NG-NG-man jau pagaidām vispār nekādas gaumes nav :) tapēc arī jautāju ,jo esmu skolnieks un baigi daudz tērēties nevaru ,lai tā kārtīgi "paeksperimentētu" ;/
Nu nav tik traki ar tiem LJ balansieriem, pavisam nav taa , taas vairaak ir iedomas, ir izcilas seerijas, visited ir KAmasan aaki un zivis tos eed loti labi :):):), bet nu katram taa gaume ir citaada un tas ir tikai normaali :):)
Sk ,paldies...kādu izmēru iesakiet līdaķelēm? :)
Būtu labi ja izmērs būtu optimāls gan asariem ,gan līdakām...
Labāk pieliec to latu!
Cik runāju ar džekiem kuriem zivis ir vienmēr, tad nevienam kastē tāds LJ nemaz nav, visādi citādi labie un RAPALA to skaitā!
Pēc sarunām ar viņiem es tad to LJ nemaz nepērku, citādi galvu vien sajaukšu!
Salmo veritkālās gan var pirkt visu sortimentu! Tikai katra bļitka savai zivij!
Gaujiniek,Tu uzdod jautājumu uz kuru NAV atbildes,mums ļoti daudziem kastēs ir mantas pirktas par lielām naudām,bet ne vienmēr attaisnojušas liktās cerības!
Vai tās ir sliktas,noteikti nē,tikai bijušas neatbilstošas konkrētam laikam,vietai un ROKAI!
Un uz tavu jautājumu nebūs viennozīmīgas atbildes,,,vieni teiks - laba manta maksā labu naudu,citi-budžeta mantas,pie attiecīgiem apstšakļiem,ļoti labi strādā !!!
Piekrītu,gan vieniem ,gan otriem! :)
Anton-> Laidzē ziemā var atrast asari 20+cm? Tīklinieki baigi to ezeru izsmēluši. Šogad vasarā tik 5-10cm asarīši ķērās, lai gan esmu dzirdējis arī par puskilo+.
Rapala vs Lucky John...pasakiet lūdzu kāds pēc savas pieredzes ,vai ir jēga sapamksāt to latu vairāk un nopirkt rapalu ,vai tikpat ok būs LJ BALANSIER
Paldies :)
Biju Ķīsī 9.00-12.00 . Nopriecājos,ka neviens pirms manis nebija kāpis tajā vietā! :)
Tālākais gūlās vēlāk .. :( , pie 30 caurumiem izmocīju tikai vienu asaru. Mainīju mānekļus, stilus , bet rezultāts klusēja!
Pirmais ledus parasti tur atnesa labus lomus ! :(
Otiņ,noslēpuma nekāda nav,bet vienotas sistēmas arī nav!
Katra bļitka ir pašam jāizkož,gan auklu D,gan cilāšans texnika.
Un galvenais ticība:)
Pārnesu uz šejieni.
Sveiki Vīri,
Šogad esmu nedaudz nolēmis pievērsties raustīšanai, nedaudz dračīšanai atelpu iedodot. Esmu pastudējis literatūru, arī pāris pamācošās filmas. Ir lietas, kam vilkt paralēles, ir arī daudz pretrunu!
Paurķējot tēmas, visi bļitkotāji ir tādi noslēpumaini, jāmāk... , jāzin.... , bet neviens nepastāsta- kā un kas tieši: īsi-asi garas pauzes, ar nometieniem bez pauzēm .....!
Vai nu tiešām tās tehnikas un aksiomas ir ļoti dārgas, vai arī baigi gari aprakstāmas!!???
Jopcik, popcik škrobe ka tā!!
Nu Piemēram, tas pats Ščerbakovs tur apmēram navodkas deva attiecībā uz žibuļu lielumiem un auklas resnumu. Bet kad video testē, tad norādīts auklas diametrs 0.3-0.4 (dziļumos) vislaik, lai gan pirmīt max diametru esot ne lielāku par 0.22-0.25mm. Nu ko lai domā tāds neko nezinātājs?
Tjipa tie parašūtiņi dziļumos 7-10m arī paliek par nagliņām, vai tiek speciāli veidoti šādiem dziļumiem, lai strādātu kā planierīts?
o.
Ng-NG šodien pārbaudījau Heinolas nažus /ala mora/
Uzskruvēju Ice pro - ņem Tā ka firmas logo iztrūkumu uz naža var neņemt vērā -Jau attaisot paku pateicu ,ka būs labi Asinājums pareizs.
Talsu apkārtnē pat ļaidzes ezers ir staigājams!
Ezerkrasts
Kur tiesi ir doma braukt?Mēs jau nedēļu copējam ļadus ir!!!!
Kā ir ar ledu Kurzemē? Ir jau kaut cik uzsalis? Domāju svētdien braukt pamēģināt. :)
Ja grib uzspodrināt,tad var ar spickastes zēveli...bet kas tad tagad ar spickām niekojas!!!:)))Šķiltavas!
Orest- Man tēvs savā laikā paštaisītās , "īstā metāla" bļikas spodrināja ar adatas resno galu.... Teicās ka tad ar krāsu gammām asari nobendē jau ūdenī :) Bet nu arī bija tā kā likums, es asari dabūju ar urbšanu , viņš ar gaidīšanu.....
Ir tāda forša štelle kā jūras zāle,izmanto kokapstrādē pie bēcēšanas!Forši uzmatē,nebojājot apakšējo slāni!Gabaliņu bļitku maciņā līdz un viss notiek!
NG NG....Paņem smalko smilšpapīru un pārlaid pār tām spožām.Es agrāk taisiju un devu veikaliem un tad gan kārtīgi nopulēju bet tagad sen vairs viņas nepulēju.Veikalam jau vajag,tovarnij vid,bet ne vienmēr tas asarim patīk!
Šilovs taisa gan sudraba, gan citu metālu bļitkas, sudrabenēm veikala cena ir sākot no 3 latiem, parastās jau veikalā maksā 2 lati, tas Salmo veikalos. Bļitkas ļoti vienkāršas, nav Buma meistrdarbi, bet arī reizēm savu asari noķer, godīgi sakot man pat tās sudraba mazāk patīk, vai nu sudrabs nav tas vai kas, bet toties parastās ir ok.
Salmo 1 un Salmo 2 bļitkiņas strādā perfekti, es runāju par tām ar piekārto trīsžuburi, bet man gribētos, lai tās nebūtu tik spožas :), tas tā tīri gaumes lieta.
VIX bļitkiņas man Vairis iedeva patestēt, pagaidām varu tik cik no skata novērtēt un atzīmēt pāris sev tīkamākos modeļus
Bums ar ļoti veiksmīgu mārketingu ir radījis ticību saviem produktiem :):), pat reiz neesmu vēl tos ūdenī mērcis, bet jau divas bļitkas man dikti patīk :):)
šis gads, precīzāk sezonas sākums ļaus biki vairāk pastrādāt ar bļiku, jo asaris sākumā bļitku ēd praktiski visur, bet tuvāk janvāra otrai pusei paliks aizvien kūtrāks un kūtrāks uz to bļitkas bakstīšanu
Ja nav noslēpums - kur Rīgā var Šilovus pa 2LS dabūt?