atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Zandartu cope

ginca71 25.06.12
Vakar biju aizlaidis uz vakara copi piemānīt kādu zandartu! cope atvērās tikai 21:40. Bija cope tikai 20 minūtes, trīs copes un viens laivā.
andzus69 23.06.12
Zandarts laikam ļoti jūtīgs uz laika maiņu, jo jau kuro reizi, kā strauji nomainās laiks, tā copes nav. Vakar spīdēja saule, neviena mākoņa, pa nakti samācās un no rīta jau pidžina- un copes nebija.
kraft 22.06.12
Kola, jā jo mums vēl zivis ir :)
kola 22.06.12
Nupat «Ēsmā» arī redzeju dipu asariem (angļu). Tikai sastāvs nav rakstīts. Ja tārpu bāze, tad man neder. Padārgi, tāpēc te zondēju nevis pērku :))) Skatos, pie mums šitā lieta nav populāra.
kraft 22.06.12
blins, jā megastrike, duraks es.. :))

Kola, nujā laikam jau tev taisnība. Bet tā ir teorija, prakse rādīs. Par spray vs gelu, vienalga palieku pie sava.
kola 22.06.12
Kraft, tu domā Megastrike (ir tāds amerikāņu brīnums). Zin, ir brīži, kad ēsmas zivis izbeidzas un vispār neķeras, bet zandarts negaida. Pats zini pusstundas jautājums... un tad varētu uzfrišināt kādu vecu fileju :) Un vēlā rudenī var noderēt... un uz vēdzeli var pamēģināt :)
kraft 22.06.12
diez cik izmisušam vai slinkam jābūt, lai nenomainītu uz jaunu fileju bet uzpūstu tā vietā Mendeļējevu :)

Par airosola konsistenci kā tādu es pastrīdētos, - no sākuma ļoti stipra konsistence, bet ļoti ātri izskalojas, turklāt puse tiek izspūsta gaisā.
Geli, kā strikePro tādā ziņā strādā labāk. Pat manu skeptikso ģīmi tas brīnums ir pārliecinājis kautkādā mērā.
seregins 22.06.12
"Anotācijā ir minēts, ka atdzīvina beigtas zivtiņas un piedod svaigumu vecām filejām."
frankenfish :D vai zombiefish
seregins 22.06.12
Nu vot es katru reizi braucot uz Ogri skatos uz pagriezienu pa labi pirms cementa ruupniicas bet taa arii neesmu mekleejis piebraucamos celjus vot i jautaaju. paldies ;)
kola 22.06.12
«Gardā» pārdod Traper dipus plēsoņām aerosola iepakojumā. Kāds nav iepircis un pamēģinājis? Anotācijā ir minēts, ka atdzīvina beigtas zivtiņas un piedod svaigumu vecām filejām. Tas, ka katram plēsoņam ir sava pudele varētu piedod - mārketinga triks :)
zhivs 22.06.12
pie ceļa nogriežoties no šosejas vienā vietā var.
arī pašā saulkalnē var.
par zandartu ķeršanu gan nevarēšu komentēt.
seregins 22.06.12
Kursh pateiks vai Saulkalnee pie Daugavas ar mashiinu var tikt ? Un ir veerts ar grunteni uz zandartu tur paseedeet ?
andzus69 22.06.12
A vējš manā pusē nav zandartu vējš, vispār bada vējš. Bet neskatoties uz to vienu 3.3 kg tāpatās izmānīju.
gintsgg 22.06.12
Tu laikam redzēji to pašu pīli par kuru es brīnījos , es saskaitīju 18 pīlēnus .
bums 22.06.12
Usmā A vējš ir zandartam pati sula :DDD
kola 22.06.12
No 4-7 mēģināju noķert zandartu. Nesanāca :( Četras copes bija, bet izskatījās, ka šis grib paspēlēties nevis ēst. Varbūt vainīgs austrumu vējš. Nirējpīlei gan daudz bērnu, nespēju pat saskaitīt – mudžeklis :)
lacuks007 21.06.12
pm aizmetu
kmza 21.06.12
Varētu kopā aizbraukt zandartus pamedīt!
Man pieredzes uz viņiem no krasta ar gruntenēm vispār nav, bet uz džiga gan ir.
Te viens vietējais Jelgavas matadors ieteica labu variantu ar gruntenēm no laivas.
Laiva ir!
lacuks007 21.06.12
Rīga teika :)
kmza 21.06.12
Lāčuk, no kuras puses Tu esi?

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs