Gulbji ,Edza,gulbji...tai dīķī mājo.
Es jau saku - 50Km līdz turienēm! :D
Labi, ar tārpiem nav liela problēma.
Nez, kas tajā pils parka dīķī mājo? Varētu pārbaudīt. Varbūt kāda princese - nāra.
Aj, ar elektrību pats sevi vēl izcepšu.
:D
Edza, brauc uz Cēsīm. Tur tak parks starp pili un alus brūzi.))) Dīķis ar pa vidu. Pa nakti, ar lukturīti....)))
EdzaLV nu tad vienīgais ko varu ieteikt --- 2 vadus zemē! :D
Eh, es tepat mauriņā meklēju šamos, uz m2 ir pa tārpam. Man līdz tuvākajam parkam 50Km. :D
EdzaLV āāā, nu naktenieki jā, labāk ir kad ir slapja zāle ( iesaku iet lasīt kādā parkā , vismaz es eju lasīt viņus liepājas pludmales parkā :D ) ik uz soļa pāris tārpu !
Ā, es par nakteniekiem! ;) Par līņiem piekrītu, MrDaniiC. Es, savukārt, tagad vēlētos lietu. Te tā pašvakāk.
EdzaLV man personīgi baigi nepatīk iet uz līņiem kad līst! jo cik zināms līnis ir tramdīgs, un pie mazākās skaņas šamie mūk uz dziļumu! un kad līst viņi pārsvarā ir dziļumā! Bet nu tās tik manas domas!
Ilgi nav lijis? Apskaužu tos, kas tā var pateikt, es neatceros pēdējā mēneša laikā nevienu dienu bez lietus...
Tepat skatijos klipu, kā viens džeks viņus ķer... Lietainā laikā pilns ar viņiem. Tagad jau ilgu laiku nav lijis tāpēc viņu maz un grūti noķerami.
Parasti lasu viņus pēc lietus,vai viss labāk ,kad smidzina ilgstoši pa tumsu.Tad viņi visā garumā ārā no alas.Paņem tikai asti pasit nost no cauruma visiem pēc kārtas.Un tad samet traukā ar sūnu.
labi labi rakšu dīķi dārzā bet tikai pa priekšu mēģināšu tur tārpus atrast :D
No sākuma vajag dīķi dārzā izrakt un līņus ielaist!!!
Līņi jau dārzā nedzīvo ....
biju tiko dārza nevienu nedabuju :D
Tas jau ir labs dīķis! Ne asakas!))
Mazliet offtopic., bet tajā dīķī vēl pagājušo gadu bija karpas, tika izvilktas uz 5kg pa kādai. Saimnieks saka, ka tagad nav redzētas, varētu būt izēstas (Ūdeles). Dīķis, kā jau saciju, ir dziļš, pat 4M citur. Tā varētu būt, ka karpas ir izēstas??
Pēc papīriem 12h, bet tā tīrs ūdens kādi 5h.
Nu, jā, avtt, ar līņu copi esmu sācis tikai šovasar. :)
Edza, tas dīķis tev liels?