu , gan vēlāk vēl uz augšu diezgan tālu , un visur nekā , kaut eholots zivis rāda , vietām pat ļoti lielā koncentrācijā .
kola 10.07.11
Es vakar trīs stundu laika ar labu barošanu nevarēju noķert Rīgā nevienu balto zivteli. Tāpēc zandarts neķeras, šim arī nav ko ēst. Būs aizgājis līdzi baltajām.
gintsgg 10.07.11
DDDDDDDDDDDDDDDDD
Vakar paliku jāņos , šodien ceru ka jaņos vairs nepalikšu .
Lauric 10.07.11
Jeb tomēr jaņos. :)
gintsgg 10.07.11
Vakar ar zanderu Rīgā bija pavisām švaki , paliku jāņos .
Frenks 10.07.11
Beidzot pie mums Plaužu ezerā ir sākuši ņemt zandarti. Ņem uz mailēm. Aivakar no rīta- 56cm garš , vakarvakarā - 50 cm.Vēl paņēma kaukas liels, gāja kā pats nelabais, bet tā līdz ūdens virsmai nedabūju -norāvās. Tā arī neuzzināju,-kas?
sazans 09.07.11
Atvainojos! Neesmu vēlējies nevienu šai forumā aizskart. Tas arī nekam labumu nedos. Ir doma uzstādīt pie iebrauktuves Varkalī palielu plakātu ar norādi, cik ilgā laikā dabā sadalās dažādi atkritumi- platsika, stikls, papīrs, cigarešu paciņas utt.
Metāla kājas jau pasūtītas gatavas. vajadzīgs pats plakāts, betona java nostiprinašanai un transports. No Jūrmalas Domes gan var dabūt par to pa rīkli, bet saskaņošana ilgtu līdz pavasarim utt.
Ja kāds vēlas piedalīties rakstiet privat.
gintsgg 08.07.11
Pilnīgi piekrītu Akellam , esmu redzējis kā latvieši atstāj aiz sevis atkritumu kaudzi , bet krievi aiz sevis novāc , esmu redzējis arī otrādi , tautībai te nav nozīmes , vaina ir audzināšanā .
Akella 08.07.11
Sazans, dirst pie upes navajg - tas ir skaidrs..
bet par parējo - nav tev taisnības..nu nav
tfu, pat pretīgi
sazans 08.07.11
Cīņa ar vējdzirnavām. Reiz kāds cilvēks par savu naudu noorganizēja Varkaļa kanāla tīrīšanu kilometra garumā. Izveda Lielo atkritumu mašīnu ar sapresētiem atkritumu maisiem PILNU! Kas tik tur nebija savācams..psc. Pēc gada piebraucu un atkritumu daudzums bija tik pieaudzis- viņi tak domā, ka re...mēs te atstājām tādus kalnus, bet skat kā palu straume visu aizmēzusi! :D
Apstaigāju visus copmaņus tai dienā...tur ap 80% krievvalodīgie un visi zvēr, ka atkritumus ņemot sevi līdzi..ko gan nevarēja redzēt..visu met sev aiz muguras. Bet tagad jau tādi laiki, ka jābūt politkorektam. Cigāni ir romi..žīdi ebreji un cūkas ir latvijas iedzīvotāji, pilsonības pretendenti vai tamlīdzīgi... :D
Ko var gribēt- krievijas sadzas atkritumus met tiesi ai majas loga pat neaprokot- pabrauciet ar vilcienu Riga-Moskva un parēciet! ;)
Kautkur Zandartu tēma noklīda...
Jā kas ar Zanderiem..tie Ķīsī no jūras ejot pa naktīm??
urmaas 08.07.11
Parēķiniet % - tuāli,un tad mēģiniet kādu tautu noniecināt,vai kkā tā.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs