mums jau arī ir divi dažādi veikali Pie bloma :)
GoldFish ir Lubānas ielā, GoldFishing Prūšu ielā. Nosaukumi līdzīgi, tāpēc pēdējo parasti apzīmē kā "pie Vitālija Prūšu ielā"
goldfish veikals ir Lubānas 82 !
Skaistkalnes ielā ir Profi Tackle, Bultu iela manuprāt ir domāts Goldfishing, oficiālā adrese ja pareizi atceros ir Prūšu 23
Krishs_KG, 4.februāris 2016, 19:00
Paldies!
Paldies visiem par informāciju, bet tā kā neesmu Rīdzinieks, tad kā saucas veikals Skaistkalnes un Bultu ielā???
Būs vieglāk atrast (ar Googles tantes palīdzību). :)
Jaaniss, 4.februāris 2016, 18:48
Skaistkalnes ielā ir Profi Tackle, Bultu iela manuprāt ir domāts Goldfishing, oficiālā adrese ja pareizi atceros ir Prūšu 23
Paldies visiem par informāciju, bet tā kā neesmu Rīdzinieks, tad kā saucas veikals Skaistkalnes un Bultu ielā???
Būs vieglāk atrast (ar Googles tantes palīdzību). :)
Diemžēl nē, tur ir normāls veikals, pat 3 veikali, un brendu preces tur ir lētākas, kā pie mums :)
bet ja grib reali pa lēto sapirkties visu, ko vajag braukt uz Šauļu rūpniecības preču tirgu , kurš notiek sestdienās un tur ir viss reāli lētāks, kā pie mums !
opusums, 4.februāris 2016, 11:30
Tad jau ķīniešu pakaļdarinājumi :)
bet ja grib reali pa lēto sapirkties visu, ko vajag braukt uz Šauļu rūpniecības preču tirgu , kurš notiek sestdienās un tur ir viss reāli lētāks, kā pie mums !
paskaties Rūdolfa un Pērnavas ielas krustojuma veikalā Sams.
...vai pie Vitalika Bultu ielā...
tur cenas kosmiskas, bet ir :)
opusums, 4.februāris 2016, 10:22
a kur lētāk?! Padalies ... kaut PM :)
tur cenas kosmiskas, bet ir :)
Lūgums padalīties ar informāciju, kuros Rīgas veikalos pieejams plašāks klāsts ar Lucky Craft, Jackal, Illex un Smith mānekļiem.
Ideālā variantā, viens veikals :).
Sveiki!
Nesen velkot nelielu liidacinju noplisa makorai 110sp meliite.... taa meedz gadiities, vai man nepaveicas ar vobleri ?
bezdarbnieks, 15.novembris 2015, 17:32
Man tas pats ar Makoru 130sp...Biju to nopircis uz 50% atlaidēm, vot i domāju tagad, jau otrais aplūziens ar mantām, ko iegādājos uz atlaidēm...vai vērts...Tās kuras pirktas pa pilno...bez problēmām...
Var būt kāds zin kur nopērkami vobleri Megabass x-120?...
L_John, 2.augusts 2014, 01:31
Nju ja ES arī meklēju kur par saprātīgām naudinjas var shos nopirkt!?
koki, 15.novembris 2015, 17:07
Skaistkalnes ielā, pie Vitālija ir, ja pareizi atceros EUR 27
Sveiki!
Nesen velkot nelielu liidacinju noplisa makorai 110sp meliite.... taa meedz gadiities, vai man nepaveicas ar vobleri ?
Var būt kāds zin kur nopērkami vobleri Megabass x-120?...
L_John, 2.augusts 2014, 01:31
Nju ja ES arī meklēju kur par saprātīgām naudinjas var shos nopirkt!?