kadas atsauksmes par aile magnet vobleriem? ebaja tadus redzeju kaudzi pa leto var iegadaties!
tas pirmais ir super..,dzivaku swimbaitu nebiju redzejis.. :)
vai ir jēgas makšķerēt ar ratlin venta?
Aizlej to robu ciet,vienā pusē papīra gabaliņu un pildi iekšā,pēc tam ar vīli lieko pievīlē.Kādas problēmas!!
ar viņu varees pieaudzeet,noluzužu gabaliņu..?pa pilitei klat lipinaat lidz bus vieta tas gabals..?
Līmē ar šo
Epoksīda līme termo izturīga. ES-509
Cena: 2.24 Ls Man gan ir tāda paša veida,bet sacietē lēnāk,vairāk pēc sveķiem.Ir pilni veikali ar viņām,pat fasējums-divas šprices.Parasti jauc 1:1 ar cietinātāju.
māsa aizgāja gēla nagus taisīt pie draudzenes,teicu lai pamēģina tur k-ko izdarīt..,bet to gēlu itkā klāj uz naga virsmas,nez vai var uzklāt arī kā iztrūkstošo gabaliņu..:)
Ar gēlu nav tik traki - plasmasu nekausē! Bet skaidrs ka tādam robam nav - nopietni superene!
nu tas gabaliņš ir apmēram kā no rūtiņburtnīcas 1/4 no vienas rūtīņas..! megabass propdarters tas ir ,kad to iegadajos jau ieveroju ka viņam tā mēlīte trausla..zaros ieķēru,kā rāvu tā aplūza..a cik tas epoksīds maksā un kur var nopirkt..?tā doma par to superlīmi neliekas nopietna,jo superlīme tomēr kausēs arī plastmassu..!
Nezinu vai ar superlīmi,kāds tas robs?Bet ar epoksīda divpomponentu var visādus(nekustīgas vietas) robus aizpildīt.Žūst gan daudz ilgāk.
Moš ar superlīmi var aizaudzēt robu un tad kad kārtīgi sacietējis ar smilšpapīru pieslīpēt!
vai var k-ka salabot vobleri .,ja nolūzis ir mazs gabaliņš no voblera mēlītes..,padalieties ar pieredzi.,ir kads meģinājis salabot..?
Shimano Exsence Silent Assassin
Sebile D&S Crank
nu tieši tāds man ir piektdien vai sestdien es viņ mēģināš un atsauksmes te būs :)
Vobler GoldStar Perch
bija man viens yo-zury l-minovs bija ļoti labs asariem lidakām bet viena lielā lidaka norāva
janoperk būs vell yo-zury tie ir kileri pats man ieteica veikalā pārdevējs