atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Bļitkošana

Bralitis 30.12.12
Tieši tā Kuti - piekrītu. Lielupe,Daugava,tā pati Gauja . Labi - varu piekrist ja ielaid dīķī 100 asarus ,a tur mailes ka mudž - tie arī izaugs,BET ielaid 1000 asarus ?? Un nerij tā viņi nemaz savus brāļus un māsas.Brāļi un māsas turas vienā barā ,vecāki otrā,omes,opji citā ... un tieši omes un opji kad nav ko ēst sāk mazbērnus čammāt :)) Bet ar ... ne jau tā ka suga sugai gals.Cik zinu homo sapiens ir vienīgais kas ir gatavs iznīcināt savus sugas brāļus ,nemaz nerunājot par dabu un citām sugām :((
kutis 30.12.12
Vaļējos ūdeņos viss ātrāk asari aug jūrā ,tāpēc arī vairāk lielos noķer ūdeņos kas saistīti ar jūru.
Bralitis 30.12.12
Sarkanais Bulli tu it kā copmans ,it kā vajadzētu izprast dabas likumus ,bet ne vella tu negribi pafunktierēt. Asaru zortes .Varbūt ar. Bet cik es zinu , lasu ,skatos - vairāk tomēr ticu dabas pētniekiem un zivju pētniekiem. Zivis ģenētisko informāciju nodod momentāli - jau nākamajai paaudzei - to gan es zinu.Un tas nozīmē ja trūkst barības zivs pielāgojas savai pasaulei vai konkrētāk dīķim vai ezeram. Ja jau pēc tava teiktā asars rij visu un visus tad viņam gala rezultātā vajadzētu būt kā Nīlas asarim līdz 100 kg. Vai ne tā ?? Dabā tā redz Bulli nenotiek.Nekad līdaka neapēdīs visas zivis dīķī - nekad ,jo nākamgad viņai vairs nebūs ko ēst,tas pats attiecas uz asariem.Jau miljons reizes no tevis kā minhauzena esmu dzirdējis visādus brīnumstāstus :))) To tu vari stāstīt saviem vienaudžiem :))
kraft 30.12.12
Mazos asareļus un ķīšus smuki vārnas un kaijas nokopj, bonusā vēl asa sižeta izrāde :) Tākā nekur tā manta nepazūd :))

Protams spārdīt un demonstratīvi mētāt zivis apkārt, pecaucot māti, jau ir morāles apsekts, ne zivju resursu..
RedBull 30.12.12
Izrādās zivis jau nodod nākamajai paaudzei signālu neaugt lielākam - jo nav ko ēst ,bet tas kas ir jāsadala starp brāļiem un māsām. :D:D

Braaliit, asarim ir pilnīgi pajāt kādas zivtiņas rīt, kādi brāļi, kādas māsas, asaris ir kanibāls viņš rij nost visus savus ģimenes locekļus, radus, kaimiņus :D Neaugt lielākam tas nav nekāds signāls, ir asaru zorte, kuri izaug līdz 80-100 gramiem un dzīvojas pa piekrasti, otra zorte ir asari, kuri uzturās dziļumā un attīstās un aug lielāki. Normāli rijošs asaris ezerā (nevis piemājas dīķos), lai sasniegtu kilogramu, viņam ir jāaug, apmēram, 20 gadi, tā speciālisti sludina un kā aakis saka viss atkarīgs no vides un barības bāzes. Zinu arī, ka vienam pazīstamam dīķī pa 3 gadiem no zirgazobiem saauga kilogramīgi asari.
aakkis 30.12.12
Es zinu tikai to,ka pa trim gadiem asari pieņēmās svarā ~pa kilogramu.Jo ielaidu dīķī 250...350gr.,un šovasar(jūlijā) viņi jau bija 1200..g!Viss atkarīgs no vides un barības bāzes.
L.Cope 30.12.12
Bralitim taisniba. To pasu esmu noverojis sava diki ar karusam un liniem....
Bralitis 30.12.12
Piekrītu Kutim un atbalstu to ka Igauņi reizi 5 gados( laikam tāds bij periods) ar traļiem izbrauc pa Peipusu un paretina asarus. Pareizi Kutis saka 10g-īgs ašuks var būt 100 gramīgs un kilogramīgs.Pats pieķēros reiz ja nemaldos Vienā raidījumā Oltes teiktajam par zivju vairumu un barības bāzi. Izrādās zivis jau nodod nākamajai paaudzei signālu neaugt lielākam - jo nav ko ēst ,bet tas kas ir jāsadala starp brāļiem un māsām. kam ir privātie dīķi ar 1000 karūsām to ļoti labi zin - lielās tur nebūs nekad .paņem izkās 50 % - jau pēc gada izmērs palielinās . Es vairāk esmu šīs teorijas piekritējs .
kutis 30.12.12
Nevajag pūst miglu cik ātri aug asari ,viss atkarīgs kāda šķirne un kādā vidē auguši,ir 10 gadīgi asari gan 80 gr gan 1.5kg,tākā nebāžiet visu vienā maisā.
usis 30.12.12
lacuks, es ar nekad to nebiju sapratis līdz redzēju pārliecinoši izpildītu sīkzivju izmētāšanu un izspārdīšanu bļadjmatj pavadijumā "eksperta" izpildijumā:)
lacuks007 30.12.12
es ar nevaru saprast kapec tie mazie ir jamet uz ledus! nu piecelies un atlaid cita alingi
silver_737 30.12.12
Asaris, lai izaugtu līdz tiem 12-13 cm, aug vairāk kā 5-6 gadus!!! Lūdzu neizkāsiet akvatorijas, protieties.

Arī milžus (ja vien nav mūža zivs) sabildējiet un laidiet vaļā, varbūt vēl kādu reizi izdosies noķert.

Iedomājaties, ja forelētāji visus piskarus ņemtu..
Tad neviena forele nebūtu vairs..
silver_737 30.12.12
DARGIE BLITKOTAJI - LUDZU ZIVIS MAZAKAS PAR 12-13 CM LAIDIET VALJA!

CITADI BUS P...DAUSKAS DRIZ AR ZIVIM!!!
martins_ 29.12.12
Divi kātiņi, uz viena 0.15-0.16 uz otra 0.18-0.2 un bļitkosi bēdu nezinājis.
L.Cope 29.12.12
taa jau ir, karpinieki pieradushi forseet, tapec ari runaa par tadiem diametriem ...
sikais18 29.12.12
Barnaul sūds ir ne urbis!Labāk NERO cena atšķiras pa pāris ls!!!
AndrisG 29.12.12
barnaul 130mm Labs un lēts! ;)
CROCOP 29.12.12
Hi !!
So ziem ir doma izmeginat savus spekus BLITKOSANA :) nez kas sanaks !! Japerk urbis , bet saprasanas 000 . Ледобур ЛР-100 С atsauksmes kadas ?? Vai ko citu nem , bet ne dargu !??
sikais18 29.12.12
0.16mm pilnībā pietiek uz asariem!
sikais18 29.12.12
:DDDDDD0.2mm uz asariem un NR 1 salmo bļitku nu super profiņi!!Tad jau labāk 0.3mm:DDDDDDDD

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs