Pulējam bļitkas, kungi!
Ledum būt! :)))
Nu,nez nez...šorīt,spainī ar ūdeni,ledus vāks labu labais!
:)
Ja redzi bļitkoāju uz upes,tad drīz būs arī ledus!Ja? :))))šogad ledus nebūūūūūs!:))))
:)
Vēlme sveikt bļitkotājus ar pirmā sniega izkrišanu ! Sajutu dziļās ilgas pēc ledus .... :)
Tie uz āķiem uzliktie,visi saucās "uzbrukuma punkti",točka ataki!Katrā gadījumā viņi izmaina bļitkas spēli,pat āķa nomaiņa pret citu izmēru-spēle mainās.Ai,man jau domas vaļējiem ūdeņiem.
Kviesi asara acss uz 80% uzlabos coppi uz bļitku vai arī sarkans vai zaļš gumijzivtiņas maziņš gabaliņš,salmo ar zaļo uzlīmi'.
esmu iesācējs bļitkošanā, sestdien noķēru pirmos 2 asarīšus uz salmo bļitkiņas un 1 raudu. Jautājums: cik liela nozīme vai bļitkai āķis ir tukšs (kā no veikala) vai uz tā ir uzkabināta pērlīte, kembriks, krāsains diegu kušķis vai asara acs, piemēram. Vai tas būtiski uzlabo bļitkas copīgumu, vai tas tikai pavairo paša makšķernieka ticību bļitkai?
Pa pareizo....ja pašam ticība,ka tā ir pareizā-tad jau tā būt.Man ar gadiem visādi brīnumi atvilknēs,a tolka!Pacilā,paskatās un tā viņi paliek.Bet vienalga,kāds jāiegādājas klāt-cik tad no tiem esmu piesējis!!DD
Aakki un Tu domā ka no tās kaudzes var izvēlēties pareizo?Man arī mājās stāv tāda pati kaudzīte šad tad pārkrāmēju un tā viņa stāv aķeru uz pāris bļitkām.
Vienam Ladogas specam sabūvētās;
Šīs ir ar trim šķautnēm vienādām.Ir ar četrām!Citi būvē pat ar atšķirīgām krāsām.
Bļitķinas izskatās feini, paldies! Bet kāda viņām otra puse? Taisna vai tāds pats simetrisks izliekums?
Lielākā 7cm,13grami
Kas tā par āķa ieliekto Buma bļitķinu? Kāds bildi var ielikt?
Līdakai pie DĒ!,vai pa 2,vai 5Ls aiznest,bet Jums gan tā aura izmainīsies!!DD
vpizdu 2x par auru maksāt :D tas tads muļķa mierinājums :D
tad perciem manu audi pa7000ls aura laba! taisīts ar mīlestību un tā :D
acuks007,bļitkai ir aura cita.
es to āķa ieliekto viena bode pa 2.30 nopirku! pie Buma 5ls- es saprotu roku darbs bet bļitkas vienādas un spēlē starpību ar nejutu