skrejejs
28.03.11
PTICA24
25.03.11
Guļ kopmītnē divi studenti.-Es neatteiktos no gabaliņa gaļas-Varbūt sākam cūkas turēt?!-Fui,smaka,netīrība-Nekas,gan cūkas ar laiku pieradīs
PTICA24
25.03.11
Vilnis pastaigājas gar pludmali. Pēkšņi viņš izdzird sērfotājus saucam: "Ķeram Vilni!" Un Vilnis metās bēgt
hecs7
23.03.11
Skolotaaja biologijas stundaa jautaa beerniem:- Pasakiet,kaapeec bute ir plakana?
Jaanitis atbild:Taapec ka vinja paarguleeja ar vali!!!
Skolotaaja shokaa: Jaaniiti,aarpraats,tuuliit pat aaraa no klases!!!
Peec briiza Skolotaaja nomierinaas,un turpina stundu:Labi,beerni un tagad pasakiet , kaapeec veezim ir uz aaru izbiidiitas acis??
Jaaniitis aiz durviim skalji nobljaujas: Taapeec ka vinjsh to visu redzeeeja!!!!!
Jaanitis atbild:Taapec ka vinja paarguleeja ar vali!!!
Skolotaaja shokaa: Jaaniiti,aarpraats,tuuliit pat aaraa no klases!!!
Peec briiza Skolotaaja nomierinaas,un turpina stundu:Labi,beerni un tagad pasakiet , kaapeec veezim ir uz aaru izbiidiitas acis??
Jaaniitis aiz durviim skalji nobljaujas: Taapeec ka vinjsh to visu redzeeeja!!!!!
Boroda
21.03.11
Es 3 stundas mēģināju iegaumēt - occilococinum.
Lai aptiekā bez problēmām nosauktu. Aptieķniece - kundze labākajos gados - Vai,oksīti?Ja?
Lai aptiekā bez problēmām nosauktu. Aptieķniece - kundze labākajos gados - Vai,oksīti?Ja?
zivgarnis
21.03.11
Tas pats:
Celtniecības bode: Iedodiet, lūdzu, man polivinilacetāta līmi!
Ko, ko? Vai PVA līmi?
Jā, visu laiku aizmirstās nosaukums! :)))
Celtniecības bode: Iedodiet, lūdzu, man polivinilacetāta līmi!
Ko, ko? Vai PVA līmi?
Jā, visu laiku aizmirstās nosaukums! :)))
krabis25
21.03.11
Ko Hitlers teica saviem karavīriem pirms tie kāpa savos tankos? Hitlers- kāpiet savos tankos!
Sir
21.03.11
dduudda : Aptiekā: Dodiet man, lūdzu, acetilsalicilskābi! - Aspirīnu? -Jā! Visu laiku
aizmirstu to nosaukumu...
aizmirstu to nosaukumu...
skrejejs
18.03.11
Krievs ar jeņķi sader, kura nācija visvairāk lamājas. Nu ko, laiž uz Ameriku, tur krievs paklausās - jā, gandrīz pēc katra vārda tik “Fuck you!” vai “Shit!” un tādā garā.
Tā. Brauc abi uz Krievzemi, piestāj dzelzceļa stacijā, kur brigadieris nebalsī taurē uz večiem, kas par daudz vagonā iekrāvuši akmeņogles:”Nahuja dahuja nahujariļi, ņihuja - huiņa ņiprohujarit, vihujarivai huiņu nahui!!!”
Tā. Brauc abi uz Krievzemi, piestāj dzelzceļa stacijā, kur brigadieris nebalsī taurē uz večiem, kas par daudz vagonā iekrāvuši akmeņogles:”Nahuja dahuja nahujariļi, ņihuja - huiņa ņiprohujarit, vihujarivai huiņu nahui!!!”
burtnieks
18.03.11
Tēti,tēti vai tas ir mērkaķis?Nē,dēls mēs tikai pērkam biļetes uz zoodārzu pie kasierītes.
zivgarnis
18.03.11
...nu, u tjebja i šeja!
ja pivko posasivaju.
ti, hotj h..j sosi, a šeju mitj nado! :))))
ja pivko posasivaju.
ti, hotj h..j sosi, a šeju mitj nado! :))))
vlDream
18.03.11
Padoms sievietēm: ja esi sataustījusi vīrieša vājo vietu, turpini taustīt, lai tā kļūst stipra!