atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vobleri

MFreimanis 14.12.11
coperis14 - tie lētie Goldstar vobleri nekam neder. man tadi laikam 6 bijushi, 3 jau uzreiz nestradaja (nekvalitatīvi - rotē ap savu asi utt.) , pārējie pēc kāda laika nobruka. Stingrāk pavelc pret kādu zacepu un ārā metams. vienam sāka ūdens pat iet iekšā. pirku tādēļ , ka nenormāli lēti un viens modelis bija asaru killers, bet... būtu labāk nopircis vienu tiešām labu un kvalitatīvu yo-zuri , pontoon21 , rapala utt. utt. un nezinātu bēdu. tie lūžņi tiešām nekam neder. Ja gribās ietaupīt, tad šis nav pareizais veids kā to darīt.
vlDream 14.12.11

47g 225mm MONSTER MINNOW RATTLER YELLOW SCALE - MMR02
coperis14 10.12.11
es domāju pirkt vienu kātu ar testu priekš asariem un forelēm ar testu 5-12gr firmu neatceros salmo nebija kad nopirkšu tad pateikšu firmu tam kātam
OskarsB 10.12.11
coperis14>coperis tas pirmais no skata tāds normāls..mikado voblerus neesmu mēģinājis.,bet kāti viņiem tādi tīri labi!
coperis14 09.12.11
http://www.energofish.ro/product.php/Vobler-GoldStar-Perch-I/5354/
kādam ir tāds vobleris kādi rezultāti :)
coperis14 03.12.11
maituputns 27.11.11
Skaidrs tad laikam būs jāieperk :))
OskarsB 27.11.11
nu es pat teiktu.,ka par izumi labāk patika..izūms tik tālu nelido.,šim izmers arī iespaidīgāks arī āķu izmērs..:) danzante iet ar slaidākiem lokiem .,var ietvičot ..pauzē grimst kā savainota zivs..
iespējams ka peldošais ar mēli .,kas ir rio,vareetu būt sūdīgs..,jo tas vairs īsti nau swimbaits..
šis škiet.,ja ne ideāls tad tuvu tam.,strādāt ļoti viegli..:)
maituputns 27.11.11
Kā patika Danzante?
OskarsB 27.11.11
Nu re kā pirmā cope ar Danzante Pontoon 21 swimbaitu un vienu 2.3kg dabuju..,starpcitu vienīgā šodienas vētrainajā dienā.,vēl tris copes nerealizētas bija un viena uz megabass oneten..
maituputns 24.11.11
skaista gan, man no IMA vietējos ezeros vislabāk strādā Farina, kā arī mazie IMA Tetra Di un Tri
rio. 24.11.11
nu ja kaadam vajag pa piecuku to danzanti adotu
kvoks 24.11.11
OskarsB 24.11.11
es domāju ka slikts viņš nevar būt tas danzante.,jo krieviņi savos forumos izsakās atzinīgi un 10baļļu sistēmā dod 8as..:)
staff 24.11.11
rio tev jau to vobleru tik cik man sezonā zivju!!!
maituputns 24.11.11
vēl no swimbaitiem labs ir Pontoon21 Bully Boo, man pašam ir, katrā ziņā uz viņa esmu dabūjis vairāk kā uz Izumi :)
OskarsB 24.11.11
man ir bez meeles..kadas krasas Tev viņš ir..?
rio. 24.11.11
man taads ir,nu nekas iipass ,man ir seklaakaa versia.pagaidaam uz vinju 0.
OskarsB 23.11.11
kļudu labojums pontoon21 danzante :D :D :D
OskarsB 23.11.11
http://www.youtube.com/watch?v=I0aRPEDvSJM&feature=player_embedded

nopirku š adu swimbaitu.,nolēmu rīkoties savādāk .,kā vairums..nepirku izumi..potoons tomēr arī labs varētu būt..,tad jau manīs .,ko nesīs viņš.izmērs jau vajadzīgais rudenim 140mm.:)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs