jautājums..
jūsu viedoklis, kas labāk , klasiskās gumijzivis ar kustīgo asti, vai bez kustīgas astes, kur pašam jātaisa visa spēle ?
Sveiki,biedri,uz kādu mānekli labāk ķērās zandārti?? Uz dzīvo vai m/d Liepājas ezerā???
Willijam nebijusi un izcila bilde :))
Loms ļoti labs!
Willy [20.07.21]: svens76 [17m]: Willy [19m]: latvians88 [0:32]: Skatos kā Svens velk un priecājos nu redz kādam tā sanāk ar visiem pribambasiem,protams. Es atmetu tiko tam visam nu nesanak vairs ar parasto eho un pat uz dzīvo arī. Es tik apbrīnoju un pat gribas pateikt tiem jaunajiem entuziastiem nu naher necakarejaties visiem rezultats nebūs. Tur jāguldās daudz vairāk, lai kkas sanāktu.Man eho nekad nav piederējis!;)uz velci savādāk. bet velce pusūdenī arī produktīvaNu tak jā!bet kā lai zin cik ir pusūdens!;D
viss kas virs grunts:)
svens76 [20.07.21]: Willy [19m]: latvians88 [0:32]: Skatos kā Svens velk un priecājos nu redz kādam tā sanāk ar visiem pribambasiem,protams. Es atmetu tiko tam visam nu nesanak vairs ar parasto eho un pat uz dzīvo arī. Es tik apbrīnoju un pat gribas pateikt tiem jaunajiem entuziastiem nu naher necakarejaties visiem rezultats nebūs. Tur jāguldās daudz vairāk, lai kkas sanāktu.Man eho nekad nav piederējis!;)uz velci savādāk. bet velce pusūdenī arī produktīva
![](/site/images/f/202107/20/420px_653696_5311_60f6590453665.jpg)
Nu tak jā!bet kā lai zin cik ir pusūdens!;D
Willy [20.07.21]: latvians88 [0:32]: Skatos kā Svens velk un priecājos nu redz kādam tā sanāk ar visiem pribambasiem,protams. Es atmetu tiko tam visam nu nesanak vairs ar parasto eho un pat uz dzīvo arī. Es tik apbrīnoju un pat gribas pateikt tiem jaunajiem entuziastiem nu naher necakarejaties visiem rezultats nebūs. Tur jāguldās daudz vairāk, lai kkas sanāktu.Man eho nekad nav piederējis!;)
uz velci savādāk. bet velce pusūdenī arī produktīva
Nu jau sākāt kacināt tautu... Es šitos zvērus cenšos no krasta uz filejām noķert, pa retam kaut ko noķeru, bet pārsvarā figvams sanāk...
latvians88 [20.07.21]: Skatos kā Svens velk un priecājos nu redz kādam tā sanāk ar visiem pribambasiem,protams. Es atmetu tiko tam visam nu nesanak vairs ar parasto eho un pat uz dzīvo arī. Es tik apbrīnoju un pat gribas pateikt tiem jaunajiem entuziastiem nu naher necakarejaties visiem rezultats nebūs. Tur jāguldās daudz vairāk, lai kkas sanāktu.
![](/site/images/f/202107/20/420px_653692_5310_60f652ea96d43.jpg)
Man eho nekad nav piederējis!;)
Tas tik tāds vājuma moments....Pāries.
latvians88 [20.07.21]: Skatos kā Svens velk un priecājos nu redz kādam tā sanāk ar visiem pribambasiem,protams. Es atmetu tiko tam visam nu nesanak vairs ar parasto eho un pat uz dzīvo arī. Es tik apbrīnoju un pat gribas pateikt tiem jaunajiem entuziastiem nu naher necakarejaties visiem rezultats nebūs. Tur jāguldās daudz vairāk, lai kkas sanāktu.
paga, beigsi copēt?
daudz, daudz laika jāiegulda.jāpēta, jāanalizē.tad sanāks
Skatos kā Svens velk un priecājos nu redz kādam tā sanāk ar visiem pribambasiem,protams. Es atmetu tiko tam visam nu nesanak vairs ar parasto eho un pat uz dzīvo arī. Es tik apbrīnoju un pat gribas pateikt tiem jaunajiem entuziastiem nu naher necakarejaties visiem rezultats nebūs. Tur jāguldās daudz vairāk, lai kkas sanāktu.
Vakara cope...
Willy, 11.jūlijs 2021, 21:35
..un tomēr arvien vēl ķeras, neskatoties uz nenormālo karstumu!
Willy [11.07.21]: Vakara cope...
![](/site/images/f/202107/11/420px_653366_5283_60eb4a64d5750.jpg)
ar līdzīgi:)
![](/site/images/f/202107/11/420px_653364_5282_60eb3a0037b43.jpg)
Vakara cope...
Willy [11.07.21]: Sveiciens Svenam Vārda dienā!PRIEKĀ!;)
paldies:)