MT9 [21.06.19]: Vasaras mīļākiem mānekļi -rotiņi, tika papildināti vēl ar pāris eksemplāriem. Tagad gan kimlakiem nav izredžu! :)))
Šamie dikti labi. Arī 5 gb ir. Strādā. Arī lido labi
Vasaras mīļākiem mānekļi -rotiņi, tika papildināti vēl ar pāris eksemplāriem. Tagad gan kimlakiem nav izredžu! :)))

Nezinu kā foreles, bet Babītes asaris sestdien tiks izbrīnīts, redzot šos mošķus :)
MT9, 20.jūnijs 2019, 21:45
Krāsa vienkārši super feina! MT , pm
MT9 [20.06.19]: Nezinu kā foreles, bet Babītes asaris sestdien tiks izbrīnīts, redzot šos mošķus :)
Man.puika uz tādiem ķer brīžiem, babītē kautkā ne visai uz viņiem, labāk parasto nlufox vai citus rotiņus. Bet citos ezeros , kā piemēram seklajos LVM iet iz urrā, bet nekas mega cienīgs gan uz viņiem nav bijis.
šitie seklās vietās labi šancē + jūras līcī asari uz sēkļiem arī ņem ...
Nezinu kā foreles, bet Babītes asaris sestdien tiks izbrīnīts, redzot šos mošķus :)

MT9 [20.06.19]: Māneklis ar 2.izmēra lapiņu un 9gr svarā. Orandža un rozā krāsa, paredzēts Zviedru forelēm.
Indioz, 20.jūnijs 2019, 13:39
Uzraksti man privāti tel.Nr., tā būs ātrāk izstāstīt...
Viss kārtībā, tiku pie mānekļiem :)
Varbūt kāds zin kur Ponton 21 3nr. nopērkami?
seedoo, 20.jūnijs 2019, 15:29
PROFI TACKLE, Skaistkalnes 1A, Rīga
Varbūt kāds zin kur Ponton 21 3nr. nopērkami?
Māneklis ar 2.izmēra lapiņu un 9gr svarā. Orandža un rozā krāsa, paredzēts Zviedru forelēm.
Indioz, 20.jūnijs 2019, 13:39
Uzraksti man privāti tel.Nr., tā būs ātrāk izstāstīt...
Aizmirsu piebilst, man vajag veikalu kur aizbraukt un nopirkt, šoreiz nav laika gaidīt piegādi.
Indioz, 20.jūnijs 2019, 09:04
Kādi izmēri interesē?
MT9, 20.jūnijs 2019, 12:52
Māneklis ar 2.izmēra lapiņu un 9gr svarā. Orandža un rozā krāsa, paredzēts Zviedru forelēm.
Indioz [20.06.19]: Varbūt kāds var pateikt kur var nopirkt šādu mānekli no Blue Fox?
https://prnt.sc/o470wq
https://www.lureshop.eu/blue-fox-minnow-super-vibrax-srb-4-18g.html
Bums nevari šitādu uztaisīt #0 vai #1? uz kādiem 2-3g?
Varbūt stieples gala cilpa ir saliekta