Jaabriinaas no urienas rodas taadi ampelmani!!! Tas Mightiybiht pirmkaart nav krievu briinums ,bet gan jenky!!! Otkaart -paarbaudiits -labs ,bet tas skaits kas ir komplektaa neatbilst taiceina!!
Reinis14, 8.janvāris 2014, 16:49
viss nevar būt vienādi gudri!!! te LV atradu pa 20 ls .bet ebay pa 15 $ bet cik nopratu ka minēts 100 vienības
Jaabriinaas no urienas rodas taadi ampelmani!!! Tas Mightiybiht pirmkaart nav krievu briinums ,bet gan jenky!!! Otkaart -paarbaudiits -labs ,bet tas skaits kas ir komplektaa neatbilst taiceina!!
nu tas ko reklamē pa ohota i ribalka :)
Šis ir kārtējais voblers uz ko ķeras nevis zivis,bet makšķernieki :) Bet lai jums veicas,obligāti vēl vajag iegādāties krievu brinumu Mayti Bait :)
jenots13, 8.janvāris 2014, 14:39
kas tas par krievu brīnumu
Šis ir kārtējais voblers uz ko ķeras nevis zivis,bet makšķernieki :) Bet lai jums veicas,obligāti vēl vajag iegādāties krievu brinumu Mayti Bait :)
gribēju pirkt bet nenopirku šo vobleri bet dzirdēju ka vizuli asinīs iemērcot
vlDream, 8.janvāris 2014, 09:00
jo līdaka ir plēsējs un sajūtot asins vajadzētu labāk ķerties
Man arī šāds ir, spēle itkā ir bet reālus rezultātus nav devis!
gribēju pirkt bet nenopirku šo vobleri bet dzirdēju ka vizuli asinīs iemērcot
Man tāds vobleris (Strike Pro) kādus 3 gadus stāv kastē, tur ievieto speciālu tableti aromātam, kas pamazām ūdenī šķīst, bet manāmus rezultātus tas tomēr nesniedz.
Es par to pašu - Rapalas vobleru akciju. Šo var klasificēt kā maldinošu reklāmu (starp citu par to var uzlikt sodu). Pēdējais - šodien "Rotiņā". Domāju, ka tur jau būs 100%, jo izvēlē uz Rapalu tur vislielākā. Bet ... nekā! Nekādas akcijas. Zolīduma pēc varēja (Normark vai CL admin) to reklāmu noņemt vai ievietot veikalu sarakstu, kuros, varbūt, tā tiešām ir. Es kādos 10 no tā pie ienotā saraksta biju ... .
Man jautājums par X-RAP Saltwater vobleriem. Tie it kā domāti vairāk sālsūdenim, bet kā iekšzemes ūdeņos? Vai ir kāda pieredze?
edijsk, 6.oktobris 2013, 22:29
Ja nemaldos, atšķirība tikai āķos un metālā - tas nerūs pie sālsūdens!
kāds lūdzu var ieteikt kādu medīgu vobleri Burtnieka velcei?
Man jautājums par X-RAP Saltwater vobleriem. Tie it kā domāti vairāk sālsūdenim, bet kā iekšzemes ūdeņos? Vai ir kāda pieredze?
un kaa panaakumi, kaa arii kuraa vietaa?
opusums, 3.oktobris 2013, 22:19
Tas ir uz velci,jebkurā vietā,kur ir zive un piemērots dziļums.Arī Daugavā pie Pļaviņām ,pat viens samiņš uz 2kg paņēma.
un kaa panaakumi, kaa arii kuraa vietaa?