atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Līņi un to cope

Bebrs 02.08.10
avt
Kurta aizskrēji ka 0,5 stundu no iekšzemes koprudukta nokrāpi? Glumais, aizvaidznieks?
aigaigars 02.08.10
līni tiešām žēl nosist, tāds forš, glumjš, resnulis :)
jurciks 02.08.10
ja nevari nosist-dur ar īlenu vai pārgriez žaunu lokus,kas tāpat pec bomīša lietošanas būtu jādara.lai dabūtu pušu lokus vari izmantot nelielas knaiblītes vai izbīdamo nazi ar līkajiem asmeņiem ,kuri paredzēti linoleja un mīksto grīdas segumu griešanai.skatu vari pats iedomāties:DDD
jurciks 02.08.10
mailīte-tad ta problēma-noknipsē un laid vaļā uzreiz:)
avtt 02.08.10
mailīte!Jūtīga dvēselīte,odnako!;)Tavā gadījienē,vai nu uzreiz laid vaļā lai dzīvo,vai arī šamo nokutini līdz nāvei...
Mans copē.Mans velk.Mans fišiņ liek uzglabājamā tīkliņā ,kuru savukārt turu ūdenī(var arī pie laivas piesiet).Mans beidz copi.Kas jāatlaiž,to atlaižam.Kas jānoņamā,tam...nu te neko darīt,tam ar mazu štengru bomīti pa ķirbi.Tā viš'i.Diemžēl.
mailite 02.08.10
nezinu,vai si tema it jau cilata,bet anyway. makskeresanas noteikumos ir sads punkts:

32.4. lomā paturamās zivis nogalināt uzreiz pēc to noķeršanas, izņemot gadījumus, ja zivis uzglabā ūdens vidē dzīvas un peldus stāvoklī, kā arī makšķerējot uz ledus. Tad zivis nogalina, tiklīdz makšķerēšana ir pabeigta;

jautajums: ka jus to nabaga glumiki bendejat, kad izkapjat krasta? man necelas roka vinam ar bomi dot starp acim, vai ka savadak klapet. daru laikam nehumanak un nolieku zalite pasam nobeigties, jo nu zel man to zivi. vienu dienu pat bija jalaiz vala, jo nevareja neviens vinu nobendet, lai liktu uz grila.
Bebrs 02.08.10
phe
avtt 02.08.10
31.07
46cm 50cm +1 shods...

1.08
36cm
39cm
41cm
44cm +4shodi...
Cope ezerjā iraida forša!
;)
tinis 26.07.10
Šinī karstā laikā nekādas putras un it seviķi ja taisies iebarot iepriekšējā dienā,tas viss ātri sāks bojāties un neviena zivs tur tuvumā nerādīsies.
avtt 26.07.10
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx,nekur nav teikts,ka tā nevarētu darīt!Provē un konstatē kas un kā!
;)
xxxxxx 26.07.10
Līņus ir jēga piebarot ar grūbām?
Un ja ir , tad labāk iebarot dienu pirms copes vai copes laikā?
avtt 22.07.10
30 cm
xxxxxx 22.07.10
Gribēju uzprasīt pāris lietas:
Vai līņiem arī ir kāds mērs no kāda viņus var sākt ņemt?Un ja ir tad cik cm vajadzīgi?
Engures ezerā ir jēga braukt uz līņiem?
mailite 22.07.10
aizvakar: no 04:00 lidz 08:00. ar draugu tris glumie. >1kg, >0.9kg un 0.78kg

sorit: no 04:00 lidz 10:00. ar draugu pieci glumie plus virens iekrita atpakal celot iegsa laiva.
1kg, nakamie divi kaut kur 0.6 un 0.7, un divus palaidam atpakal. lielakais no palaistiem bija 0.62 kg.
kuzijs 20.07.10
Tāšu ezerā veči velk pa 15-16 gab.pa nakti, tiesa puse jālaiž atpakaļ, bet azarts rixtīgs....
bums 19.07.10
rezervē vajg turēt ne pludiņus un fosforiņus bet 2 prežus ;DDD
aakkis 19.07.10
divi rezerve vislaik stav=uz 6šiem!
grauz 19.07.10
vislabak uz nakti tak vajag nopirkt fosforinu vismaz pludinu redz
man divi rezerve vislaik stav
sueno 16.07.10
No līņiem ne smakas - bišku pēc 23:00 beidzu copēt - ne ko redzēt nevar - un copes ar nekādas..
Tazs 15.07.10
Otrdien biju aizgājis uz copi. Beidzot 2:0. Dabūju divus knapi mēra līņukus bet pēc visiem tukšajiem gājieniem tāds gandarījums.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs