atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu

konservēšana

Ray 03.07.12
Copmani, ievietoju arī karpu forumā, ceru ka Kazimirs atsauksies :D
Copmanis 03.07.12
Karpu forumā man smalki izstāstīja par konservēšanu. Visvairāk, ja nemaldos speciālists ir Kazimirs :D
Ray 03.07.12
volvo-labi, vnk pirmo reizi šajā majas lapā esmu, tapēc vēl īsti neorientējos šeit :D
volvo 03.07.12
Par karpu konserviem jautā karpu forumā...D...
Stalis 03.07.12
Man nesen tiešām radās līdzigs jautājums + arī kādas zivis var konservēt, krievijā ļoti, ļoti daudz tā dara ar Ķīšiem vai tā arī var?
Ray 03.07.12
Sveiki! Ir ļoti nepieciešama recepte un viss process ka pagatavot karpu/karūsu konservus. Ir vēlme pašiem priekš ziemas tos sagatavot. Vēlētos uzzinat sekojošo-kā sagatavot svaigās zivis, kadas garšvielas jāizmanto, jāaplej ar eļļu (kādu labak) vai ūdeni? kas vēl jāpievieno klāt konservu bundžā, cik ilgi javāra aizvākotās bundžas, kādā temperatūrā, lai izzustu indīgās vielas (dzirdēju ka zem 140 grādiem šī indīgā viela nepazūd). kā ar atdzesēšanu pēc vārīšnas, atstāt katlā vai likt uzreiz aukstā ūdenī! Būšu ļoti pateicīgs ja kāds padalīsies ar savu pieredzi un informāciju!!!

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs