to oposums . esu mēģinājis raiden deep zander 90.ap 4metriem zandartu nun arī šķuninu var dabūt:}
ko sakat par "Raiden" vobleriem?
9.septembris 2013, 13:28 | citēt | links
Raiden greep crank 55 seklajiem ezeriem , bet riptide ir reals s-ds.
latvians88, 9.septembris 2013, 13:28
Mans līderis
Raiden Riptide
Vai kāds līdakas vispār ķer uz vobleriem vai tikai uz ēdamajām gumijām? Kādas krāsas ir aktuālas vasaras beigās/rudens sākumā? Kāda pieredze ar Clackin Minnow, Max Rap u.c. Rapala vobleriem?
Jokdaris, 14.augusts 2013, 09:31
Prūšu ielas veikalā ir ļoti plašs klāsts ar vobleriem. Ja negribi pulka ieguldīt - vari paskatīt ķīniešus - Kosadaka. Tie taisa daudzu brendu pakaļdarinājumus. ION sērija, Mascot utt. Man tīri labi uz līdakām, un ne tikai, strādā. Cena 5 LVL/gab. Vidējās cenās (5-8 LVL) ir Ponton21. Un, protams, dārgie japāņi. Ja Rapala, tad Max Rap ir O.K., bet tad brauc uz "Rotiņu" - no Salu tilta Jurmalas galā augšā. Tur ir liela izvēle.
Vai kāds līdakas vispār ķer uz vobleriem vai tikai uz ēdamajām gumijām? Kādas krāsas ir aktuālas vasaras beigās/rudens sākumā? Kāda pieredze ar Clackin Minnow, Max Rap u.c. Rapala vobleriem?
No šīs sērijas paskaties!
Savage Gear Pencil Prey
Savage Gear Fat Pencil Prey
Priekš meženēm. Kādi būtu mazi (max. 7cm), bet labi lidojoši vobleri?
Labdien")
Nākošnedēļ braucu uz Ukrainu ekskursijā, un protams uz copes bodi:)
Vai kādām būru velme iegādātieties šos slavenos sapalu voblerus::((Виницкий головастик))
Vairāk info pm:):)
Šai galā, šai laikā - 4 gab. nav slikti!
vakar uz pāris stundām biju aptuveni turpat, lidz laivai četras ap mēru, bet baigi kārnas.igauni, somi, japaņi vienlidz .
Būtu labāk copējuši! Kaut gan šai karstumā nekas dižs. Situ asarus ar rotiņiem. Somi-igauņi, japāņi un arī ķīnieši šodien pa 0. No 7.30-14.00. Un par to, kas lācītim vēderā - mani dikti neuztrauc. Ka tik zivij patīk.
Agrāk ķēra tikai ar bleķiem. Un noķēra tak arī. Tagad ķeram uz magnētiem un garšīgām gumijām ... . Vai, varbūt, mēs esam paši esam tas mērķis, kurš noķerts.
Ir tak ražotāja mājas lapa, kurā var gan apskatīt
Ir vesela virkne ar daļēji vai pat pilnīgi caurspīdīgiem vobleriek, kuriem var apskatīt kā tie veidoti. Ja gribas aptaustī un sajust magnētiņu darbību, tad gan jāzāģē pušu.
Raih-ti ne prav-.dok -zage pusu to sudu pa 19.50 un skaties kas lacitim vedera.Nekad neesmu sapratis un laikam ari nesapratisu kas vobleri IR TADS ,lai vins maksatu20-30LS.
Viss elementāri-nu izlasu es tos tavus "testa" rezultātus,tadēļ,ka mani inteesesē tā vobleru būšana-diezgan nesen esmu tiem pievērsies. Labi,jēgas pamaz(varētu teikt,ka nekādas-vēl jo vairāk ,ka pats rakstītājs to uzsver).Bet šoreiz ne par to-nākamajjā postā specs brīnās par to,kādēļ viņam bumbiņas uzlīp un nelaiž vaļā! Tās taču ir pašsaprotamas lietas jebkuram iesācējam,kurš pievērsies vobleriem un kaut nedaudz pastudējis,kas tie tādi ir,un ko tie dara,un kāpēc.
Bet nē-te viens rauj vaļā disertāciju par lietām,par kurām pat nav vīžojis uzzināt elementārus pamatus...
Maz šeit ir palicis lietotāju, kas padalītos ar reālu personīgo pieredzi bez sausām atskaitēm. To ko doks raksta par saviem eksperimentiem man tiešām ir interesanti uzzināt, tas ir apsveicami, un ja ir gadījies kļūdīties kādā jautājumā, to jau protams citi var palabot, bet pārmest tā kā nu par ko.
Daugavzoons, 27.jūlijs 2013, 21:23
Piekrītu! Es ar labprāt palasītu vairāk par citu pieredzi, bet tauta tāda pakūtra, lai padalītos. Tāpēc arī rakstīju. Un mani interesē ne tikai dižo viedokļi, bet arī mana līmeņa - kā ta iet?
Nezinu par ko džeks tā satraucās, iespējams, kādas citas problēmas un nav uz ko izlikt negatīvismu (tas no diagnostikas puses). Pie tam es tak ar saprotu, ka tāda vienas reizes pieredze neko neizsaka, tāpēc jau sākuma brīdināju, ka tas viss ir mazinformatīvs pasākums, bet, tomēr man šķita, ka varētu kādam interesēt izjūtas, kad twicha iesācējs pirmo reizi iemēģina čupiņu-teju 10gab. brendotos voblerus. Vai es nepareizi izprotu šī foruma jēgu-informācijas apmaiņa neatkarīgi no līmeņa? Protams, arī mārketings priekš Salmo, jo cik noprotu, tad viņi šo izveidoja (vai kļūdos?). Bet Salmo nemaz tik dikti (kā varētu) neuzspiež savu viedokli.
Maz šeit ir palicis lietotāju, kas padalītos ar reālu personīgo pieredzi bez sausām atskaitēm. To ko doks raksta par saviem eksperimentiem man tiešām ir interesanti uzzināt, tas ir apsveicami, un ja ir gadījies kļūdīties kādā jautājumā, to jau protams citi var palabot, bet pārmest tā kā nu par ko.