atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Zandartu cope

Girts5 06.08.21
jautājums..
jūsu viedoklis, kas labāk , klasiskās gumijzivis ar kustīgo asti, vai bez kustīgas astes, kur pašam jātaisa visa spēle ?
wikendijs 02.08.21
Sveiki,biedri,uz kādu mānekli labāk ķērās zandārti?? Uz dzīvo vai m/d Liepājas ezerā???
edzuss2 20.07.21
Willijam nebijusi un izcila bilde :))
Loms ļoti labs!
svens76 20.07.21
Willy [20.07.21]: svens76 [17m]: Willy [19m]: latvians88 [0:32]: Skatos kā Svens velk un priecājos nu redz kādam tā sanāk ar visiem pribambasiem,protams. Es atmetu tiko tam visam nu nesanak vairs ar parasto eho un pat uz dzīvo arī. Es tik apbrīnoju un pat gribas pateikt tiem jaunajiem entuziastiem nu naher necakarejaties visiem rezultats nebūs. Tur jāguldās daudz vairāk, lai kkas sanāktu.Man eho nekad nav piederējis!;)uz velci savādāk. bet velce pusūdenī arī produktīvaNu tak jā!bet kā lai zin cik ir pusūdens!;D
viss kas virs grunts:)
Willy 20.07.21
svens76 [20.07.21]: Willy [19m]: latvians88 [0:32]: Skatos kā Svens velk un priecājos nu redz kādam tā sanāk ar visiem pribambasiem,protams. Es atmetu tiko tam visam nu nesanak vairs ar parasto eho un pat uz dzīvo arī. Es tik apbrīnoju un pat gribas pateikt tiem jaunajiem entuziastiem nu naher necakarejaties visiem rezultats nebūs. Tur jāguldās daudz vairāk, lai kkas sanāktu.Man eho nekad nav piederējis!;)uz velci savādāk. bet velce pusūdenī arī produktīva

Nu tak jā!bet kā lai zin cik ir pusūdens!;D
svens76 20.07.21
Willy [20.07.21]: latvians88 [0:32]: Skatos kā Svens velk un priecājos nu redz kādam tā sanāk ar visiem pribambasiem,protams. Es atmetu tiko tam visam nu nesanak vairs ar parasto eho un pat uz dzīvo arī. Es tik apbrīnoju un pat gribas pateikt tiem jaunajiem entuziastiem nu naher necakarejaties visiem rezultats nebūs. Tur jāguldās daudz vairāk, lai kkas sanāktu.Man eho nekad nav piederējis!;)
uz velci savādāk. bet velce pusūdenī arī produktīva
zivjulauva 20.07.21
Nu jau sākāt kacināt tautu... Es šitos zvērus cenšos no krasta uz filejām noķert, pa retam kaut ko noķeru, bet pārsvarā figvams sanāk...
Willy 20.07.21
latvians88 [20.07.21]: Skatos kā Svens velk un priecājos nu redz kādam tā sanāk ar visiem pribambasiem,protams. Es atmetu tiko tam visam nu nesanak vairs ar parasto eho un pat uz dzīvo arī. Es tik apbrīnoju un pat gribas pateikt tiem jaunajiem entuziastiem nu naher necakarejaties visiem rezultats nebūs. Tur jāguldās daudz vairāk, lai kkas sanāktu.

Man eho nekad nav piederējis!;)
fish1 20.07.21
Tas tik tāds vājuma moments....Pāries.
svens76 20.07.21
latvians88 [20.07.21]: Skatos kā Svens velk un priecājos nu redz kādam tā sanāk ar visiem pribambasiem,protams. Es atmetu tiko tam visam nu nesanak vairs ar parasto eho un pat uz dzīvo arī. Es tik apbrīnoju un pat gribas pateikt tiem jaunajiem entuziastiem nu naher necakarejaties visiem rezultats nebūs. Tur jāguldās daudz vairāk, lai kkas sanāktu.
paga, beigsi copēt?
svens76 20.07.21
daudz, daudz laika jāiegulda.jāpēta, jāanalizē.tad sanāks
latvians88 20.07.21
Skatos kā Svens velk un priecājos nu redz kādam tā sanāk ar visiem pribambasiem,protams. Es atmetu tiko tam visam nu nesanak vairs ar parasto eho un pat uz dzīvo arī. Es tik apbrīnoju un pat gribas pateikt tiem jaunajiem entuziastiem nu naher necakarejaties visiem rezultats nebūs. Tur jāguldās daudz vairāk, lai kkas sanāktu.
basks 12.07.21
Vakara cope...

Willy, 11.jūlijs 2021, 21:35

..un tomēr arvien vēl ķeras, neskatoties uz nenormālo karstumu!
andreiko 12.07.21
Svenam pv.
svens76 11.07.21
Willy [11.07.21]: Vakara cope...

ar līdzīgi:)
Willy 11.07.21

Vakara cope...
andreiko 11.07.21
Un pakaļā mēs, sajūsminātie līdzjutēji. :)

https://youtu.be/bdkYMYBH-GI
andreiko 11.07.21
Muzikāla etīde: Svens un zandarti Ķoisī.

https://youtu.be/K21yj2lEgrA
andreiko 11.07.21
Svenam Leonorās! :):);)

https://youtu.be/I310zaj8xWg
svens76 11.07.21
Willy [11.07.21]: Sveiciens Svenam Vārda dienā!PRIEKĀ!;)
paldies:)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs