gribeju jautat vai kaads ir meiginajis copeet uz pīto auklu ? ? ? un vai ir rezultati ? :) :) :)
Ralfs_R, 7.jūnijs 2017, 20:48
Pīto auklu domà bairībai pievienot jeb uz āķa karinàt :DDD
gribeju jautat vai kaads ir meiginajis copeet uz pīto auklu ? ? ? un vai ir rezultati ? :) :) :)
Āāā... Un tad beidzot tas 820g uz gliemeni, par ko prieks!
Pirmdienas vakara copē paliku bez līņiem, jo vietu (0.5- 0.8m dziļums) bija okupējuši brekši. 16 izcēlu- uz aci no 500g-1.5kg un salaidu piemājas dīķī.
Šorīt (pl.6-7.40)četri līņi un neliels brekšelis(600g). Divi līniši tika atlaisti paaugties, bet 820g un 580g līnīši un breksītis ies uz grillu.
Pierīgā šodien.
Juris57, 5.jūnijs 2017, 22:09
Interesanti,katrs savā krāsā:)
Pierīgā šodien.
eldorado [05.06.17]: Jau no piektdienas aktīvi katru vakaru eju uz līni- rezultātā tuvu pie 30 gab. ārā. Visi mēra, lielākie ap 1.8-2kg. Paturēti 2gab. žēl paliek likt tādus skaistuļus somā...
Vieta iztīrīta kārtīgi ar grābekli. Ēsma zemes slieka pluss 3 baltie.
kashuks21, 5.jūnijs 2017, 14:18
Kurzemē?
Jā, Talsu pusē.
Šogad manāmi vēlāk aktivizējušies, vismaz kur copēju, točna. Un līdakas nedod mieru, sabaroju, un 3 līdakas pēc kārtas izrauju ;d
Nu man sogad galīgi neveicas,arī iztīrīta vieta,baroju,bet tas laika mainas vai kas...pagājušo gadu un iepriekšējo viss bija OK,nezinu varbut dislokaciju pamainijusi,cita vieta jamekle varbut..
Divvāku gliemenes var applaucēt, tad gaļa labāk turas uz āķa. Tiesa gan, nezinu vai tas ietekmē copi ;)
Vakar no rīta uz plkst 5 copenes bija jau samestas, vieta sabarota. No plkst 8.30-9.20 4 copes, diemžēl, tik viena realizēta :) Uz āķa gan nebija gliemenes, bet naktstārpi.
Lai veicas!
Jau no piektdienas aktīvi katru vakaru eju uz līni- rezultātā tuvu pie 30 gab. ārā. Visi mēra, lielākie ap 1.8-2kg. Paturēti 2gab. žēl paliek likt tādus skaistuļus somā...
kashuks21, 5.jūnijs 2017, 14:18
Kurzemē?
kashuks21 [05.06.17]: Jau no piektdienas aktīvi katru vakaru eju uz līni- rezultātā tuvu pie 30 gab. ārā. Visi mēra, lielākie ap 1.8-2kg. Paturēti 2gab. žēl paliek likt tādus skaistuļus somā...
Kādā laikā tas ir? Plkst..
Jau no piektdienas aktīvi katru vakaru eju uz līni- rezultātā tuvu pie 30 gab. ārā. Visi mēra, lielākie ap 1.8-2kg. Paturēti 2gab. žēl paliek likt tādus skaistuļus somā...
sorīt 3 pie ūdens,laiciņs silts,apmācies,lietutiņs rasina,sabaroju un ...nevienas līnu copes,pat mūžīgie ruduļi nepakustināja pludus..vaks kaut kāds
Aizbraucu ari uz vakara copi - nelika man mieru tas ka nekko rita cope nedabuju.Uz 19:00 maksķeres jau bija samestas,sabaroju un udens sàka vàrities.Kàdas tris copites bija tàdas svakas,piepeldeja,pacilàja pludu un iestàjàs miers.Beigàs vienu tomer izmàniju :)Un kàrtejo reizi esmu piefiksejis ka vakara cope labàka par rita,vismaz man!Tas Liepàjà!
Sorit aizlaidu uz lini!Rits smuks,labi iekàrtojos,sabaroju un ne kà...Vismaz izbaudiju skaisto ritu un svaigo gaissu pie dabas kruts:)Burbuĺot burbuĺoja bet ñemeji nebija.Auksts udens.
Jā, kungam par gliemjiem ir zināma taisnība, ka līņi dažkārt labprāt tos nogaršo. Bet ne visu laiku. Ir periods kad tā lieta iet, un tad izbeidzas - līdz nākošajam gadam. Tādi ir mani vērojumi.