atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Makšķerēšanas klubi un organizācijas

eerglis 18.02.11
Pieņemot, ka Sadarbības padomē varēs darboties tikai organizāciju pārstāvji,

izsludinu konkuru uz makškernieku biedrības nosaukumu :)

Biedrība paredzēta bez biedra naudām, atvērta, galvenokārt, lai veidotu pārstāvniecību Sadarbības padomē. Lai nebūt liekas papīru krāmēšanas, pēc nodibināšanas tiks uzņemts jebkurš interesents, jo tikai kopā mums ir spēks! :D
dainis1 07.02.11
Kur īsti var atrast copes klubus! Šie daži klubi kas šeit parādās man neinteresē!
GatisBB 13.11.10
Cēsu makšķerēšanas sporta klubs aicina pieteikties makšķerniekus, kuriem ir interese par ziemas makšķerēšanas sportu un par piedalīšanos sacensībās kluba sastāvā tuvākā vai tālākā nākotnē. Tiem, kam ir radusies interese, rakstat man privāti.
Copinieks 10.11.10
Mirtin, tev kluba statūtus ver vaļā? Es kaut kā viņus nevaru atvērt. Vari aizsūtīt man uz privāto?
GatisBB 09.11.10
Cēsu makšķerēšanas sporta klubs aicina pieteikties makšķerniekus, kuriem ir interese par ziemas makšķerēšanas sportu un par piedalīšanos sacensībās kluba sastāvā tuvākā vai tālākā nākotnē. Tiem, kam ir radusies interese, rakstat man privāti.
mirtins 20.10.10
Ja kāds meklē normāllu klubu, tad es zinu tikai divus. Viens ir Salmo, kurā iekļūt vienkārši nevar... tas ir elitārs klubiņš. Tagad ir jauns izveidojies - http://www.miloveikals.lv/ - sadaļā LSMK. Tur ir ļoti dažādi cilvēkki, Klubs vēl nav liels un plašs, taču dažus cilvēkus tajā zinu. Pats gan vēl neesmu iestājies... es gaidu lielo rudens vai ziemas kongresu, tad redzēs....
aigaigars 20.08.10
CLK vaitad vēl pastāv? sen nekas nav dzirdēts, pasākumi ar vairs nenotiek, būs nākamvasar, kas jānoorganizē :))
eerglis 20.08.10
pēc manā rīcībā esošās pēdējas info par copes lietu klubu atbildīgais ir andrislencis.
zincha321 20.08.10
kur var pieteikties kada normala kluba?
heino 12.09.08
Mani sini kluba var sastapt!http://www.striborg.ee/
Gatizs 29.08.08
Rotin ja nemaldos ir Liepajas makshkernieku biedriiba....var ieiet pie Kuzmicha un pajautaat vinsh zinaas kas un ka!!!
maituputns 29.08.08
o jā šeit jautrība ir vienmēr :)))
gabis 28.08.08
Spiningotaajs
Ja veelies kljuut par CLK (Copes Lietu Klubs),tad raksti privaati Jansonam un pievienojies muusu jautram pulcinjam:).
aigaigars 28.08.08
ar CLK nepietiek?
Es ari gribu bet laikam liepaja naw...
rotinnss 06.01.08
Ja ir tad kuraa vietaa Liepaajaa ir iespeejams klluut par biedru kaadam copes klubam?

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs