tikko no Zvidzienas kanāla pie Lubānas zera! 3 līņi, bet nevisai lieli un divi plauži, plauži uz baltajiem tārpiņiem, līņi uz naktenes
cope sākās 19.00 un beidzās 21.30 pēc tam līdz 24.00 nekā!
Aldiš,ja bazarē par dīķiem&ezeriem,tad ilgi diez vai !Par upēm...nu jā,te cits bazar!
līņi ņem un ņems vēl ilgi, man tādas aizdomas, pa dienas vidu visā saulē velku šos no ūdens ārā ....
saivi,a ko es cenšos jumsiem te 2 nedēļas ieklārēt?
;))
veči vajag tik copēt, viss notiek.
atskaitei, uztaisīju zāles pļāvēju no divroča, sanāca visnotaļ eleganti, BET BĻ norāvu striķi, un palika zālēs, tā arī pa 1 h neatradu :( Norāvu striķi, jo tur baigās zāles un man jau bija mugura līka velkot striķi, piesēju pie mašīnas un čpoks kaut kur pie pļāvēja plīsa :( fak, tagad jādomā kaut kas jauns...
Līņi pēc 2 h pēc tīrīšanas bija vietā un ķērās no grunts, nevis kā pirms tam kaut kur pusūdenī, bilde albamā. lieli nebija lielākais ap 30 cm, nesvēru.
eerglis
ja sestdien taisies copēt,tad jau jāpļauj zāle.uz svaigi izpļautā tā ir kā ir.tas nav ezerā pāris stiebrus izplūkt.
hmm... līdz sestdienai jāsameklē naktnieki. Brusis, ja būs saukšu palīgos ar visu instrumentu :)
Tas ir iespējams ar mazu slieciņu,balto u.t.t.Rezultāts visbiežāk 300 gr līnītis.Sākot ar pusotra, manuprāt tomēr vajadzīgs nopietnāks kumoss,līdz ar to process var būt ilgstošs.Protams,var ķert arī 300,300,300 un beigās 2.Tā tak ir cope.
paganels, precīzi mana situācija :D 2 sec un dod pa šmauli, citād iesprūk zālēs :) man tik kāts 7 m, bezriņķu :)
saldenieks
....vieni vienīgi pļūtītāji-par copi neko.....
11.augusts 2010, 18:04
saldenieks
...te vispār kāds copē ar,vai tikai vēstules raksta?????
3.augusts 2010, 15:06
saldenieks
...nu gan var pie...st tēmu,savas prežuku problēmas apspriežat citur!!!!
28.aprīlis 2010, 18:12
Saldeniek, Tavi pēdējie 3 komentāri - īsi, kodolīgi n trāpīgi, par copi diemžēl nekā :)
Saldeniek
Esmu redzējis kā Tu makšķerē. Kad man bija pāri normai Tev bij 1. Tā ka nelamājies:)
eergli pie tā dīķa stāvās kantes tavi līņi tik tiešām var tusēt labu gabaliņu virs grunts.ezerelī kur pats mēdzu pasēdēt zāļu nav daudz un tās pašas pie krasta. patreiz briest dūņas un tie svoloči pa to irdeno putru nemaz netusē,bet barojas 1-1,5m attālumā no krasta un uz ēsmas,kas atrodas virs grunts.dziļums ne lielāks par50cm.:) man pašam iepatikās pasēdēt ar aptuveni 2gr pludu un 5,4m kātiņu-ļoti ļumīgo:DDD. āķis 10-12 nr,paiciņa neliela,kompakta.copītes perfektas,nekādas ļurkāšanas un muļļāšanas -paņem un un uzreiz smuki velk prom-viens divi un var dot pa zobiem.tākā copēju neregulāri,tad ar izciliem izmēriem nevaru lepoties,bet nu ļoti kaifīgi,kad kaats saliecas par 180*:DDD
....vieni vienīgi pļūtītāji-par copi neko.....
instruments varens! Brusis - PM, es tagad laižos uz māj, atbildēs vakarā vai rīt.
Ērgli,priekš tevis,pļauj perfekti,gan brienot,gan no laivas.Bildes albūmā
Raksti droši,izpļausim,iepļausim,ja kas ēst gribēs noķersim.
Ērgli, nu tad ir labāks pagaidu variants. Uzraksti privāti Brusim, viņam ir pagaidām(kamēr es nēsu uztaisijis) labākā pļaujmašīna ko esmu redzējis. Viņš ir forš un atsaucīgs vecis...nopļausiet:)))
paldies, Guntar, es pats sameklēšu un pa ziemu sameistarošu. Vajag nopļaut tagad citād zāļe jau sāk pūt, vajag pasteigties, lai ziemā zivēm vieglāk.