atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Bļitkošana

Vairis30 03.02.12
30cm
Lbruno 03.02.12
Vairi.
Cik biezu ledu cirti?
Vairis30 03.02.12
Vakar braucot pārbaudīt Bumša jauno bļitkiņu, biju spiests izmantot "Пешня разборная ПР-01", jo biju atstājis pie \Buma savu Rapalas urbi asināšanai. Esmu stāvā sajūsmā par šo vergu, ļoti viegli un galvenais var ātri strādāt. Āliņģis sanāk ar taisnām malām, nevis kā ar ierasto vergu!

aakkis 03.02.12
Tur jau tā "sāls"....ķēde,kustīgs āķis,nekustīgs āķis,pat āķa lielums un kur vēl aukla un pats spēlētājs-tie var vienādas formas māneklim izmainīt spēli.Vēl jau nezin ko tiesneši apakšā domā pa to visu!!DD
divrocis 02.02.12
bums,
ieliec gan lūdzu, zinu ,ka Tev izdosies !
bums 02.02.12
Es arī to vabuļu piefiksēju :DDD Vienu jau uzbūvēju ielikšu bildi kad būs gatava :DD
Vabolite 02.02.12
divrocis.Lūdzu.
divrocis 02.02.12
Izskatās, ka pelikan akcentu liek uz ķēdīti ! Tas vabolveidīgais ar āķiem man ar sēž idejā !!!

Vabolīt, paldies par atgādinājumu !!!! Viss šai uz pariktei savilkts, tikai atlicis iepakot ! Patīk neatvērtās lappuses ! :)
aakkis 02.02.12
Pelikan, Fionā ielicis labu bildi;
Vabolite 02.02.12
Vabolite 02.02.12
aakkis 02.02.12
Tie noslēpumainie igauņi...grūtības tur viņu mēlē kaut ko saprast!

,
bet izskatās labi-tikai nezinu ko apakšā tiesneši teiktu!
divrocis 01.02.12
Mīkstumam ir savi + . Zops pareizi min par transportešanu. Nevari visu paredzēt un čiks... Stiklašķiedra šinī ziņā ļoti izturīga.
Sāc copēt un visu pats novērtēsi ! Būs savs viedoklis !
zops 01.02.12
Ir protams mīkstāka, bet ir arī diezgan labi ražojumi kurus pārbaudot vari atrast sev piemērotāko variantu. Protams vari pārbaudīt to pašu karbonu, varbūt man vienkārši nenoveicās. Arī transportējot karbona kāti ir ļoti jāsaudzē, nedod dievs kāda mikro trauma un līdz ar to viņš ir čau.
AndrisG 31.01.12
Paldies par info, bet vai stiklaškiedra nebija mīksta?
zops 31.01.12
AndrisG- ar to karbonu ir tā kā ir.Pats šoruden uzmeistaroju bļitkojamo makšķerīti ar superjūtīgu un stingru karbona spicīti. Cērēju ka nu tik varēšunar kaifu ašukus tracināt. Pirmā copes reize un uzreiz arī pirmā paņēma līdaka. Fināls tāds ka mana karbona copene piecirtiena brīdī sadalījās divās daļās. Karbons ir ļoti jūtīgs ,viegls un arī trausls tāpēc uzreiz mājās uztaisīju copeni ar stiklšķiedras spicīti ar cauri vidu. Arī jūtīga(pat mazo zirgazobu, bez sardziņa pielietojuma ideāli jūt)un izturīga.Tā kā domā pats par tām karbona spicēm.Es vismaz tām esmu teicis čau. Varbūt kādam ir citas domas?
divrocis 31.01.12
aakki,
medīga spēle, pēdējais vārds aiz zivs !` :)
Dzeerve 31.01.12
andri, es atstāju īsu, lai labāk jūt rokā...
AndrisG 31.01.12
Mana vēcā vienai taisītājām ir ļoti līdzīga spēle!
aakkis 31.01.12
Paskatās vienas spēli...

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs