http://www.ezeri.lv/database/2520/
Rakstīts, ka tur mīt līnis, taču esmu redzējis, ka dzeks ar gumijas laivu pievar 1 kg asari...
Un johaidī tak kāds paņem šī gada cl pirmos NR un apskatās tabulu ar rekordiem :@
Epitets
Ar tādu nosaukumu ezeri.lv ūdenskrātuve Liepājas rajonā neeksistē!!!!!!!!!
Kādus rekordus tad esi vēl pārsitis ?
Es savu viedokli neveidoju uz ticības pamata , bet uz pierādījumiem ...
Arī par līni atradu 3,84 kg, bet tu jau tā pat netici ārzemju kompānijam :))
Kam tu ticēsi, kautkādai ārzemju kompānijai vai pašmāju copmaņiem?
Līnis 3,190 kg, 2004 gads Pļavu ezers , P.Sibiļevs , to var atrast Google ....
Pašlaik esmu atšķīris gadagrāmatu un par Līņa rekordu rakstīts šādi:
3,84kg 0,60cm Pēterezers 2004 J.Matrosovs (Dundega)
Vaiņodes pagasts Liepājas rajona, bātas dzirnavu dīķis, ezeri.lv var apskatīt.
Un to Numuru nenopirkt, domāju ka esi abonējis, vismaz man numuri 5 gadu garumā krājušies lielā kaudzē.
Nebija vieglāk uzrakstīt apdzīvotu vietu Liepājas rajonā ? Vai man būs tagad jāskrien uz kiosku un jāpērk žurnālus , lai uzzinātu kur dzīvo gigantiski līņi , kuri ievērojami pārsniedz Latvijas rekordu uz 08.08.08. !
Un CL februāra nr ir itkā iepriekšējā gada labāko makšķernieku uzaicinājums uz apbalvošanu, tur rakstīts, ka mans loms īpaši jāizceļ, taču atpalika par cik tur tiem gramiem no CL rekorda, kuru uzstādijis dzeks manā vecumā.
Cl 2008 Janvāra nr viss rakstīts.
ROli, tur mani lauki, esmu dajos dīķos copējis jau 13 gadus, zinu visus ka savu kabatu.
Uz 08.08.08. līņa rekords ir 3,190 kg ! Nav grūti dzīvot Rīgā un braukāt uz Liepājas pusi ķert līņus ?:))
Līnis
Tinca tinca
3.19
2004.
Pļavu ez.
P.Sibiļevs
Sori,bet par šito lielaka nav oficiali....
PS CL 2008 gada Janvāra numurā varat apskatīt to līni...
Moteliti, tie ir ļoti veci rekordi....
Saraksts 10 reižu mainījies. :D
LĪNIS 3,05 0,57 Salaca 2001 J.Palmbahs (Mazsalaca)
Roli, pārsitu daudzus, un pašlaik man it kā pieder 3 lielākais līnis, lielāks ir Latvijas rekords, un viens vienaudzis. Brek, neatceros izmēru, vnk rakstiju, kas tev nepatīk?