Otrdien biju aizgājis uz copi. Beidzot 2:0. Dabūju divus knapi mēra līņukus bet pēc visiem tukšajiem gājieniem tāds gandarījums.
+26 -vakars vēl nav sācies.
vakarā līņi patreiz vēl neķerās, pluss vēl nārsto.
Bebr, man liekas, ka tu pamazām sāc izlaisties. Būs kaukad uz Goldingen jānobrauc.
:))
Bebrs- :DDD!!!
Kas jādara, lai būtu tāds rezultāts?!?
:)))
Ar Viepli vienreiz jau satikos - vairāk kaut kā nerādās :)
Hā, tad jau Viepļa nemaz nafff- viņam tikai foreļu un lašu bildes!!!
Nez kuru tagad Vieplis aicinās satikties???...
Ja Tev naf līņa bildes tad Tevis naf vispār:)
avtt- jauks pastāstiņš par copi, kā teica Viepļa k-gs, patiešām!!!
Manispēc bildes vari nelikt- es zinu, kāds izskatās līnis!
viepli, kā tu MM tēmā tur teici? :DD
avt, a kur bildes? Nav? Nu tad nekā. Jauks pastāstiņš par copi.
Ak, jā. Nekā personīga.
:)))))
Mans bija no rīta 4.00 -8.00. Tādu makanu, kā avtt nedabūju, toties četri, divi no tiem ap kilo.
Vakara copju vēl ar vien nav, laikam par karstu tāpēc koncentrācija uz rita copi, pirmais paņēma 4.30, pusstundu pēc iebarošanas.
a man skauž, par 0.7
vvt- nu re, cik smuki, atsūkātāji savas šeftes sāk, a tu zem deķa virpini, nav labi!
Es a, kad palags sāk ap kaklu tīties, zinu, laiks pie ūsainiem onkuļiem doties
avt
A cik ir o.7 L ?:) ????
Nu jā,ja jau iepriekš tika vilkti
49cm=2kg
50cm=2,250kg
53cm=?
Beber?Vēlies satikties,vai?
;)
Ai, da malacs! 53cm tas jau pāri 2kg!:))
Neklepo ka naf bild'. Ja pameklē lāb' tad tepatīm var atrast bet bez zīv'.
ZB, to karstumu!
Vakar vakarā mans izštuko maukt uz ezeru,tipa,vakars uz ezeru!;)
8 esmu klāt!Bļin,sēžu un sviedri plūst!Cik pifons ieplūst rīklē,tik notek pa muguru un spalvain' krūt'!Tikai uz 10 vakarā,kad solniškins paliek aiz koka galotnēm,paliek kaut cik normaļukas.
Mjā,te jau pat tikko slauktais piens nobāl ezera ūdens siltuma priekšā!
Pum-pu-rum,iebaroju,iekārtojos un copēju nost.
Pirmā pusstunda paiet klusumā.
Seko pāris izteiksmīgas copes-pāris ašuki.Tad līdz 22 seko ruduļu disene.Naktenieki tiek pakļauti inkvizīcijai!
Pēc 22 "disene" mitējas.Varbūt sūkātājs būs sarosījies,ko a ko?Tiešām,netālu no iebarotās vietas, pāris reizes redzu klusi izceļamies līni!A copes ta nav...
īsi pirms 23 sekoja viena pēc otras līņu cope,bet ne līdz galam,ne lai piecirstu.Bļin,ko viņi tur čakarējās?
Sāku lēnām kravāties uz mā pusi,rīt šance,nevaru ilgāk atļauties copēt.
Pāč pāč,mārč!Kas tad tas?Pluds lēni, bet noteikti ,nedaudz izceļās.Slīd prom.Apstājas.Slīd uz otru pusi.Piebremzē...slīd tālāk...tālāk...kulē-ir!Kāts līkumā!Knapi šamo var valdīt!Skrien kā karpa uz ezera vidu.Noturu,pavelku tuvāk sev.Vēl viens skrējiens uz vidu.Noturu.,čalis pakuļājās uz vietas,un tad jā,nu jau ir paguris,nu jau ir mans!Uztveramo i nevar tā ar vienu roku pacelt,smags fišiņš!Paņēmis labi,ākis dziļi rīklē!
Nu re,nu var arī maukt mā,kaut tā prasījās notupēt visu nakti,100 punkt',ka būtu vēl kāds!
Mājās tā tik knapi uzspēju līni nomērīt-53cm*,kad kaimiņš,burtiski izrāva no rokām līni,redz,šamam siekala līdz ar zemi,kā gribot aizstumt līņa fileju aiz vaiga!Nu lai,lai tak viņam tiek!Manam tika savs prieks,tagad kārta kaimiņa priekam,ko mums dāvā viens feins sūkātājs!
Vot!
A varbūt šovakar atkal aizmaukt?Mūžīgais nemiers,zinieties!
;)))
*53cm-nu jātic vien jums tik būs,jo manam nav ne saprašanas,ne iespējas ielikt kādu bildi iekš to galerij'!
Te arī ir tas izskaidrojums,kā minēja vieplis,ka manam tāda skumja bilžu galerija...
;)
Visu cieņu!