Pie kāzu galda viens no viesiem modina jauno vīru: -Ē, tu ar jauno sievu jau esi pārgulējis? - Nē! -Tad nāc ātrāk.Pēdējais esi palicis.
Litrs! - uz piektdienu!? - Litrs. - UZ PIEKTDIENU!? - Litriņš.
Mans Juniors arī, pēc dzirdēšanas pa TV, ar smaidu / smiekliņu nocitēja :))))))))))
"Ja stinte būtu lielāka zivs, tad nemaz tā ar plikiem bimbuļiem nevarētu iet jūrā peldēties. Klikš un var iet korī dziedāt!"
(c) N. Grabovskis
Skolotāja: Nu, bērni pastāstiet kādas skaņas jūs šodien dzirdējāt fermā? Bērni: Mūūūūū, Bēēēē, Hrju-Hrju, sjebali nost no traktora!
Водка - это как русская матрёшка: открыл одну, а там пошла вторая,третья...
Sievietēm vīrietis ir kā pīradziņš, vienai patīk ar olām, citai ar kāpostiem.
Iepazīšanās sludinājums: meklēju sievišķi, kas prot rakt sliekas, tīrīt zivis, labi gatavot, vēlams ar laivu, laivas fotogrāfija obligāta!!!
Vaņa nozadzis cisternu ar konjaciņu, aizturēts uz aizdomu pamata un šo pratina:
- Vaņa gde konjak?
- prodal,
- gde deņgi?
- propil!
Tā...Ko svinam?-Pirkumu apmazgājam!-Ko tad nopirkāt?-Trīs pudeles šņabja
Dārgais,tu man nopirki 8.marta dāvanu?Protams,mīļā!Man tā patiks?Ja nepatiks,varēsi atdot man.Es par tādu spiningu sen sapņoju
Virietis piedzeries rapo uz masinu,pienak celu policists prasa: -Vai jus brauksiet? -Protams!Es tacu paiet nevaru!
Mūs sagaida patiešām jautras vecumdienas.Katrai trešajai omītei uz muguras virs dibena būs tetovējums
Dakter, kad es esmu kopā ar sievu, man loceklis visu laiku uz zābakiem skatās! - Uzlieciet zābakus uz skapja!