nu baro sr specialajam un labam smarzam(tadam kas linim patik) un cope uz nektenieka wai meslinieku puski ar baltajiem
ev a tagad jūnijā ar ko labāk līni vievilināt un iebarot , un cik bieži vajadzētu pārbaudīt vai tā treknā mēslu slieka nav atsalusi :D ? ā vēl tādu svarīgu jautājumu uzdošu - cik ilgi pirms copes vajadzētu piebarot copes vietu ? sorry pa glupiem jautājumiem jo copes gaitas sāku nesen :)
tam es piekrītu ka līnis ņammā biezpienu,pats esmu izmēģinājis,taču pašam arī garšo...Tā ka pārsvarā piebaroju ar granulām un:Kremkusa:atraktoru.
Aigaigaram
nu tu zini es piem.tikai ar granulam tagad i baroju vienigais piejaucu sagrieztos naktstarpus ,melnzemi un sausas Sensas baribas ,viss ok pat katru dienu redzu ka līni tur grabstas ,neteiktu ka atbaidina tas vienigais nevajag parbabot, jaseko lai izēd visu tad met nakamo porciju, a kaimiņam lielaja diki tikai ar granulam barojam gan grimstošam gan peldošam,tur es ari skatos vai ir vērts iet uz liņem ja tie paceļas pie peldosam granulam tad viss ok;))) starpcitu vakar vakara bija visi liņi pacelušies paest,a man nesanaka uz Lielupi aiziet -škrobe:)))
nu zinu par kuru tu runaa.....bet man ar granulaam nav bijis taa ,ka es iebaroju un liiņi peekšņi pamuuk!!!! ja viņi tur ir tad ir visu laiku,un ik pa laikam kaads pienaak klaat.....taa kaa es neteiktu ka liinis necieš granulas!!!
nu bet te 1 no cl teica ka linim isti granulas nepatik un wis linus tik ker(warda nesauxu)
nesaprotu kaapeec lai naaktu par skaadi!!???? taa tak ir domaata ziviim.....taas granulas izmanto fermeri kuri nodarbojaas ar zivju audzeešanu diiķos...un kaa zinaams arii liiņi tiek audzeeti!!!
te ir kads linu experts? ko jus sakat wai tiesam granulas linim nak pa sliktu nu lab newis linim bet linu copmanim?
a to ko pardod weikala tajas folija (es isti nez kas tas ir bet kkas taml) pacinas war nemt un barot ja ja tad cik daudz wiena reize waretu nemt un mest?
biezpienu var piejaukt klaat,bet labaak ir ja to iemet atsevišķi nelielaas bumbiņās...
itka ir dzirdets bet ta jau letak sanak ar specialo!
es zinu ka ļoti labi barot ar bezpienu ) ....
seit kads kko par liniem usma zin? ar ko labak barot un uz ko copet?
Man arī šorīt viens pieteicās bet ļoti agri-ap plkst.4.30.un tas arī viss.
Mees laidaam peec darba vakaraa un arii no riita....galvenais bik jaaiebaro..un viss notiekas.
gatizs-kad labaak braukt uz polderiem?vakaraa,vai no riita?
paris gadus atpakal dazhi lini ir tur dabuti...
kads zin wai wisp usma ir lini ezeri.lv raxtits ka ir googlee ka naw ka ta isti ir?
vai kadam ir kada info par linjiem Inesi?