atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Makšķerēšanas noteikumi

vieplis 02.01.10
Urmaas, ti na čto namekaeš, carskaja morda? Man arī garšo, un tad? Tu vnk neproti garšīgi uztaisīt.
:)))
akmens 02.01.10
Neesmu pretī,lai būtu alkāns,bet dzērienus dzeru tikai tādus kas garšo.Citronu Bacardi garšo a šis ne.
akmens 02.01.10
Es uz upi vispār dokumentus līdzi neņemu,vienīgā manis identificējošā lieta mobiļņiks.Ja inspektoram vajag varam aiziet līdz mašīnai,tikai kur tu tai čuhņā atradīsi inspektoru.
vieplis 02.01.10
Aveņu Baccardi!?! Es šobrīd loku džinu ar Scweppes Bitter Lemon. Iesaku.
:))
urmaas 02.01.10
akmens
ja garšo ninne,tad jau esi alkāns!!!:DDD
ninne nevar būt garšīga.ninne nelielās devās var būt veselīga!:)))
akmens 02.01.10
Labāk pasaki kādu garšīgu ninni,aveņu Bacardi izrādās ka negaršo.
vieplis 02.01.10
Akmens, par to jau arī visa cepšanās. Ja inspektors mani ar tiesībām kā dokumentu pasūtīs un sodīs, es pārsūdzēšu un, esmu pārliecināts, vinnēšu tā, ka man sanāks na tikai jaunai spolei.
akmens 02.01.10
Viepli,es jau nestrīdos par dokumenta nosaukumu,bet par nekorektu juridisko terminu tūlkojumu.
Vispār , es pagājušogad trīs reizes pret savu gribu pabiju ūdenī un ja nu būtu bijuši šie dokumenti līdzi?Cik esmu copējis, vispār ne reizi pie ūdens neēsmu saticis varas pārstāvi.
margers 02.01.10
banka pietiek ar tiesibam tad tiem inspektoriem nepietiks,un vispar ta makskernieku aplieciba viens suda gabala papirs vien ir bez bildes un personas kod ka latvija
jerk 02.01.10
Viepli
Gaidu ar nepacietību mūsu aso domu apmaiņu pie lielās sarkana dzeriena ar bagatigo augļu devas glāzes:))))
usis 02.01.10
man tā vien liekas, ka kāda, jau zināma biedrība,aizpildīs tukšo biznesnišu
vieplis 02.01.10
Grozs, 4dien mums būs nepatīkama saruna.
jerk 02.01.10
Vot šodien biju uz ledus bez jaunās MK.
A ko???!
Nevarēju nopirkt.
Pasts nebija pa ceļam.
Copes veikali izslaucīti :)

P.S. Zinu, ka stulba atruna:)
urmaas 02.01.10
vieplis
tad jau tev ir puse no vinnes!:DDD
vieplis 02.01.10
Urmaas!
:DDD
vieplis 02.01.10
Un vispār! Kopš apzinīgi copēju, esmu saticis un MK parādījis 2 (diviem) inspektoriem. Un nav pārliecības, ka tuvākajā 10gadē šī statistika varētu uzlaboties. Varētu apsvērt iespēju nepirkt karti, bet nekā - atradu zem eglītes.
urmaas 02.01.10
vai tad jums kādreiz ir prasijuši kādu dokumentu uzrādot MK.man dzīvē tik 3 vai 4 reizes ir uzprasijuši MK,un ne reizi no tām nav prasijuši personu apliecinošu dokumentu.pašlaik inspektoru štati ir tik dramatiski samazināti,ka šaubos vai vispār kāds prasīs pat MK.ja nu gadijumā jums laimējas ieraudzīt inspektoru,tad uzskatat ka esat vinnējuši lohatronā!:)))
Katram savs trūkums)
vieplis 02.01.10
JāniSS, tu esi provokators!
:DD
32.1. makšķerēšanas vietā uzrādīt kontrolei makšķerēšanas kartes, licences un citus dokumentus saskaņā ar šiem noteikumiem, kā arī makšķerēšanas rīkus un lomu;

atcerieties ka jūsu kabatās, kastēs , ķešās un mašīnās kontrole nevar līst))) kaste nav rīks tas ir ķeblis Rīks ir instruments ar ko kautkādā veidā iegūst zivis. Līšana makšķernieku kastē būtu salīdzināma ja kāds kontrlieris aizietu pie jums apskatīt kas jums mājās ledusskapī)))

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs