Ir kāda pieredze ar trušu barību granulēto? Vienkāŗši ir pāris kg - var jaukt kopā ar kādu no veikala NG Mix vai Salmo?
Paldies iepriekš!
knaks, 1.augusts 2013, 18:35
Droši.
knak - jauc droši, zivis to ēd ne sliktāk par zivju kombikormu
Ir kāda pieredze ar trušu barību granulēto? Vienkāŗši ir pāris kg - var jaukt kopā ar kādu no veikala NG Mix vai Salmo?
Paldies iepriekš!
sodien pec sukatajiem. laiks tads... ne linu, bet ka tik nelist un ir silts.
Lidojot mājās no Anglijas ļočene bija ieņēmusi kursu virs jūras un līča krasta līnijas sākot no Ventspils...sēdēju sauszemes pusē un nobrīnījos...cik to ezereļu daudz Kurzemē...pieļauju,ka kartēs daudzi nemaz nav atzīmēti!Babīte no augšas balota- balotaij!:)Engure ar!:)
Ir jau dzirdēts daydz par maziem ezeriņiem Kalvenes puse vien kādi 5 būs.....bet ja vaicā kādam ceļu tad atrast ir praktiski neiespējami -
cauri mežam tad pie trešas priedes pa kreisi , pari birzij tad divi gravji, tad pie ktusta pa kreisi utt.......un vel jau pa tumsu atpakaļ jatiek...
Otinjsh-drikst pajautat-kas pa ezereli-Kurzeme???Ja nav noslepums?
Solis23, 24.jūlijs 2013, 13:19
Ezers neliels, meža vidū, domāju, ka meža vīrs nebūs īpaši laimīgs. Tāpēc klusēšu kā partizāns, ja var un ja nespīdzinās.
o.
Otinjsh-drikst pajautat-kas pa ezereli-Kurzeme???Ja nav noslepums?
otinjsh - iepriekš bij labākas atskaites, esi sācis haltūrēt )))
jurists, 24.jūlijs 2013, 11:48
otinjam ir neliels attaisnojums: Mājā rakstāmmašīna nobruka. Darbā atkal laiku tādām aktivitātēm man neviens neapmaksā. O, kā!
Bet halturēt mūsdienās tak ir moderni. Es arī gribu būt moderns!
o.
otinjsh, 24.jūlijs 2013, 12:08
Tā viš i jā...visiem neizdabāsi!!!:)))
Par haltūru...kādreiz VEFā man viens vīrs jautāja:,,Zini kas ir haltūra?"Atbilde no vīra puses bija sekojoša:,,Ātri un kvalitatīvi padarīts darbs!"
O kā!!!
jurists, 24.jūlijs 2013, 11:48
otinjam ir neliels attaisnojums: Mājā rakstāmmašīna nobruka. Darbā atkal laiku tādām aktivitātēm man neviens neapmaksā. O, kā!
Bet halturēt mūsdienās tak ir moderni. Es arī gribu būt moderns!
o.
Ēs te biju aizlaidies uz Kurzemīti pēc ķiršiem ciemos un vel šo to pie viena padarīt.
Sestdien, vējš ka nemetās, laiks saulains bet vess. Ja būtu pieredzējis, tad nekur droš ka nebrauktu, bet jaunajiem gurķiem tie kanoni ir sveši.
Vakarpusē nolocīj uz vienu ezerel, sēdēju niedrēs un copēju turpatās pie kājām. Jāpagaid ,kad vējels beigs to niedri tā locīt, tad iemetiens, savādāk nekādi nesanāk.
Pirmie atsaucās strīpainie džeki, tādi tīri simpātiski. Tad jau glumo triplets, ņēmieni droši. Viens nedaudz pār pa kilo, pārējie nokritušies zem.
Tad pauzīte ar rudaušu un raudiš' armiju. Pēc atkārtotas piebarošanas atkan 2 noķērās. Abi normāli tusnīši, labi noauguši un melli kā velli.
Tad atkal pauzīte.
Tikām meža vīram mieru neliek sīkaļas, bet kad arī viņam sarkanači sāka uzbāzties, tad izrādījās kā āķis pa tupu, jo trīs skaisti nogājieni, gandrīz vai asariņa notecēja. Šamie ņēma kā dulli, zinies. Tiko tārps piezemējas, ta tiek iesūkts un dod tik vaļā uz tuvējo niedru ceru.
Līdz ar tumsu vel vienu skaistuli piesēju krastā pie niedrēm.
Meža vīrs ar uz Hruščova paiku ko nolocīj. Pēc tam tārpi izbeidzās, bet uzradās mazie plāksteri, tāpēc braucām ēst pankūkas ar mellenēm un krējumu un gulēt.
Esam jauni & āķus trinam asus!
otinjsh
P.S. avtt, vells tads! Laikam svētkos alu baudīja, un ausis nekustināja. :)
Kā reiz tagad,vari sākt taisīties!:)
Sveiki vai kads nevaretu pateikt cikos vakara jabrauc Linos?
MrDaniiC un andriskkk!
Piemēram vakar es slēpjoties no vēja, sēdēju niedru aisegā,kur dziļums bija ~~40cm.,tiesa gan ūdens duļķains,bet vieta iepriekš neiebarota.Jūsu variantā es mēģinātu vakara copi,jo tad ar krēsliņu līņi kļūst drošāki (tas no novērojumiem).Ja iespējams pa dienu arī iebarotu noskatīto vietu.Ēsmu liktu uz grunts...un atliktu tik sākt svinēt ,,gaidīšanas svētkus"!:)))
Lai veicas!!!
Nepamēģināsi...nezināsi,vai vērts vai kā!:)
Labāk copēt palielā attālumā,ja reiz tik sekls...
p.s.ak, jā!Zivtiņa ūdenī izskatās kudīīī lielāka,nekā krasta zālītē!:)
Nav, bet ļoti lēnām paliek mazliet dziļāks, dziļākās vietās atkal līņu koncentrācija nav tik masveidīga kā seklumā.
Grunts - smilšaini dubļaina.
Ir vērts tur kaut ko mēģināt?
Tuvumā nav kāda dziļāka vietiņa,kants?