Vakar ..0... liekas nu tik knapi sāk kustēt... viss vēl priekšā.
sienāzi rubul jau vajag tikai kad sāk kūkot, ne pogot :D
Turies, vecīt! Sakur riktīgu pirti viņiem!
Ne sūkājiena, tā teikt ;)
Sūkātāji,mauki puiki,man nesūkāja!
Tik vien ,kā palaizīja!;))
Koroč,ne tas razmērs,ne tas skaits...
Bet būs!Ticiet man,būs!
;)
Sūkātājs sūkāja? Vai arī tikai pogoja? ;)
avt, rublis bij klabatā ? :)
Vakar vakarā pirmā pogoja!Lakstīgala!
shodien bija BAIGGAA cope sen taadas nebija Sausaa daugava atveeraas 8 gab. kg un mazaakus un veel 6 zemmeeri copeeja no 19-23 zveeraa savilkos veel tagad rokas dreb :
shodien Sausajaa dabuju vienu 30cm un 4 mazulus piliigi visi peld taalaak kautkaa jokaina cope no 19:00-21:00 un klusums ?! parasti turpinaas kas ar dabu notiek vai pat zemi nezinu varbuut beigas ? lakstiigalas veel nau ! avtt -Tev tur jau dzied ?
Dīķos līnis jau pirms 3 nedeļām bija pamodies, tas zemgales pusē...
Zivniek,Tu saki!?
;)
Dzenam tik sūkātājus!
:DDD
nu jūs te zosi dzenat :DDD
pēc pusotra mēneša kustēs visas papardes! :D
Paldies par info, ja ezeros kust, ta dīķos jau ar vajadzētu sākt..
Kusties tu,kustos es,kustās līņi ezeros!
;))
Gan jau arī dīķos tie kustās...
dīķos ar līņi jau kust, vai tikai upēs?
avtt ,taisniba zaalees un seklaas vietaas un kam noraujaas ja met zaalees man nau probleemu sien 0.3 auklu un velc bez problem ah vinsh redz mmm mans 1.400-1.25 -1kg neredzeeja un paareejie un karuusas neskaitaamas ,seciniet pashi viitaas-piitaas aptiitaas :DDD
sen nav būt līņos, bet nedeļas beigās būs jāpadzenā :) lasu, ka ir palikuši vel aktīvāki nekā pirms 3 nedēļām, kad ķēru pirmos. ne asakas!
Nepažēlo laiku lai vietu iztīrītu - kaut pa pliko nodžumpī bet lai kāds pleķīts starp zālēm būtu tīrs.
par pīto, tīri normāla lieta, lielākajos džungļos jau ar nelīdzēs ja tiks bet visur citur ir ļoti labs, līnis toč nebaidās no pītās.
30m rullīts ilgu laiku kalpos
avtt: mja, ir nokerts netalu no zaleem un nemaz..., metot tiesi zalees bail par aprikojumu.., bet tiek pie lina..vai arii linis neuzspeej pienaakt ka jau klaat asaris, bet saubos:D