atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Bļitkošana

klesis 17.03.09
Es domāju uz asariem.Kā ar viņju strādāt?Kādā dzilumā,utt........
ainars5555 16.03.09
Klesis
Kādas zivis taisies ķert? Auklu diametrs un daudz kas cits ir atkarīgs no mērķzivs un vēl viskautkā. Bet principā uz mormiškām visbiežāk izmanto no 0,08-0,12, uz šķērsenes sākot no 0,16 līdz tik cik sirds vēlās, (ja mērķis ir līdaka). Varbūt par 0,30 resnāku gan nevajadzētu.
klesis 16.03.09
Nēsmu blitkotajs,bet gribas iemācīties.Kāda aukla vajadziga?Un kā ir jarausta šķers blitka
aakkis 17.11.08
Jā tie veikala ar atlokamajiem pirkstgaliem,nu pamēģiniet dziļumā un vējā pastrādāt-nespēsiet auklu pinķerēt nost.
aakkis 17.11.08
Kādreiz es ar cimdiem apgriezu pirksta galus,tas ir pavisam garām.Kā dabon mitrumu,tad ap pirkstu tie pirkstaiņi savelkas un salst vairāk kā ar plikām rokām.Tad nogriezu tos galus nost,palika kā dūraiņi tikai īkšķis atdalās.Nu labāku variantu nevaru iedomāties.Tādi ir sataisīti vairāki pāri dažāda biezuma,jo ja visai rokai ir silts tad asinsrite ir laba un pirksti nesalst.Lai aukla nepinķerējas grieztās malas kundze apdrākalēja.
juniors 17.11.08
Es ar nopirku cimdus sogad Neoprena pameginat!2 gad lietoju Salmo Plisa atlokamos,tiri ta neko,sildija tik jau ar laiku bij nonesajusies!
andzha14 17.11.08
jaa, pagaajusho gad jau es ap sho laiku tupeeju vidzemes A uz ledus un pat biezaakjaa vietaa bija 15cm! lielie un videejie ezeri gan visi bija valaa.
Nu tad atliek tikai ledu gaidīt ...
andzha14 16.11.08
paldies, nevajag :) domaaju, ka esmu redzeejis.. es nopirku duurainus, kur 4pirkstiem uzmaucas virsuu kabatina, ka nomauc, ta tie ir briivi un var darboties, bet iikshkis gan liidz galam noadiits, to nogriezu. pie shiem cimdiem gan mazliet vairaak aukla pinkeejas, bet pie lieliem miinusiem rokaam ir pat loti silti :)
Varu ielikt tev bildi, ja neesi tādus cimdus redzējis ...
Nu, ko varu teikt, aizej uz kādu copes bodi... man personīgi ir SALMO firmas, bet ir arī citas firmas ...
andzha14 16.11.08
makshkereeshani taadus nesmu redzeejsi, bet svarceelaaji un ritenbraueeji gan izmanto taadus cimdus, lai nesaberztu rokas
Andza - tie ir speciāli cimdi makšķerēšanai , ar gumijas izstrādājumu plaukstām !
Paganels- es ar līdzi paņemu siltos cimdus , vilnu iekšpusē, ar kuriem ātri rokas var sasildīt !
andzha14 16.11.08
man veel ir saglabaajushies no psrs laikiem biezie meernieku cimdi, nenormaaliigi biezi, bet rokas ar momentaa sasildiit var
jurciks 16.11.08
prekš lielākiem mīnusiem lietoju ādas dūraiņus ,kuriem iešpusē ielīmēta sintētiska 15mm gara "vilniņa".parasti ņemos ar plikām rokām.dūraiņus velku,kad sāk ķert pie knaģiem.ļoti brīvi,vairāk atgādina padomju darba cimdus.+ļoti ātri var sasildīt nosalušos knaģus un ar vienu vēzienu nomest uz ledus.
andzha14 16.11.08
gumija jau nav tas labaakis cimdiem ziemaa, es parasti nogriezu nost no leetajiem tauta sacamajiem straadnieku cimdiem galus un copeeju, bet ilgaak pa nedeelu parasti vinus nevar lietot, jo griezuma vieta saak izirtu un veidoties vilniishi un ta momentaa saak aukla pinkereeties. ja veseliiba daarga, ta kkas ar ir jaapieciesh
Man arī tādi cimdeļi ir , ar gumiju uz plaukstām , labāk bez....
andzha14 16.11.08
es lietoju cimdus ar nogrieztiem pirkstgaliem, ledus taa pat uzsalst, bet veeju vismaz nejuut un rokas tik traki nenosalst. aukla ar nemudzinaajas
He, he ... ūdens jau ir siltāks nekā gaiss , vienīgi pie - 10c mitrums momentāli sasalst uz rokām ....
Kādi dvielīši, ja asaru bars zem kājām :))
andzha14 16.11.08
taadas mulkiibas gan es reti, kad daru! pie lieliem miinusiem vienmeer jaabuut liidz dvieliitim, kur rokas noslauciit

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs