atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vobleri

kvoks 18.03.12
šodien atnāca šāds brīnums,var būt lv ūdeņos arī strādās.Paņēma mani ar lielisku spēli:)
http://saltbait.com/item_img/1A04841.jpg
tomels 18.03.12
vlDream - man gan uz clackina labi gaaja, veel 2011 gada peedeejaa liidaka vina kontaa. tvicojot labi straadaa.
osscar 18.03.12
vo tam baltajam melnu muguru un melnas svītras kā asaram - man tād ir, labi strādāja ar DIY krāsojumu.
vlDream 18.03.12
nu bļin to kruto rapala Clackin Minnow pagājušo gadu vasarā nomētāju un novelcēju nu nevienas copes(((
andriskkk 18.03.12
Flomīši ir laba lieta. Bija viens storm vizulis - galīgi līdakai nepatika, Apzīmēju ar melnu marķieri - uzreiz cita lieta :))
osscar 18.03.12
vislabāk pirkt baltus - tad var ar permanentajiem flomīšiem vai lētajām nagu lakām uz vietas pārkrāsot. Man ir viens baigi zivīgs clakin minnows piekrāsots ar flomīšiem. flomīši copes vietā daudz vietas neaizņem.
vlDream 18.03.12
izvēle ir tik liela visādu brīnumu un krāsojumu ka pat nezin vairs ko karināt auklai galā un tāpat uzliek nikalaju zaļās...... tumšā ūdenī šim jābūt labām krāsā
osscar 18.03.12
Man patīk vecie - tie nav tik spīdīgi kā jauni. Tie kas vlDream bildē man ir. Apakšējais nav dzīve tik spožs. Asars uz tādu 13cm arī paņēma, pie manis galerijā ir bilde ar vobleri un zivi. Man patī krāsojums Gold tiger un perch
OskarsB 18.03.12
man jau šie spoguļi šķiet pārāk kosmiski.,noteikti ,tapēc ari nestrādā daudzviet..tomēr mazliet dabiskākam tam spīdumam jābūt.,manuprāt..!
vlDream 18.03.12
skaidris ņemsim Yo-zuri CRYSTAL MINNOW
osscar 18.03.12
Man patīk šie yozur crystral gan deep gan parastie (kvalitatīvi , labi ala cinkotie āķi un labs krāsojums -noturīgs atšķirībā no pontoniem un gigabasiem). Tiesa tagad jamos pagrūti atrast - ja nu vienīgi bajā, cabelā...iespējams ir kaut kur arī iekš lv. Bet vobleri tādi cimperlīgi - citur labi strādā, a citur ni un ni atšķirībā no x-rapa vai clakina, kuri der praktiski jebkur. uz crystal minnow mētājot esmu 1kg asari izvilcis.
vlDream 18.03.12
un kā ar šo Yo-zuri CRYSTAL MINNOW DEEP DIVER

kosmoss 18.03.12
Vabolīte te cilvēkus apdāvina ar saviem mānekļiem! Tā ka vari negādāt, bet pagaidīt, kad viņam sirds būs atkal plaša:)
vlDream 18.03.12
laiks jau ir sāk domāt par janu mānekļu iegādi......
OskarsB 18.03.12
kāds ir sev iegadājies vobleri O.S.P. BENT MINNOW?
janis.a 18.03.12
Par Rapala vobleriem informācijas ir daudz. Tomēr gribētos uzzināt kaut ko vairāk par HMKL. Jo, cik esmu ievērojis, zivīm arī patīk jauni mānekļi. Pie vecajiem tās jau pieradušas.
ArtursK 18.03.12
http://www.powerboats.lv/lv/info/rapala-x-rap-sb.html

reku X-RAP labakais vomblers Latvija
maituputns 18.03.12
HMKL ir japāņu vobleri, principa viņi ir tāds kā radniecīgs brends, DUO brendam. Cik esmu lasījis šamajiem piedāvājumā minnow un crank tipa modeļi. Pats gan šos neesmu vēl pagaidām peldinājis, bet pasūtīti jau ir :))
vlDream 18.03.12

nav ne jausma
janis.a 18.03.12
Internetā izlasīju, ka ir HMKL vobleri. Raksta, ka baigie zivju "bendes". Varbūt kāds ir izmēģinājis? Kādas atsauksmes?

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs