Pie ZA slēgušies jeb vienkārši bija ciet tajā brīdī?
Gribēju atjaunināt Leona rotiņu krājumus, vienīgā vieta, ko zinu izrādījās nepieejama (pie Zinātņu akadēmijas), varbūt kāds zina pateikt, vai tie kaut kur pārvākušies, vai varbūt kur citur nopērkami?
Kungi, kur Rīgā var iegādāties MOSCA GRAFFY rotiņus ar zaļu serdeni? Internets piedāvā tikai RU lapas.
nekur vairs nevaru atrast mepps aglia ar mārites krāsojumu?Viņus vairs neražo?Izmisums,vienaa upītē tā uz viņa ķērās(kapars ar mārityes krāsojumu).parastie ir cik uziet!
Gints, man tāds jautājums - kā Tev nav? :D :D
Sīkais 18 , man ir sudraba rotiņi palšā klāsta , 29111932 .
Bandito
paldies pa info!Bet man tiesi vajag sudraba jeb apsudrabotus!
Taka jautajums paliek aktuals kur var dabut labinas jeb gatavus rotinus ar apsudrabotam jeb no tiri sudraba?un pa kadam naudam?
Sīkais!
SALMO ir 25% atlaide MEPPS rotiņiem. Ņem ko gribi, par labām naudām!
Vai kads nezin kur var iegadaties sudraba lapinas prieks rotiniem un pa kadam naudam?
jeb gatacus sudraba rotinus?
bandito.
17. jūlijā shimano rakstīja:
Nevajag ne griezuļu ne citu lieku loriņu.Mazs knifiņš - rotiņam jāuzloka stieplīte pirms cilpas (protams kopā ar cilpu vietā apm.2mm pirms cilpas)apm 45 grādu leņķī un nebūs nekādu problēmu - rotiņš šancēs nevērpjoties ap savu asi .... un visssss
Izmēģini, varbūt būs labāk.
Paldies visiem. Spole it kā jauna, bet nav nekāds augstais gals - Mitchell Avocet Gold III! Tomēr kvalitatīva, gultnis griežās!
Spole ar šad tad ir pie vainas.It sevišķi ja smalka pītā.Pārbaudi gultni.
Bandito izlasi manu 17.jūlija komentu ...
kvalitatīvu griezuli vajag,es pedeja laika izmantoju dubulto griezuli,problemu nav
Kungi, ko dariet, lai rotiņi negrieztu auklu? Pirms rotiņa lieku sakabi ar griezuli (bez pavadas), pītā smalka aukla. Bet tāpat auklu sagriež. Pusdiena un liekas, ka aukla jau ir tā savērpta, ka nevar dabūt vaļā! Griezuļi labi, bet nu tāpat vērpj! :(
Fests - biju tādu iepircis, pamēģināju trīs dienas laižoties lējā pa Ventu, cerībā piemānīt kādu meženi. Iemest var tālu, strādāja smuki - katrs propellers savā virzienā, auklu nevērpj - ja es būtu zive - ņemtu. Toreiz meženi nedabūju, bet tajā reizē vispār neko daudz nedabūjām - lija lietus, bija pamatīgs duļķis.
Pēc 2 nedēļām gribēju lietot atkal - nekas vairs negrizās - bija kļuvis par monolītu gabalu. Nezinu, kas par vainu, sarūsējis bija, vai duļķī piedzīts ar sūdiem - izsviedu.
Mans secinājums - pārāk sarežģīts verķis - ja pēc katras copes jātīra, jāžāvē vai jāeļļo (varbūt jāmazgā tajā Buma vannītē:)- man tādu nevajag, zivis ķeras arī uz daudz vienkāršākiem mānekļiem.
Mepps Aglia Polonia srebrna 5
Mepps aglia long 2-3 izmērs. Mepps Lusox-2/3izmērs-bez atsvara var novadīt 5 cm dziļumā :) Iespēja piekombinēt dažādus svarus.
kas tas ir pa modeli taja bilde?