atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Bļitkošana

Nu pašam tā riktīgi nažus uzasināt nav viegli !Un deva urbi arī ?:))
jansons 12.01.08
tā varētu būt kad aizgāju pagājšnedēļ līdz upei ar savu urbi kas pagājšziem labi urba secināju ka nevella vairs neurbj 20minūtes p**os bet caurumu neizurbu beigās aizgāju un paprasiju lai citi copmaņi aizdod urbi !!
Šitādā laikā pat urbi nevajadzēs , visi vecie āliņgi ir vaļa !
jansons 12.01.08
nomainiju pat urbim asmeņus! tagad urbj kā dulls
Nu ja , nav jau ko saspringt !
jansons 12.01.08
tapēc ar ir doma no sākuma tā patrenēties lai kas ar vismaz sanāk nevis kā muļķis rausti un tolka nekāda!!
Nu ar bļitkām jau vieglāk gan , ar murmuli tā grūtāk , tur no augšas uz apakšu un otrādi , tad pauzes utt.Pāris reizes pamakšķerēsi gan jau redzēsi kā labāk , principā vienu dienu tā zivij patīk otru dienu tā , pie tam katrai zivij jau ar savādāk vajag !
jansons 12.01.08
biju pagājšnedēļ ar šķērsbļitku sapratu ka nemāku raustīt , vēl jāmācas bet ar mormišķu jau esmu vasarā priekšdzīvā ķēris tā kā būtu jāsanāk !!
Jā , nu to nevar salīdzināt ar makšķeri !
jansons 12.01.08
tie laikam suņizmēra ķīši baigi gribās paprovēt to ziemas opi nekad neesmu copējis tapēc jau vienreiz jāsāk!!
Nu noriskē , noriskē , te forumā viens profs saka ka baigie ķīši nāk , pat āliņgi varot ieraut ! :))
jansons 12.01.08
šorīt braucot uz darbu pie majoriem lielupē ap 15 cilvēkiem uz ledus laikam jau ka rīt pašam ar būs jāriskē un jāaiziet pacopēt!
maituputns 12.01.08
vakar biju aizbraucis copēt uz savu iemīļoto karjeru X! īsāk sakot: sencis atzīmējas ar breksi apmēram 1 kg. paņēma uz mīklas. man trāpijās asaris 0.5 kg! ļoti labi gāja asari un raudas! veči sēdēja uz līdaku bet nifiga nedabūja! asarus ķēru ar motili un sarkanu mormeni (klasiski), raudas ar mīklu! tālūk! rīt braucu atkal...
gunzivs 11.01.08
Paldies par info. Ne asakas!
Spoons 11.01.08
Par Rāznas ezeru... Nedēļas sākumā novēroju, ka veči tur rosās, pats nebiju:( Cik sapratu, labs ledus ir tikai ezera Z pusē, Mākoņkalna pusē izskatījās, ka pat vietām nav aizsalis...
Tā kā nedaudz jāpaciešas, kamēr uzsals un tad varēs braukt pat no Rīgas, jo atmaksājas!!!
Ne asakas!:))
gunzivs 11.01.08
es biju uz pirmo ledu vecgaujā aiz ādažiem -15 ,nekādas vainas 1.5kg asaru un 3breksēni,un tautas arī nebija daudz.
gabis 11.01.08
es nebraucu shogad uz pieriigas ezeriem-taapeec ka neuzticos pagaidaam ledus biezumam,un man nepatiik ka mani traucee uz ledus daudzie cilveeki.
gunzivs 11.01.08
bet nu kāds dotaja momenta ir tas ledus biezums vai var tā droši maukt?(kad pats biji pēdējo reizi?)
gabis 11.01.08
Nu lielais Baltezers ir tavs:)vari maukt ar mazo kapara daudzskaldni un motuliishiem..
gunzivs 11.01.08
baigais gabals no rigas ko močīt ,nav kaut kur tuvāk?

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs