Burbuļus vēl vajag atšķirt,kas nav nemaz tik viegli pieredzējušam copmanim!! Burbuļus taisa visa piezveja/ruduļi,brekši,karūsas,pat līdaka uzšūmo ķerot kādu sīko. Visi rokas pa grunti-rijot paiku.
Sveiki copmaņi?
Kad jums labāk ir veicies līņu copē, vakarā līdz tumsai, tikai pa tumsu, vai arī rīta copē?
ilmars638, 5.jūnijs 2015, 01:21
a
Parasti vakarā neilgi pirms saulrieta un no paša rīta. Pa nakti vasarā. Kad tikko sāk iesilt ūdens, vislabākie lomi bijuši pa dienu.
Burbuļus vajag skatīt-bieži ir dabūts, uzvelkot vietai kur burbulē
Kaut kā vēl neņem....rokas bet neņem...
Man vakarā, kad saule kādu pusstundu ir jau zem horizonta.
Agri no rīta līdz kādiem 7 vakarā,no kādiem 17-18līdz tumsai,arī pa tumsu,īsi pirms rīta cēliena,man visveiksmīgāk ir bijis vakarā īsi pirms pēc saulrieta līdz tumsai un pirms saullēkta tā kautkā:))
bet katrā ezerā/dīķī līnis uzvedās bieži vien savādāk...
Sveiki copmaņi?
Kad jums labāk ir veicies līņu copē, vakarā līdz tumsai, tikai pa tumsu, vai arī rīta copē?
Beidzot līnis sācis kaut ko ieēst, pa kādam jau var dabūt! Tiesa pagaidām piesakās tikai tādi līdz 1kg, lielie vēl no kaut kā kautrējas.
Žēl tikai, ka nākamnedēļ atkal auksts paliek.
Tas Balvu pusē.
Vakar Lobes ezerā mežonīgos vēja apstākļos cope salīdzinoši ok. Pa pārim brekšu un līņu izdevās izmānīt, nerunājot par ruduļu armādu:)
Šovakar pirmo reizi maniju ka šie sāk čāpstināt un pa zālēm kustēties, mieru un tikai mieru - gan jaunedēļ viss būs kā katru vasaru. :)
Kas notiek ar līņiem Liepājas pusē? Ir sākuši ņemt vai vel smagi jamāna?
Es prieks grunts tirisanas izmantoju pastaisitu, metala trubasgalam apmetinaju visadus metala atgriezumus,kautkas lidzigs rotejosam grabeklim sanak. Katu uztaisa turpat udenstilpnes mala. Udeni uz grunts griez rinki vins pats baigi labi iet uz prieksu un satin visu uz sevis. Atliek tik pa bridim pacelt attirit un turpinat kamer laukums gatavs.
aakji,ja nav noslepums cik tev gadu?,vari uzrakstit pm
ha,ha,ka man patik,kaut jums visiem gramatmiljiem pirksti nokalstu:)
Posts te C.L. ar vispārākās pakāpes veidošanu,vai tiešām viss no skolas izbiris. Es videni beidzu pirms pirms 42 gadiem, bet ar absolūtu pārliecību saku: ''visdrīzāk'' rakstās šādi, nevis viss drīzāk.
Sveiki, jautājums par "normāla" izmēra līņiem.
Iebaroju, rokas, viss notiekas , bet ņem tikai "mazuļi".
Ēsmu izmantoju slieku, naktstārpu.
Vieta mālains dīķis, copes laiks vakaros
Keiko, 30.maijs 2015, 18:14
Viss drīzāk jāmaina vieta. Tur tusē pārsvarā vienaudži,lielie turās citā stūrī-ja tādi tur ir!
Sveiki, jautājums par "normāla" izmēra līņiem.
Iebaroju, rokas, viss notiekas , bet ņem tikai "mazuļi".
Ēsmu izmantoju slieku, naktstārpu.
Vieta mālains dīķis, copes laiks vakaros.
Nu nevarēs neko normāli iztīrīt sasienot kopē divus grābekļus-pārāk viegli, kā minimums jāsien klāt svars, bet vislabāk, dzelzs grābekli garā kātā un aidā, nevajag pat izkapti, ka viss ir tīrs!
Sveiki? Kāds nezin, kur var iegādāties tos grābekļveidīgos ūdenszāļu tīrītājus.. nu tos metāla ar zariem, piesienamu pie virves un metamu ūdenī...?
25.maijs 2015, 23:17 | links
Paņem un nopēr Depo,vai citos veikalos 2us grābekļus,vienam nogriez kāta turētāju un sasien kopā ar Plastmassas savilcējiem(turpat nopērkami),lai zari būtu katram grābeklim uz
savu pusi un zāļu tīrītājs gatavs,protams galā šņore!Ja gribās tomēr zāles izpļaut,pārdodu ūdenszāļu izkapti!Pm