gintgg,a domā es pats zinu?Katrā gadījienē,vakarā kad copēju,tad saule riet man labajā pusē.Šorīt no solniškina neko nevarēja sasaprast,jo pērkons uztaisīja savu kārtējo disko bugi-vugi!
;))
aakki,visam savs laiks.Ezerā tā razdāča ilgi neturpināsies.Vot,tad arī iemetīs lūriņu upītē!
avtt , skaista Tev sanāca , varēji uzrakstīt viss maz kurā debess pusē copēji .
Upē vismaz kāds cits kukainis var štrumentu izturību pabaudīt!
Trīniekus Ventā vajag ķert,nevis pa dīķi!
Jau pats sev apnīku,kur nu vēl citiem...
Rīts vai vakars un nakts,praktiski tas ir po,līņiem pavērusies otrā elpa,-ņem kā traki!
Viens gan...
...blē,kur man tas 3-jnieks čammā jēzu??!Kur laime kavējies?
;)))
ūū,aš divus vakarus nebija ciemā pie sūkātājiem,tad te darbs,tad te pērkoņtēvs izrāda svu nesaturēšanu!;)
Yes,vakar vakars rādās būt prīmā!Aidā,zuzīt,uz copi prom!
Mtā,pirmais metiens.Pirmā cope.Ruduļa cope.Bļin,zaceps!Kur tāds te radies?Neko darīt,ūziņas nost un jāšvimmē iekš'!Kā tad,apakšā cietā garā niedre,kura nezin kur te uzradusies(iepriekš pa div' lāg' tīrīts),kurā savukārt āķis tā sirsnīgi ieķēries.Tā tik knapi var izraut ar visu sakni.Pie reizes patīru vēl gultni.Labi,ka tas viss ir pašā copes sākumā,gan jau pēcāk līņuks sanāks,kur ta' šis dēsies!
Krastā ļaujos vēja glāstiem lai apžūtu.Pifons līst rīklē.Tiek aizpīpēts.Uh,nu jauki -
-Labi dzīvot zemē manā
Kas vēl otru tādu dos
Pāri kalniem pretī panāk
Bērzi tāšu zābakos!
Copējam tālāk!
Ups,sadzirdu rūkoņu?Kombaini!Ipio,blakus ezeram,50m attālumā,atrodas ziemas miežu lauks.Sāk to kult.Kad nobrauc divi kombaini reizē,liekas,ka ezers notrīc!Visi mani sūkātāji būs parāvuši koferi?Bet nē,redzu,ka pa apakšu kāds rokas,nāk burbulīšu virtenes augšā,značit,nekas vēl nav zaudēts.Lieliski!Piedevām,ar katru nākamo braucienu,kombaini attālinās,aiz sevīm atstādami labības un rudens smaržas buķeti.
Dīvaini,bet nemana uzmācīgos rudušus.Pluds stāv kā ercens,kauč manu kustību apakšā,kā arī pa retam izceļamies pa kādam līnim.Sēžam.Gaidām.Pārmetam.Vēl iebaroju.
īsi pirms 22,seko laba cope.Ir!Nu labs ir!Nenāk ārā,spītīgs pēc vella!Jopcik,iegāja lielajās niedrēs...Viss,nekust no vietas!Nogaidu.Nemana nevienu kustību.Būtu nost?Pavelku...ir!Ir čomaks vēl galā!Dabūju šamo ārā no niedrēm.Nu jau šamais paguris.Tuvu pie 2kg vajadzētu būt.
Pagājusi nepilna stunda.Paliek tumšs.Pluds sāk pumpēt!Ilgi tur apakšā ņemās,bet piecirst kā nesanāk tā nesanāk,un tā jau minūtes 15!Bļin,sūkātāju sūkātājs?Viss,pluds paliek miera stāvoklī.Drošības pēc nogaidu vēl pāris minūtes.Mnē,nekā nenotiek.Nu jā,āķis pliks,es pat teiktu,nolaizīts!Reti,bet arī tā gadās.
Tumšs.Tuvojās pusnakts.Jākravājas uz māj' pus',rīt-šodien jāšancē,jānorau tak kāds sīmanis ar'!
Kamēr kravāju šmotkas,pingeli vēl atstāju līdz pēdējam brīdim.Kad vairs palikusi makškeres salikšana,tā pluds vienreiz tā lēni un smuki nopumpē.Otreiz.Trešo reizi nopumpē,bikiņ izceļās ārā un lēni ,bet noteikti, slīd prom...Ir!Knapi tik varu apjaust niedru malas,grūtu šamo novaldīt lai neielaistu zālēs!Beidzot krastā gan!Arī neslikts puika!Prīmā,uz jaukas nots copi var beigt!
Tagad no rīta mērīju-47cm un 48cm!
Ezerjā cope iraida forša!;))
Visu cieņu-avt.
Brīvdienās vēžu murdiņos bij 2 līņu mazmazbērni salīduši iekšā. Sīkums, bet patīkami.
Vakar kjerot mazas prieks dzivas nokeru lini ap 700gr . Iekshaa vel ikri vai jau jaunie. Diezvai jaunie. Tatad vel neiznarstojis . jocigi
Kā uz to skatās. Sālim pēcpusē točn nē :)
avtt ir pietuvinātā persona?
āķi
Bija neprivāts, tagad privāts. Copē tik pietuvinātās personas.
bet - sāli pakaļā negribās:);Tad jau tas tas ir privāts,drīz sāksies pīļu medības,tad toč avtt ne tikai sāli dabūsi!
sagittario,te no tās mācēšanas tā mazāk.Te,šinī gadījienē,vairāk nošancē tas,ka te viņu iraida da'čumā+pēdējās dienās, sūkātājs ņem kā traks!
Kā man ar gribētos pacopēt tajā avt ezeriņā, bet - sāli pakaļā negribās:)
avtt
Eh, kā gribētos man saules lēktu..., t.i., tādu atskaiti uzrakstīt!
Būs laikam kādreiz līdz goldingenai jānobrauc kādu paraugstundu paņemties! Žēl tikai, ka tā vasara tik īsa! :)))
Vai tad neteicu?Ezerā tokšs!
...nu labi,kurzemē!
;)
Bebr,tieši tā!;))
Kā jau nopratāt,biju ciemā pie glumajiem aizvaidzniekiem...
Atkārtošos,ezerjā cope iraida forša!
42cm
45cm
49cm
+divi gabali zem kg.Tie neskaitās!;)
Shodi šoreizīt izpalika.Realizēju 100% copes!
p.s.dievsviņzin,cik būtu ,ja būtu iespēja coperēt visu nakti un rīta copi...