http://reefbuilders.com/2014/05/29/nyos-organic-fish-food-ingredients/
Zinu,ka Eiropa ir ienakussi si ar Goji,Spirulinu un citiem. Pec redzesanas TV so recepti, ieraugot,ka ir sads produkts, tika izmeginata un piestradats pie daudzumu un lidzsvara, kas MANUPRAT strada. Un ne velti sis produkts ir uzskatami paradits, ka - designed as a fish treat! Ta tad zivs Karums,
2 līņi - 1,2 kg, 1,8 kg un breksis ap kilo atlaists. Bez godži šoreiz.
apelsins, 19.maijs 2015, 22:22
Tad Tev šodien tikai divi odi iekoda! D Ir odi-ir līņi,principā.Pa Ventu neiet runa....
2 līņi - 1,2 kg, 1,8 kg un breksis ap kilo atlaists. Bez godži šoreiz.
Esmu gatavs pienemt izaicinajumu, Jo, Nokertiem Liniem vedera atradu gan Godzi Kaltetas Ogas,kuras ieliekot udeni izdala smarzu interesantu,smarzu u.t.t. Par seklam gan tas ir... Saulespuku seklas, sezam seklas, linseklas/brunas/zelta zivs 100% eed! Pievienojot to gatavai baribai konsictence ar zemi strada. Ella strada lidzigi,ka atraktors sava zina,,
Un to visu var mierigi atrast Ineta, BBC r'ada UK raidijumus, kur biezi paraditas dazadas lietas. Es PERSONIGI, nevaru salidzinat kadi man ir rezultati uz prosu/rupmaizi salidzinajuma ar pasreizejo recepti. No sakuma pameginat un tad diskutet, Praksei lielaks speks neka Teorijai. Un nespiezu nevienu meginat vai.. Bet pie gatava baribas, (PRAKTISKI jebkuras salmo,traper,ng u.t.t.) Sis sastavdallas klat devusas labaku rezultatu. Un si recepte man stradaja gan uz Karpinu, Dikki pasezot un zivei ir vedera tiessi sis ogas,seklas
eini. Te vīrs rakstīja, ka šo "dīvaino masu" pievieno gatavajām barībām.
Atskaite līņu copmaņiem!Sezona atklāta 18.05.2015 Liepāja!Reiņu kanāliņos!Ēsma-sarkanā slieka.Divas copes,divi līņi.Tiesa gan ka trāpijās pamazi 350-400gr katrs.Tapēc abi pēc foto peld tālāk!Laiciņš vējains,taču pats vakars-spogulis,bet auksts vakars.Pirmais 19-00,otrais 22-00.Un paspējām vel atrādīties inspektoriem-kuri veica reidu!Secinājums-līņi ir sākuši ņemt arī Liepājā!
......es te tā, vienkārši.
Man prieks , ka ir daudz atsaucīgo uz Godzilas ogām, sēklu komplektiem, kokosriekstu eļļām....
Vēl varu piedāvāt .......nu labi, neko.
Padomājam ar galvām kā jūs mēģina te čakarēt.
1. Kas ir kaltēta oga? Kā viņu pasniegt zivij? Cik tālu ūdenī izplatīsies šīs ogas smarža nerunājot par garšu.
2. Sēklu komplekts. Kas tas ir? Grimstošs, peldošs un kam domāts, jo zivs kaltētu sēklu neēd!
3. Eļļas. Jebkura eļļa vienmēr izrausies, izpeldēs uz ūdens virspusi. Tad kāda viņai ir jēga ja to izmantojam iebarošanai?
Ja es tomēr saku ko nepareizi tad kam šo visu dīvaino masu pievienot lai tā saglabātu gremdējamu formātu un liktu zivij pienākt tuvāk?
Kurš atbildēs? Esmu gatavs uz dialogu, copes filmēšanu, publiskošanu un sacensību.
einis, 18.maijs 2015, 20:48
Piesakos par operātoru, un, sacensību tiesnesi!
to einis
jo zivs kaltētu sēklu neēd!
...kā to ņem...ja iebērtu sauju,tiešām vienkārši cietus graudus, moška neēstu ar,bet tā... jebkuri graudaugi,kuri ir ,,podkormkās",vai izvārīti putrās,vispirms ir bijuši izkaltēti graudu kaltēs!
P.s.tas ja runa iet par graudaugu sēklām!:)
Man prieks , ka ir daudz atsaucīgo uz Godzilas ogām, sēklu komplektiem, kokosriekstu eļļām....
1. Kas ir kaltēta oga? Kā viņu pasniegt zivij? Cik tālu ūdenī izplatīsies šīs ogas smarža nerunājot par garšu.
2. Sēklu komplekts. Kas tas ir? Grimstošs, peldošs un kam domāts, jo zivs kaltētu sēklu neēd!
3. Eļļas. Jebkura eļļa vienmēr izrausies, izpeldēs uz ūdens virspusi. Tad kāda viņai ir jēga ja to izmantojam iebarošanai?
Ja es tomēr saku ko nepareizi tad kam šo visu dīvaino masu pievienot lai tā saglabātu gremdējamu formātu un liktu zivij pienākt tuvāk?
Kurš atbildēs? Esmu gatavs uz dialogu, copes filmēšanu, publiskošanu un sacensību.
einis, 18.maijs 2015, 20:48
Eh, Eini, labāk ķer lašus...
Kāds ķer līņus Mēmelē?Ja, ķer tad pastāstiet kāda situācija?(uz ko ņem utt.)
Nezinu,nezinu.....manā pusē līņi nekustās.Kāds jau varbūt kādu uz dullo atrod,bet tāds laiks nav līņiem. Dienā knapi 11*C,vēl ilgstoši tas ZR/Z vējš un visu maiju nemaz labāku laiku nesola.Šodien arī visu dienu smidzina lietus,tas jau netraucētu-ja būtu silts.Pat citas zivis nerādās ūdens virspusē,reti kādu mutulīti var redzēt.Noteikti kādas 2as nedēļas vēl jāgaida!
Makšķerniekiem un vēžotājiem.
Lūgums aizpildīt anketu, vajag priekš diplomdarba. Ja nav žēl veltīt 10minūtes sava laika, būšu ļoti pateicīgs!
http://webanketa.com/forms/64rk0csq6gqk6rk3c9gkerhs/
Paldies!
K.Andris, 16.maijs 2015, 14:43
Kas tev tās par idejām izmantot vēžu mazuļus dzīvajai ēsmai? Vispār jau pēc MK noteikumiem vēžus atļauts ķer tikai atsevišķās vietās.
Kāds ķer līņus Mēmelē?Ja, ķer tad pastāstiet kāda situācija?(uz ko ņem utt.)
Sodien,aizbraucu uz paris stundam -viss notiek ,lidz samainijas vejs un iestajas kapa klusums...bet vienu Lini sanaca izmanit tadu ap 1kg
šodien nosēdēju lielupē no 6,00-11,00 ik pa laiciņam lietus pa starpai krusa izmeiģināju uz balto ar sudeni gan nakteni biezpiena izturētu pāris līņu copītes bija bet netika realizetas vel priekš līņa kungu par aukstu
Ronij vajadzeja pameginat tarpu drusku petroleja pamercet
Šodien Valmieras pusē klusums, ārā tikai 7 grādi. Pāris reizes burbuļi uznāca, apakšā kkas bija, bet uz baltajiem, kukurūzu un slieku lika mīksto.