spicītes izvēlās pēc pielietojamā mānekļa un auklas "resnuma".
es to smalko galu ņemu viņai nost, īsāka sanāk tāpat :))
es akkal tik ar īsajiem šancēju...bet tas laikam, kas kuram tuvāks :)))
Es arii gaidu atljauju Jums paradit 100% Hand Made Skjersblitkas. Masters tas pats kas taisa dzerkus.
nopirku tā saucamo '' bailaku''. kuru spici ieteiktu likt īso vai garo?
Labs variants vergas uzlabošanai- lieki nekas nemaizās, bet ja vajag būs pie rokas!
Viņas ir viltīgi taisītas caurums ir alvā /auklai neskādē/ Tik mazus cohus ņeržā var dabūt tikai ar dorni Izborēt neiespējami.Bet šeit ir ielodēta ielika no alvas un tad tā ir borēta
Tu sien tos brīnumus tā pat,vai riņķīti,karabīnīti liec?Asumu nav caurumā?
Āķi naf problēmas šie brīnumi ir par 1 ls gabalā tāpēc varu ar duncīšiem cīnīties :) pagājušo sezonu 7 aizgāja Visi Lielupē tad kad kalti no Babītes gāja ārā uz Lielupi.
Zaļsvārces ar gribēs noprovēt,auklas stiprību tai skaitā!
Pirmie šāgada Onkas žibuļi noprovēti/pagaidām vannā/ par labiem atzīti 13 gab 9 izbrāķēti āķu dēļ Nopirku Ovnerus lai pārlodē Žibuļi ir no ņeržas Pagājšgadīgie sevi labi rekomendēja Engurē.Manas domas ,ka uz 1 ļadu visus noprovēšu darbībā.Patīkami ,ka katrs ir savādāks-Hand Made.100% roku darbs
nu tas jau gan ir biku par traku-ziemassvētku eglīte cemmerētāju gaumē:).
kkur redzētas raibas līdakas, vai tik ne pie Bildēm?! :))
Tā jau nav šķērsene ,bet skursteņtīrāma suka :DD
škērsene forša! birkoffs sirms paliktu, šitādu redzot! :)))
nav jau obligaten jākar šie arbūzi uz āķa///
Pērlītes jau izmanto daudzi,es tai skaitā,bet daudzos RU.forumos kur dalībnieku skaits ir~70-100 tūkstoši,daudz spriež par šiem variantiem.Daudzi uzskata,ka iekarinātas pērlītes vairāk pievilina -uzkacina uz ņemšanu!