mana mērgļa acss saka, ka šīs bļitkas ir Latvijas ražotāja bļitkas, lietas un āķotas Ķīnā, fasētas Krievijā.....
15 bleķi pa 19Ls, manuprāt normāli. bet ja nav 100% varka tad neviens te viņus netirgos :)
Es jau ar ņemtu,jāsameklē kāds tālbraucējs uz RU.Vispār jau vīri braukā,būs jāparunā.
aakkis
pa 1200 RU koka rublīšiem jemu!kad vari piegādāt?
:DDD
=1100.00rbļ.izskatās jau pavisam simpātiski.
mirtin, es pat labo sudrabinnu ssodien vairs nekur nevaru atrast...
sienaazis - es tak teicu:D Jāmeklē kaut kas līdzīgs. Vai pašam jāsāk vīlēt. Man jau šķiet, ka drīz asarim aizsitīs muti ciiet. Tad varēs atsākt mormiškot:D
Neesu manījis pat nepierīgas...
Vai ir manīta Salmo Nr. 1 bļitkiņas kādos pierīgas veikalos ?
paldies par padalīšanos pieredzē!
Ar divžubura āķi!
epox - tikpat labi var jautāt - nafig mušas vajadzīgas, ja var ķert uz vizuļiem? :) ķēdītes bļitka ir radikāli savādāka :)
--nafig nevajag ,bet copei reizēm par ieteicams..!
Un vispār nafig tā ķēde vajadzīga.
ar to kjeediiti ir taa, ka copi jaacheko maniigaak. citreiz pat nevar pamaniit ka ashuks ir iesuucis aakji.
mans ar samērā reti, bet arī ķēdītes parausta. Gadās jau, ka laisks asarēns, kas bļitku tik padauza, ķēdītē iekārto troiņiku grābj spēcīgi, bet parasti vismaz man izmērs zivij pasliktinās. Ja grābj bieži un rij dziļi, jāseko līdzi tai cilpiņai, kurā troiņiks stiprinās, var biki pastaipīties, nost kabinot zives un tad var ielikt pīrsingu divsimtniekam :)))))
-- neviens nav žēlojies ,ka kādu mušu būtu pasējis..:):)
Pērnavs sistēmai un bļitkām pa pirmo zorti....
p.s.
tās mušu karabīnītes ir labas.ja pielieto šādi,pie bļitkām.bet cilpiņā ieverot smalku pavadiņu,tā mēdz pa diedziņam vien mukt laukā.jo cieši saspiest gandrīz nav reāli.izmantoju šamās mikrodžigam.
:)
Ashukaini
ķēdītes nekritīs no bļitkām no.lietoju,ne regulāri, jau dažus gadus un nekāda vaina.vai ar viņām ir labāk-nu nezinu gan.
:)
Epox59, es ar intereses pēc veikalā paķēru tās ķēdītes, kā tur ar viņām īsti ir- viņu pie bļitkas var labi piestiprināt-viņa nekritīs nost?