atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Rotiņi

pauls 29.05.11
kas tie par frīkiem?
seinass 28.05.11
nē,bet tev ir?
aakkis 28.05.11
A tādi ir kādam?
UNION Propeller Spiner Inessia PS-2
ali 28.05.11
http://www.fishquest.com/c-images/bfvx-classicvibrax.jpg

Esmu redzējis, ka Blue Fox rotiņiem iepakojumā papildus nāk 1žubura āķis. Tad jau laikam maināms!?Varbūt kāds zina, kā var nomainīt?
maituputns 28.05.11
nu jā, ir arī tādi kas pēc iemetiena, grimstos jau sāk nedaudz griesties... piemēram Mepps XD sērija.
vlDream 28.05.11
man patīk ja rotiņš griežās gan pie lieliem gan maziem apgriezieniem...... bet ir tādi ja neuzrauj tikmēr negriezās lapiņa un ja samazia ātrumu.........
maituputns 27.05.11
rotiņu var iedarbināt ar asāku rāvienu, vai kā jau te minēja palocīt lapiņu ar flaķenēm. bet nu brāķi jau gadās visiem, ar to ir jāreiķinās...
AndrisABC 27.05.11
Pērkot rotiņus vēlams pievērst uzmanību viņu uzbūvei. Pirmkārt skaviņa, kura tur lapiņu, lai vispirms balstītos uz mazākas lodītes, zem tās lielāka lodīte. Brīvi karājoties lapiņa nedrīkst balstīties uz rotiņa serdenes. Jebkurš rotiņš palaidīsies labāk, ja tā lapiņas stiprināmā skava būs stieples nevis presēts bleķis. Pēc rotiņa iegriesšanas, turot to rokā aiz stiprinājuma gredzentiņa, lapiņām ir jāapstājas pēc iespējas līganāk nevis strauji.
andriskkk 27.05.11
Paloci ar flaķenēm. Lapiņai nepareizā forma. Rāviens nav variants - tiklīdz lēnāk pavilks, atkal nerotēs. Vajag dabūt lapiņai pareizo formu/izliekumu!
xoct 27.05.11
antonsb! čau! Tev atkal sūdu iesmērēja! Toreiz ar Izumi tas pats! Iesaku nekad vairs Latvijā neiepirkties! ;)
Labi - tas joks! ;)
Patiesībā ar rotiņiem pats esmu saskāries ar šo problēmu. Iemetot uzreiz visi negrib griezties.
Nu jau par ieradumu kļuvis pēc rotiņa 'piezemēšanās' izdarīt rāvienu un tad vilkt. Tad viss čiki! Kātā un it sevišķi ar pīto var just, kad griežas un kad nē. Iesaku darīt tā un bēdu nebūs! LJohn nav slikti roti!
bucis 27.05.11
kad sāc tīt pamēģini stigrāk uzraut tad varbūt iedarbināsi-tā ir bijis kad ar rāvienu aiziet))
delinjs 27.05.11
vienkarsi perc kvalitatīvus rotiņus piem meps mosca utt man bija lidzigs gadijums ar laimīgā dzona rotiņiem
antonsb 27.05.11
iegadajos mazinu rotinu uz asariem lakija jona firmaz un smagi vilos vispar negrib griezties lapina!vai kads nezina ko tur varetu darit lietas laba lai grieztos ta lapina?????paskatoties uz rotinu vis liekas ir ok bet nespele!!????
zogs 27.05.11
A ņēē, mazie man i vien čupa lieka(nāca komplektā jebajā).... tos gandrīz neizmantoju. Paldies!
bucis 27.05.11
to zogs
mazs polšiņš un infa pie Tevis))
Rīgā Birznieka-Upīša ielā vakar bij dažādas Aglijas))
3 numurs
man jau tikai ašukiem)),lielāki laikam jau nebija
zogs 27.05.11
Kurā bodē? Es ar gribu!
bucis 27.05.11
man jau citreiz pārsteidz cena Mepsam 1.50))
nopirku-salīdzināju ar dārgāko brāli -viens pret vienu))
iepriekšejie strādāja vakar vēl pārīti nopirku(citā veucī)-notestēs tad jau manīs
jocigi ja par dārgu slikti,bet ja lētāk tad jāuzmanās
a kāda jums pieredze par Mepss cenām?))
tikai Mepss)
wimba 27.05.11
paldies, Artūr, būs jāpapildina kolekcija.
ArtursK 26.05.11
Ja pa zalem tad tikai mazas gumijas
ArtursK 26.05.11
Salmo daugavgrivas tur dubultie roteri 9 grami 1.85 LS

parastie supinji Balzer 18-22 grami pa 55 - 70 santikiem :D

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs