ir doma nopirkt machu līnim...kads varbut kko sakarigu varetu ieteikt?
Bosik.
Tagad tur jāpērk licenze,paņemts apsaimniekošanā.Kanālā dziļums zem pus metra,bebri dara savu,bet ezerā tīri normāli brekši,līņi.Laivu noma arī tur tagad ir
arniic
To var darīt kā no ledus, tā līdzko iziet ledus, lidz nārstam un tad jau būs grūtāk!
es velētos pajautaat par linu copi upee.
Taa upe ir netekosa, dzilums, pie krasta apmeeram 1m bik mazaak un tad strauji kaadi 4- 5 m visusr, taa krasta liinija kur mazaaks dzilums kkur 5m plata, sajaa upee ir daudz niedru, upe kkur 2km .
veeltos tur kert liinjus, 1) kad ssakas tas reaalaakais laiks kad kaadu vareetu arii nomaskereet, jo liinu tur ir daudz un cik zinu lieli, bet pats nokeeris nesmu un citi ar neker gandriiz.
2) ar ko laabak vinjus iebarot, /
plds:)
Šodien paņēm brīv,Jelgavā iepirk baltos ,motil,varbūt saskalot sānpeldes un pārējo radību,diez līņi uzto jems,jo SVĒTE-upe,visa vaļā,pērn upē skaloj visu tvarj,dīķī makšķerēj-0 rīt braukšu 6-30.
Savā 3 ha dīķī ,par kuru rakstīju,iebaroju salmo rauda+saul.sprauk.+ķimeņu rauši,no ledus ,apm2,5-3mdziļumā,kur beidzas zāles un sākas dziļums.
springus tu nu gan i, diezgan neticami izklausaseintrigeji,kur tad,kaadaa vecupee?
Driz jau Aluksnes ezera ar liniem vajadzetu sakt nemt no ledus :)
Springus kur tad keeri???
Ar garo kātu,vai no ledus?
Šodien aizgāju uz raudām,iebaroju a raudas ta fig 10 gab,za to līņi 100-300g 20 gab,tā lūk tai raudu copē.
kuzij, tu kartupelie piejaucot drosivien domaa par karpaam ?
Pie dobelnieka piejauc smaržīgo ,,traper,, līnis + karūsa drusku grūbas un kartupelīti vajadzētu strādāt....un uz āķa treknu tārpeli......
Nezinu,man ar to Dobelnieku barojot kaut kā neņem.Ja jau vairākas dienas pēc kārtas ta var būt.Viņam jau nekāda smarža,ja liek zemes vietā tad var.
to pasu dobelnieka zivju bariibu.Ir arii uz trusu baribu copets, kautkada cope jau bija...raudas,plaudisi...bet ne tik laba.
Ko berat klāt no Dobeles dzirnavnieka..viņiem ir plaš produktu klāsts.....Ar biezpienu arī man nav īpaši veicies šad tad pielieku vārītus kartupeļus.
Taa biezpiena teema liinu sakaraa ir daudz paarcilaata, manupraat, visbiezaak atzinas bija pret, nevis par...
No savas pieredzes varu teikt ka vienreiz izmeginaju, liinus nedabuuju un vsp cope bij svaka ...biezpiens omes taisiitais, svaigs !
Es iesaku "traper" liinis+ kautkas kas nenomaac liinu traperu,vislabak dobelnieks,vai trapers prieks citam baltajam zivim...
skaidrs, paldies tev :) vasara bus japaprove :)
Līņiem pat var teikt labi garšo,tikai tas atkarīgs no ūdeņiem kuros copē.Jo citas karpveidīgās ar vēlas biezpienu.