Bums ,Tev nekad čeku garantijai nav ievajadzējies?
Naziss,sievu vajag lutināt vai audzināt:)),tad nebūs tādu problēmu.
Spices Salmo tā problēma atkrīt Es sievu parasti izlaižu pie Kolonnas un tad pats teciņus pie puikiem :DDD čekus uzreiz likvidēju
Sūdīgi ir tas ka Salmo nav rotaļu laukuma sievām, veikalā iekšā laist nevar un čeku rādīt nevar. Ja redz čeku tad skaņas lampa pārdeg un nerunā nedēļu.
rio
Tu laikam Juglas salmo strādā...
Pagājušajā gadā(ap šito laiku) bija interesanta lieta. Meklēju auklu ziemai 0.08, skatos uz atlaidēm lācīši...maksā 25 santīmus. Pacilāju mazās spolītes, bet kaut kā liekas ka nav tas 0,08...paņemu 0.1 ...jopcvai resnāka...paņemu 012, kaut kas līdzīgs. Es prasu pārdēvējam...kāpēc tā...atbilde...tu taču redzi cik viņa maksā:-).
Nafig cilvēkus čakarēt, es domāju tādus, kas grib tikai sākt, puišeļus, penčas. Protams normālu ierindas copmani nepiečakarēsi.
Tas tā ... mans piedzīvojums iekš Salmo. Nav slikti veikali, bet kaut kāda odziņa trūkst (tas tajos kuros esmu bijis)...nezinu kāda.:-)
Tas bija pagājušajā gadā un tā vairs nav (cerams) taisnība.
zaraza Tev -5;kamēr veikalu īpašnieki nepārstās lāpstot naudiņu tikai sev,tikmēr par atalgojumu,ko saņem veikala pārdevējs,mums nav ko cerēt uz profesionālu un patīkamu apkalpošanu.
GODATIE copes veikalu klienti,ja jums rodaas kadas domstrapiibas,ludzu peec iespeejas risiniet taas uzreiz uz vietas veikalaa.esmu perliecinaats to vairumaa gadijumu,var izdariit.principaa vienmeer ir pieejama kada pardeveeju prieksnieciiba(piem Salmo)principaa vienmeer ir pieejams veikala vadiitaajs vai taa vietnieks.liidz 17 iem arii augstaaka prieksnieciiba.vairumaa gad. no veikala aiziesiet apmierinaats.
nu tas ietilpsts klientu apkalpošanā!
nejauksim divas lietas. Ir klientu apkalposhana un konsulteeshana.
Manuprāt pārdevējam nevajadzētu būt super gudram katros sīkumies makšķerēšanas lietās. Jo cik nav bijis gadījumu kad kādu lietu nenosauc īstajā vārdā un tad uz tevi skatās ar lielām acīm bez maz vai tā - kā tu to vari nezināt kā to sauc, utt..
Viss jau ir saistīts... Diemžēl, cik man zināms, nevienā no lielajiem veikaliem pārdevēju atalgojums un cita motivācija nav piesaistīta pie rezultāta, līdz ar to viņiem ir pilnīgi pofig... Bet tā tas arī ir un būs un citu variantu nav... Ir mazie kluba tipa veikali, kur pārdevēji parasti ir paši siamnieki vai arī saņem konkrētu % un tur jau galīgi savādāk, taču tādi veikali parasti ir specializēti ierobežotiem copes veidiem un tehnikām... Piemēri - "Milo", "Jig&Jerk" utml. Un vispār kur lai rauj pārdevējus superprofessionāļus, kas pārzin visu makšķerēšanas spektru no spininga līdz jūras copei? Pat ja atrod, tad šāda professionāļa darbu neviens nav spējīgs samaksāt... Atliek vai nu variants kā "Salmo" - ņemam cilvēkus, kas šo to saprot, šo to ne pārāk, puslīdz bez mata spējīgi ar klientu runāt vai nu kā "Gardā", kur paņem sievietes, kuras no copes nesaprot ne suņa, bet ar klientu runā mīlīgi un +/- zin kur kas stāv.
Bet reāli vislabākais variants (tas attiecas ne tikai uz copes veikaliem, bet arī uz visu pārējo Latvijā) ir veidot personīgus kontaktus un pazīšanās, tad visur būs gan attieksme, gan professionālisms utt.
Lāčuk kurā bodē strādā ??
īstenībaā ar Gards veikaliem ir problēmas- gan pieņemamo pārdevēju jomā gan vadības atieksme......
atalgojums ir smieklīgs diemžēl........
hmmm atminos vienu kas jautāja pēc cimdiem bet nogriezt toč neesmu piedāvājis :D
Gardā nav neoprēna cimdi bez pirkstiem? tu kad vasarā biji? ir vairāki modeļi!
lacuks007, 29.novembris 2012, 14:57
Pekainīt, tieši oktobra beigu aukstumiņš kad bija uznācis.. un pat, ja es viņus, kādu sev zināmu vajadzību pēc jūnijā paprasītu, vai nav aiz plauktiem palikuši no ziemas.. Ja nav, tad nav, nevis piedāvāt ko pavisam citu un, lai klients pats pārtaisa..
Par to ir šis stāsts.. par attieksmi pēc pavisam korekti uzdota jautājuma.
Lai kā arī negribētos domāt, bet, ja tu stāvi aiz letes, tu esi apkalpojošās sfēras pārstāvis. Pat ar sāpošu galvu vai mēnešreizēm, ja nevari normāli attiekties pat pret klientu, kurš ienākot apsveicinās un uzdod tiešu un korektu jautājumu, tad huļi tu tur strādā? Varbūt ir jāiet ielas slaucīt, tas ir tavs aicinājums?
Laikam jau prasās kāda pozitīvāka nots visā šajā diskusijā. principā arī man nepatīk, ja pārāk uzbāžas, bet līdz šim kaut kā veicies, ka ja pasaku, ka gribu paskatīties - tad neviens nav centies ar varu neko uzbāzties.. man pat patīk, ka ir tādi veikali, kur pārdevējs it kā mana, ka gribu paskatīt - ļauj paskatīt un kad jūt, ka būšu jau kaut ko izdomājis jautā vai nevar palīdzēt.. ir tā gadījies, gan Juglas Salmo, gan Ēsmā Ģertrūdes ielā, bet tā kopumā:
Copes nams Miera ielā, Ēsma Ģertrūdes un Brīvības ielā, Juglas Salmo, veikals Liepājā Raiņa ielā, Fishbon Brīvības ielā - mani mīļākie.. vienmēr normāla attieksme, un kā pret savējo;
Dzelzavas ielas Ēsma (tiesa pēdējā laikā maz esmu bijis), Deglava ielas Salmo, - ir OK, bet kaut kā nereti ir sajūta, ka pārdevējam nav dižas intereses ar mani ņemties un vēlme pievērsties, bet ja jautā, tad d..st nesūta.
Daugavgrīvas Salmo - man patīk, ka ir tiešām liels veikals, bet tieši tāpēc nevienmēr var tikt uzreiz pie kāda kas pakonsultē, jo tomēr neesmu vienīgais, bet tas sīkums..attieksme ir kopumā ļoti laba.
Visi Gards veikali, izņemot varbūt Alfu pa retam, veikals Liepājā Lielajā ielā - nu šajos eju gan tikai, kad tiešām nekā cita tuvāk nav un ja vajag kaut ko uzreiz, bez konsultācijas, jo vai nu tur sēž sieviete, kura visticamāk šajā jomā ļoti maz ko saprot vai arī kāds virišķis, kas gaida darba dienas beigas..
karpas.lv - ideāls sortiments, vismaz WEB katalogā, bet ar to sūtīšanu pavasarī, gan bija švaki..pazūd, nevar sazvanīt utt..bet nu mazums tagad kas mainījies.
Albakors - ir OK ar attieksmi, bet samērā reti iegriežos, jo kaut kā sortiments nesaista, izņemot kaut ko no barību gala..
urmass, piekrien gan, nošņāpsim filejiņu:)
Čau Usis :)
Man naf tauku ko tsūkt. :D
Varu rītdien pieskriet.Ka tik atkal Tev nav brīvdiens. ;)
urmass, tagad jauni laiki, izbūvēti kultūras nami, ģimenēm kur taukus atsūkt,kad nākošreiz iegriezīsies?
:)
Es Urmās esmu labs pircējs pat neko nenopērkot :)))
Bodes nav domātas,lai pa tām vazātos skatīšanās pēc.Pēc tam tak kādam ari telpas ir jāsakopj.A Bračiņam kapeju un tējiņu visur lej.Jo šamam maza pēda-maz dubļus pienēsā. :D