atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Anekdotes par copi

kmza 27.06.11
Bebrs: "Šito humoršovu var skatīties bezgalīgi"
Noviye russkie babki"

Nu nepiekritiishu tev!
Es ar vinjaam tuuri nobraucu pa vaacijau un peec tam kad 39 reizes esi redzeejis vienu un to pashu - nekaa interesanta vairs tur nav! :D :D :D
silpeiv 26.06.11
Vīrietis izmūk no cietuma, kurā pavadījis pēdējos 15 gadus. Viņš ielaužas kādā mājā, meklējot naudu un ieročus, un ierauga jaunu pāri gultā. Viņš pavēl vīrietim izkāpt no gultas, piesien viņu pie kresla. Kamēr sien sievieti pie gultas, viņš uzkāpj uz viņas, noskūpsta viņas kaklu, pieceļas un aiziet uz vannas istabu. Kamēr viņš ir tur, vīrs saka savai sievai: “Klausies, šis vīrietis ir izmucis noziedzinieks, paskaties uz viņa drēbēm! Viņš droši vien pavadījis daudz laika cietumā un sievieti nav redzējis gadiem. Es redzēju kā viņš noskūpsta tavu kaklu. Ja viņš vēlas seksu, nepretojies, nesūdzies, dari visu ko viņš tev liek. Apmierini viņu kaut cik viņš arī būtu pretīgs. Šis vīrieties droši vien ir ļoti bīstams. Ja viņš kļūs nikns, viņš mūs nogalinās. Esi stipra, dārgā. Es tevi mīlu.” Uz ko viņa sieva atbild: “Viņš neskūpstīja manu kaklu. Viņš man čukstēja ausī. Viņš man pateica, ka viņš ir gejs, tu viņam likies piemīlīgs un pajautāja vai mums ir Vazelīns. Es pateicu viņam, ka tas ir vannas istabā. Esi stiprs, dārgais. Es arī tevi mīlu!!”
silpeiv 26.06.11
Vilks ar Zakjiiti iet testu, lai atbildētu uz jautājumiem. Pirmais Ieiet Zaķis un viņam prasa: -Kurš pirmais uzlidoja kosmosā? -Jurijs Gagārins! -No kura līdz kuram gadam notika II Pasaules karš? -No 1939-1945. -Cik zvaigzņu debesīs? -Par to vēl zinātnieki strīdas. -Labi, zaķīt... Zakjiits iziet ārā, vilks paņem aiz krāgas un saka -Pasaki pareizās atbildes, citādāk apēdīšu! Viss notiek Zakjiit's arī pastāsta -Jurijs Gagārins, no 1939 līdz 1945, par to vēl zinātnieki strīdas. Vilks, izliekoties tāds gudrs, ieiet iekšā, apsēžas un viņam prasa: -Kā jūs sauc? -Jurijs Gagārins! -Kurā gadā esat dzimis? -No 1939 līdz 1945. -Atvainojiet, jūs esat galīgi stulbs?? -Par to vēl zinātnieki strīdas
silpeiv 26.06.11
viirs atnaak pa nakti maajaas galiigi piedzeries, sieva rada uz pulksteni, virs saka "ko raadi! kad mans tevs naaca majaas maate raadiija uz kalendaaru! :)
silpeiv 26.06.11
Upes krastā sēž mērkaķis un skalo banāna mizu. Peld garām krokodils un jautā ko šis darot? Uz ko mērkaķis atbild:iedod piecīti-tad pateikšu.Krokodils arī iedod.Mērkaķis-vai tad neredzi?Skaloju banāna mizu! Krokodils paliek dusmīgs uz mērkaķi un nolamā šo par muļki. Uz ko mērkaķis atbil-muļķis vai ne muļķis, bet sotaks dienā sanāk! :))))
silpeiv 26.06.11
divi sunīši uz ielas "mīlējas".Jānītis tētim prasa:"Ko viņi tur dara?"-Tēvs atbild:"viens sunītis otru stumj uz māju!"Ā,labi,ka mamma turējās pie gultas,citādi pastnieks mammu būtu aizstūmis uz pastu.
motulis 22.06.11
sievietes ir bailigs radijums.vakara ejot gulet aizsledz istabai durvis,palien zem segas uzvelk sev virsu viru un tad vel blauj nelaid ieksa,nelaid ieksa
juliuss 21.06.11
Janka jautā Līgai:
Tev mašīna ir?
Ir.
Iedosi vakarā?
Iedošu. Bet par mašīnu kāpēc prasīji?
eerglis 21.06.11
hecs7 21.06.11
Laba reklāma, beidzot arī mūsējiem kas izdevies.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7qFCyFxiT_E&NR=1[youtube]
andzus69 20.06.11
Raimis pērk 17 aliņus! Pārdevēja - 18 ir? Raimis - Ui, aizmirsu vēl vienu..
burtnieks 20.06.11
Satiekas divas tantiņas:Ko tad tavi dēli dara? 1. laikam būs Čaikovskis-tik pie klavierēm, pie klavierēm.2. visu laiku kaut ko raksta -laikam būs Puškins.Otra tantiņa saka:manējais laikam būs Ļeņins-pa cietumiem vien,pa cietumiem vien.
spulgits 20.06.11
Večiņas runājas - Dzirdēju, Tev mazdēls atbraucis? Jā, jau nedēļu ciemojas. Un vectēvam palīdz? Palīdz! Vakar abi vectēva pensiju nodzēra!
spulgits 20.06.11
У мужчин жизнь зебра: блондинка, брюнетка... А у женщин зоопарк: козёл, осёл, зайчик...
silpeiv 18.06.11
Odi ir kā studenti, visu dienu neko nedara,dzer ko pagadās un pa vakariem tusē apkārt, neļaujot citiem gulēt.

Ja Līgo vakarā nedzird vārdu krīze, tad tas nozīmē, ka esat trāpījies īstu līgotāju sabiedrībā.

Vienīgie kuri tevi paņems tādu kāds esi ir - odi!

Jāņi bez alus, kā opels bez rūsas.

Sena paruna vēsta, ja Jāņu rītā esi visātrāk augšā,
tad tu biji tas losis, kas aizgāja gulēt laicīgi.

Īstas Jaanu brokastis - Auksti šašliki un atšālējies aliņš
burtnieks 17.06.11
Uzraksts vīriešu tualetē virs pisuāra: Nepāvērtē savas spējas-pieej solīti tuvāk.
Adrenalins2 17.06.11
Dabas mācības stundā: - Kurš zina, kāpēc ziemā stārķi lido uz dienvidiem? Pēterītis: - Skaidra lieta - nēģeriem arī gribas bērnus!
Adrenalins2 17.06.11
Bērnudārzā elektriķis Koļa nokrita no trepēm un bērniem uz pusi palielinājās zināmo vārdu apjoms
Adrenalins2 17.06.11
- Onkul, ko tu tur dari? - Es, Jānīt, lieku mēslus uz zemenēm. - Mēs gan mājās uz zemenēm vienmēr liekam putukrējumu.
Adrenalins2 17.06.11
Mazais: Tēti, tēti kāpēc omīte pa ābeļdārzu zig-zag skrien??? Kam omīte kam sievasmāte...padod vēl patronas! :))

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs