Padalaties ar informāciju! :)
Dziļums ap 50cm, dreifējot ar laivu, līņuki tādi ap 2kg gozās saulītē!
Kāda iespēja šamos piemānīt apēst ko garšīgu? Piem. Nakteni, baltos u.t.t? varbūt kādam ir kādi ieteikumi, kā to līni varētu izmānīt no tāda sekluma?
Kā ar līņiem Pierīgā?Vakar biju uz nakti,bet.izņemot rudulīšus nekā cita:(Laikam vēl nevar atieties no nārsta!Lielā,mazā Jugla!
Jebkurai fišiņai jākustās un tikai tad var štukot ,kas un kā!
Ja ir iespēja un patikšana,tad vienmēr saduļkoju-samaisu-patīru copes vietu!Tas atsver vismaz 50% iebarošanu...
Ja līnis kustās/barojās-tad piesaistīt nav problēmu.Ja viņš ir ieracies un guļ-tad pat ūdens duļķošana nepalīdz!!
gint.Tu jau bazarē par ēsmu,kā tādu...te iet doma par iebarošanu-piesaistīšanu!
Viss labāk līņus piesaistīt var ar ceptiem makaroniem , kuriem pa virsu uzpūš zemeņu smaržas dezodorantu .
Tas biezpiens ir vairāk mīts...
Ir daudz vienkāršāk ar ko līni piesaistīt...
tagad līnim ir narsts vai tā taisnība ka linis aizgājis narstot un necopē vai vins visu laiku copē
copmansLV, 6.jūlijs 2013, 23:33
Ja Tu esi pie ūdens un neredzi neko!...,tad viņš (līnis) "visu laiku nārsto"!DD
tagad līnim ir narsts vai tā taisnība ka linis aizgājis narstot un necopē vai vins visu laiku copē
piezpiena vietā var kukurūzu iebarot saldo un cikos no rīta labākā cope un kā jabāro riktīgi vai ar vienu bumbu pietiek
tikai ne skābu ....un kā nu kurā vietā līdz. Man piemēram biezpiens ir tikai sačakarējis copi.
kuzijs, 6.jūlijs 2013, 21:35
...:)))nezinu vai pie mums ar,bet Vācijā par biezpienu sauc ,,zāli"(pīpējamo)!!!:)))
taa ir taisniba, ka liinjus jaaiebaro ar biezpienu?
martins_riga, 6.jūlijs 2013, 21:29
Kaut kad par dažnedažādām receptēm ir ticis runāts te...biezpiens ar bij pieminēts!Es personīgi neesmu mēģinājis!Gan jau kāds,kurš tā dara uzrakstīs.Ir šeit lasīts par ķimenēm,kokosa skaidiņām,V-40(tehnisko aerosolu),utt.!
tikai ne skābu ....un kā nu kurā vietā līdz. Man piemēram biezpiens ir tikai sačakarējis copi.
taa ir taisniba, ka liinjus jaaiebaro ar biezpienu?
Būtu jau jautrāk,ja īpaši nepiedomājot te varētu biežāk ,,pazirgoties"!:)
Pa nopietno reiz ar Līvāniešiem par šādu jautājumu parunājos.Nedaudz zem Līvāniem,kur Daugava ir vietām meldraina līņi ķeroties!Protams kā jau visur neba nu piesieti viņi tur!:)Un par jautājumu CIKOS?...:)))
mirtin,bez radziņu aplaušanas vēl neviens nav ticis cauri!:)
Maz ko zinu,aiztamdēļ jautāju!:)
avtt, 6.jūlijs 2013, 16:26
Nekacini jaunieti:) Sadusmosies, sarunās dumības, izblamēsies un tad nēsās visu dzīvi rūgtumu sirdī:)
Starp citu līņu Daugavā ir salīdzinoši maz aiz tam, ka regulējamos posmos zāļainās vietas bieži paliek sausumā. Kaut kur augšā noteikti ka pa līčiem var meklēt, bet nu es neteiktu, ka Daugava ir līņu upe:) Tad jau labāk zanderus un samēnus pamēģināt...