atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Makšķerēšanas noteikumi

jeeska 11.01.13
Maliķi
Latgalē taču nav zivju, visu ir maliķi noslaktējuši un par polšiem adevuši...nekādi nodokļi...:-)
Malikis2011 11.01.13
vakar biju un tagad ir daudz labāk, zivis kožās tikko caurumā ielaižu savu štrumi. Nekur neredzu ūdas bez saimiekiem. Pie āķiem pieķērās ap 30 gab pliču garumā p 20 cm, daži asari un zemmēra līdaķele. esmu ļoti apmierināts, ka nav zvejnieku, kurus neviens nespē izkontrolēt.
Man galvenais ir atpūta bez simtiem murdu un tīklu.

Grundiks, 11.janvāris 2013, 18:04

Un to sauc par normālu makšķerēšanu ? Pie mums ar visiem zvejniekiem ķeras labāk, veči plaužus gana, asarus māna vienkārši nedrīkst pieļaut ka liek nekontrolēti maliķi.
jeeska 11.01.13
Starp citu par jaunajiem MN grozijumiem
Nevar pat bez kļūdām tādus dokumentus pieņemt:-).
vlDream 11.01.13
tās ir tikai un vienīgi jūsu domas vai iedomas
Grundiks 11.01.13
vakar biju un tagad ir daudz labāk, zivis kožās tikko caurumā ielaižu savu štrumi. Nekur neredzu ūdas bez saimiekiem. Pie āķiem pieķērās ap 30 gab pliču garumā p 20 cm, daži asari un zemmēra līdaķele. esmu ļoti apmierināts, ka nav zvejnieku, kurus neviens nespē izkontrolēt.
Man galvenais ir atpūta bez simtiem murdu un tīklu.
andzus69 11.01.13
Paliec pie sava, es palikšu pie sava, lai arī ko kāds teiktu :) Jo redzēju un jutu kā ezeru kāsa.
Viss.
jeeska 11.01.13
Andžus...tās ir makšķernieku emocijas...tik traki nebija:-)
Viss
vlDream 11.01.13
Jeeska es nezinu ko Tu zini vai ko Tu nezini, bet kopš bērna kājas lielāko daļu laika esmu pavadījis uz Alūksnes ezera! Bija tā, kad iebrauc ezerā, nebija kur noenkuroties un paspiningot normāli, jo visur pa kantēm rēgojās tīklu bojas. Iekšezerā vispār pat pludiņmakšķeri knapi varēja iemērkt jo visur bija murdi krustu šķērsu.

andzus69, 11.janvāris 2013, 17:50

nav iespējams noteikt
vlDream 11.01.13
4,7km neko tam ezeram nenodarija. Par pārējiem nezinu...:-)

jeeska, 11.janvāris 2013, 17:39

100%
andzus69 11.01.13
Jeeska es nezinu ko Tu zini vai ko Tu nezini, bet kopš bērna kājas lielāko daļu laika esmu pavadījis uz Alūksnes ezera! Bija tā, kad iebrauc ezerā, nebija kur noenkuroties un paspiningot normāli, jo visur pa kantēm rēgojās tīklu bojas. Iekšezerā vispār pat pludiņmakšķeri knapi varēja iemērkt jo visur bija murdi krustu šķērsu.
Alcans 11.01.13
Malači Alūksnieši, kas tīklu aizliegumu dabūja cauri. Jebkurš tīkls taisa robu zivju lielumā un daudzumā. Daba uzliek ielāpu, bet kvalitāte tiek zaudēta jebkurā gadījumā. Kaut arī tīkli ir tikai daži.
Sajaucu novadu ar rajonu,tad jau laikam būs gana.:)
jeeska 11.01.13
4,7km neko tam ezeram nenodarija. Par pārējiem nezinu...:-)
micuks 11.01.13
Andzus pat ļoti ir interese, jo tas būs tā argumentēti cik liels skaits makšķernieku nevar neko nodarīt ezeram. Jo cik liels skaits tīklu nodara skādi ezeram ir zināms.
micuks 11.01.13
Novadā 2 ir pietiekami, rajonā gan nē. Novads jau ir 1 vai daži pagastiņi.
andzus69 11.01.13
Ar tīkliem var izkāst pamatīgi, pat ļoti. Vismaz te izkāsa. Tas bija prātam neaptverami. Oficālais limits bija kkur 4.7 km, kas reāli bija jāreizina ar 3.
Mana pārliecība kuru es esmu paudis jau agrāk ir, ka ar makšķeri nekad tādu ezeru neizkāsīs.
Aptuveno ciparu varu dabūt, ja ir interese.
Es ar mieru maksāt atsevišķi par novadu ,vai lielāku summu centralizēti,ja tas tiešām nodrošinātu kontroli.
Baidos,ka divi inspektori novad'a ir par īsu.
jeeska 11.01.13
Un ķēra arī:-)
micuks 11.01.13
Urmaas par pēdējo copes vietu pilnībā piekrītu, tur ir tīrākā naudas slaukšana. Inspektoru uz upes neesmu sastapis ne reizi, tikai stāstus esmu dzirdējis, ka viņi šodien bija.
micuks 11.01.13
Jeeska, bet ķer, tātad zivis tur ir. Tas ka citi nezin/nemāk tas jau ir cits stāsts. Vietējie vienmēr ķers lielākas zivis jo zin kur viņas meklēt.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs